Her bor jeg!

Jeg bor i en kommune som heter Snåsa. I denne kommunen bor det i overkant av 2000 innbyggere og ligger sånn ca. midt i Norge. Det beste med Snåsa er all den fine naturen og hvor familien trives. Nå vil jeg benytte med å presentere hvor jeg bor og mitt Snåsa slik det ser ut i Cities Skylines. Ove C.Møller-Nielsen er min store helt. Han har lagd kartet fra der jeg bor. Han har gjort en fenomenal jobb og gleder meg sykt til å bygge på dette. Men først skal jeg bli ferdig med Ramberg City som jeg for øyeblikket bygger på nå. Tusen hjertelig takk Ove C.Møller-Nielsen!

Jeg kommer til med beste evne å bygge slik det ser ut i hjembygda mi selv om det sikkert kommer til å bli litt annerledes også, men skal prøve med beste evne. Gleder meg til å ta fatt på oppgaven og det takket være Ove. 

Bildet ovenfor er tatt av superflinke Tore Viem for facebook-siden Snåsabilder og som presenterer Viosen. 

Her er Snåsa og Viosen sett fra et digitalt perspektiv og i bybyggespillet Cities Skylines. 

#herborjeg #snåsa #snåsavatnet #herewhereilive #myplace #youtuber #gammernsgamerkanal #norwegianyoutuber #gamer #pcgamer #citiesskylines #citiesskylinesafterdark #afterdark #viosen #colossalorder #paradoxinteractive #ovecmøllernielsen #gamersparadise #gaming4life #goodgame #pcgame #pc #gaming #gamer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg