Jeg har vondt – veldig vondt!!!

Selvsagt med en liten humoristisk tone da. For jeg skal i grunnen ikke klage og føler meg veldig godt etter det som har skjedd. For i dag var jeg på min aller første fotballtrening. Det er overt 17 år siden sist og faktisk gikk det overraskende bra. Jeg har ikke mistet treffsikkerheten, men selvsagt jeg kunne ha vært bedre da. Men som en kontorfjott jeg er, så blir det ikke så altfor mye rørelser og kondisen er elendig.

Det er kanskje et problem jeg merker nå etter å ha løpt 1 1/2 time på en grusbane. Kroppen min sier i fra og det til gangs. For akkurat nå har jeg gangsperre så til de grader og det verker i hver eneste muskel. Om det er alderen eller om at jeg virkelig er så utrent vites ikke, men godt er det ikke og jeg tørr ikke å tenke på morgendagen. Kan nok kanskje trenge hjelp ned trappen for å komme meg på jobb.

En annen ting, fotball er mye artigere enn å løpe på en kjedelig landevei du har sett tusen ganger før. I fotball vet man ikke hva som skjer og om man er så heldig å score mål eller ikke. Det var artig i dag selv om jeg kommer til å angre på mine eskepader på fotballbanen. Gjengen jeg spilte sammen med er også veldig greie og skjønte godt at jeg hadde det hardt på banen. Blodsmaken i munnen var konstant for å si det slik.

Neste søndag er det en ny trening som venter på meg. Nå skal jeg ut på gulvet igjen og strekke ut mine for øyeblikket overarbeide muskler…

Hva med dere? Hvilken idrett driver dere på med på fritiden?

Hvis dere vil lese flere blogger av meg finner dere mange hundre her; http://www.gamereactor.no/blog/bernt+erik/

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top