Ren spillglede!

Selv om jeg er en mann som har passert 40 års alderen, så er jeg en aktiv gamer på mange plan. Jeg er stolt av å være gamer, jeg er stolt av å spille spill i forskjellige sjangere og jeg er stolt av å dele dette med andre. Jeg vet om flere som ikke kan tro at jeg av en alder av 43 år spiller spill. Akkurat det bryr jeg meg mitt i røven om hva de tenker og sier. Jeg elsker å spille og når det går godt, så får følelsene virkelig utspill for det. Se et klipp nedenfor hvor spillgleden min kan høres! 

Hvordan uttrykker du din spillglede? 

#spillglede #spillmagasinet #youtuber #gammernsgamerkanal #spillersunt #madmax #avalanchestudios #warnerbrosinteractive #gamersparadise #gaming4life #lovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #gaming #pcgame #gamerdad #spillpappa 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Ren spillglede!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top