Elkjøp sponser BondeLAN med fete premier

Reklame | Elkjøp

BondeLAN er avhengig av sponsorer og gode støttespillere. Opp igjennom årene har både store og små sponsorer vært med å dra lasset slik at regionens største dataparty har fått muligheten til å “underholde” deltakere fra alle Norges hjørner. Til og med har deltakere utenfra Norge også dukket opp det sier litt over varemerke BondeLAN har blitt. Derfor er det med stor glede og kunne presentere nok en sponsor og god støttespiller. Denne gangen er det Elkjøp Steinkjer som fortjener masse kreds for støtten og premiene de sponser BondeLAN. 
 

BondeLAN 2019 – The Last Adventure går av stabelen 17. til 20. februar og som sikker mange av dere har fått med dere er i vinterferien. Som oppmerksomme lesere også kanskje fått med seg så kan det være siste gangen BondeLAN arrangeres. Med det ønsker gjengen bak arrangementet selvsagt å slå på stortromma og kjøre på med sitt velkjente opplegg. 
 

Om du ser på bildet ovenfor ser du noen av premiene Elkjøp har sponset BondeLAN med og det er ikke annet enn å takke dypt og godt. Disse premiene kommer til å bli fordelt på ulike konkurranser og compoer. Gjett om en gleder seg til å dele ut det Elkjøp har sponset til deltakere av årets happening på Snåsa og regionen. 
 

Datoen du skal sette av er altså 17. til 20. februar og da er det bare å stålsette seg for underholdende, sosiale og innholdsrike dager. Dette skal bli så bra og gjengen bak ønsker og takke Elkjøp for sponsingen.
 

Sjekk ut BondeLAN på facebook og nettsiden for mer info. 
 

Skal du på årets BondeLAN?
 

#bondelan #premier #elkjøp #konkurranser #gamer #gaming #games #spill #spilling #game #sponsor

Mine største spilløyeblikk!

Med mine 34 år har jeg opplevd mye innen mine mange år som gamer og det har opp igjennom tiden blitt mange store spilløyeblikk. Noen er VELDIG store mens andre ikke fullt så store. Opp igjennom tiden har jeg hatt mange spillmaskiner og de maskinene jeg husker best er Commodore 64, Amiga 500, Amiga 600 og Amiga 1200. Etter Amiga 1200, kjøpte jeg meg min første PC som var en Compaq Pressario 486 DXII med skjermen innebygd i selve PCen. Var meget fornøyd med den maskinen og på den gjennomførte jeg det aller første Need for Speed spillet.

Som dere sikkert har funnet ut er jeg en stor fan av Last Ninja-serien på Commodore 64 og et av mine største spilløyeblikk var da jeg gikk igjennom Last Ninja 2. Spillet var vanskelig og krevde både presisjon og kløkt for å komme igjennom. Grafisk var spillet ufattelig bra sammenlignet med andre spill på den tiden. Lyden og musikken var vanedannende og jeg gikk og nynnet på den i lange tider.

Så fikk jeg min første Amiga som var en 500 og der var det spill som Great Giana Sisters (Super Mario-klone), Sensible Soccer og Settlers som skapte de største minnene…okei da sjø, skal vel heller ikke glemme Super Frog. Det kom mange fete spill til Amigaen og vi så på den som den maskinen som skulle redde oss gamere i fremtiden. For de av dere som ikke visste det, så ble Amiga 500 produsert av Commodore og med tiden kom både Amiga 600, Amiga 1200 og tilslutt PC-lignende maskinen Amiga 4000 som også var flaggskipet til Commodore. Mine største spilløyeblikk kommer fra den tiden da gutterommet mitt var fyllt til randen med venner og samlet til kamp i Sensible Soccer. Vi hadde turneringer som strakk seg i månedsvis og det beste var vi alle sammen vant en runde. Det var ingen av oss som var overlegen gode og dette førte til massiv spenning.

Så kom PC på markedet med sine 486-maskiner og jeg ble lamslått av den grafiske fremstillingen spillene fikk. Det første spillet mitt ble Need for Speed etterfulgt av Little Big Adventure. Begge disse spillene har satt dype spor i minnet mitt og har hatt utrolig stor glede av de. Men så kom spillet Dune og jeg var fortapt. Utvikleren Westwood lagde et strategisk spill tatt fra Dune-universet og jeg elsket det spillet. Dune 2 kom i kjølvannet og etter det var det Command & Conquer som virkelig var grensesprengende på mange måter. Med sine mange filmsekvenser og heftige grafikk, hunsker jeg den dag i dag avslutningsekvensen der jeg knuste Kane og kunne se hans palass kollapse. Ville Kane overleve. Jo da, han gjorde selvsagt det. Dessverre så vil det ikke komme noen flere spill i denne fra før av populære spillserien.
Opp igjennom min gamingtid har det blitt alle Xbox-ene, alle Playstation-konsollene, PSP-ene, PS Vita, alle Nintendo-konsollene pluss Gameboy Advanced hvor det har blitt en god porsjon små og store spilløyeblikk. For ikke å glemme mange store PC-spill som har kommet. Far Cry har gitt meg masse god underholdning og med Battlefield V som om ikke mange timene er her så håper jeg på flere store spilløyeblikk i fremtiden…
Hva med dere? Har dere noen store spilløyeblikk som du kunne tenkt deg å delt med meg?

Vinn spill fra Microsoft på BondeLAN!

Reklame | Microsoft


 

Med stormskritt nærmer det seg BondeLAN og som er et av årets store arrangement på Snåsa. Den 17. til 20. februar arrangeres et av de eldste datapartyene i Norge og som et av de største i regionen. BondeLAN har hatt en spesiell tiltrekningskraft og deltakere fra alle Norges hjørner har satt sine ben innom LANets dører noe arrangøren selvsagt er veldig glad for.
 

Selv gleder jeg meg til årets utgave og som har fått tittelen The Last Adventure. Takket være de mange sponsorer så går det an å arrangere BondeLAN og en av de som har sponset årets utgave er Microsoft. De har sendt en liten haug med spill som skal deles ut til flinke og heldige deltakere. Som du kan se av bilde så ligger spillene Gears of War 4: Ultimate Collection, Forza Horizon 4 og sist men ikke minst PUBG hvor alle spillene selvsagt er til Xbox One og Windows 10. For det unike med Xbox One-spillene er at de også kan lastes ned og kjøres på PC noe jeg selv har satt meget stor pris på. 
 

Forza Horizon 4 er er fantastisk bilspill som jeg har hatt stor glede av og et spill som virkelig kicker. Som dere sikkert skjønner så spilles det på PCen og det med maks grafikk og alle detaljer slått på.
 

For at du skal kunne slå kloa i disse spillene så må du ta turen til BondeLAN og være med på konkurranser. Da kan det hende det er du som vinner disse fete premiene. 
 

Om du vil vite mer om spillene så ta turen innom Microsoft sin nettside
 

Kommer du på BondeLAN? Er det noen av disse spillene du kunne ha tenkt deg? 
 


 

#bondelan #microsoft #dataparty #premier #konkurranse #compo #gamer #gaming #games #game #spill #spilling #sosialt #Sosialgaming 

Søren meg mye å tenke på…gaming, jobb og familieliv…


 

Det beste er å være den man er, hjelpe der det trengs, være en god kjæreste, være tilgjengelig for barna på best mulig måte og sørge for at man generelt sett gjør en god jobb. Inn i mellom føler man også at alle vil ha en bit av en og da gjelder det å holde tungen rett i munnen og prøve å dele opp ytringene som kommer. 
 

I dag opplevde jeg noe spennende. I dag ble jeg oppringt av Bergens Tidende som ville snakke litt om gaming og barn noe jeg selvsagt ville dele mine erfaringer om. For er det noe jeg vet så er det nettopp om dette temaet. I tillegg touchet vi litt inn på Fornite og hvorfor det spillet har blitt så populært. Selv om jeg ikke spiller Fortnite selv så følger jeg med på når min sønn spiller det. I tillegg leser jeg en del om spillet og dynamikken i det. 
 

Nå er det ikke lenge til det blir helg og ser virkelig frem til det. Da skal jeg oppover til Snåsa for å hente hjem barna min og gud som jeg gleder meg til det. De betyr sykt mye for meg. De er det beste som har hendt meg på mange måter. I helga skal vi blant annet på gratis kino hos Studio Ottod og her skal det kjøres en film min sønn var med på å bestemme. Gleder meg sykt til det. 
 


 

De to siste dagene skulle jeg egentlig ha vært i Oslo på møter med spennende kunder gjennom jobben min. Dessverre fikk jeg ikke anledning for min kjæreste ble lagt inn på St. Olavs med kraftig epilepsianfall og da måtte jeg være hjemme og ta vare på barna. Et godt valg for det er veldig slitsomt for kjæresten min og spesielt tiden under anfalla og tiden etter. Da er det godt å vite at man er der for henne og barna. 
 

Det var sjefen min som reiste i stedet for meg og han klarte godt å ro i land de spennende møtene og nå er det bare å se fremover og sørge for at våre infoskjermløsning treffer markedene godt. 
 

I morgen bærer det til Falstadsenteret for å høre hvordan de opplever demoen vår av infoskjermløsningen. Er superspent på den biten og ser virkelig frem til å høre hvordan det har godt med bruken av den. I tillegg skal jeg på andre spennende møter også og tror at man kan få inn noe der jeg skal. Så da bærer det til den nordlige delen av Trøndelag igjen og gleder meg til det. 
 

Inn i mellom øktene får jeg også tid til å spille litt og den siste tiden har det gått i Cities Skyline, et spill jeg liker svært godt. Grafikken er fantastisk, detaljene er noe av det beste jeg har sett i et slikt bybyggespill i tillegg til et brutalt stort innhold med bygninger, kjøretøy, parker eller rettere sagt alt du kan drømme om å finne i en by. Spillet treffer meg bare mer og mer. Av andre spill jeg også spiller litt så er det Forza Horizon 4, Battlefield V, Pinball FX3 i tillegg til SimCity BuildIt, Township og de siste dagene 8 Pool-spillet som jeg blant annet spiller sammen med kjæresten og barna mine som utfordrer meg i einingen. I sistnevnte knuser de meg, men moro likevel. 

Hvordan går det med deg for tiden? Er det mye som skjer i rundt deg eller er det stille og rolig? Har du noen planer for dagene fremover?
 


 

#kino #studioottod #gaming #spilling #jobb #arbeid #familieliv #familie #tivoli #gamer #spill #citiesskylines #battlefieldv #forzahorizon4 #pinballfx3

Ace Combat 7: Skies Unknown ser bra ut eller hva?


 

For å være helt ærlig så ser Ace Combat 7: Skies Unknown fantastisk ut både når det kommer til grafikk, historie og sist men ikke minst hvordan dette er sydd sammen med masse action. Spillet ble lansert den 18. januar og da til Xbox One, Playstation 4 og PC. Selv har jeg fulgt litt med på utviklingen og sett en del videoer fra spillet. 
 

Nylig ble en video som omhandler utviklingen av spillet lagt ut på youtube og da måtte jeg selvsagt også få med meg denne. Som mange av dere vet så liker jeg best og spille spill på PC, men inn i mellom får også konsollene mine kjørt seg (Xbox One, Nintendo Zwitch, 3DS XL, Playstation Vita) og er det spill som virkelig passer så er det blant annet Ace Combat-serien. For med gamepaden har man full kontroll og det må man ha i slike spill som dette. 

 

Om du vil spille Ace Combat 7: Skies Unknown på PC må du sjekke om maskinen din takler spillet og her specsene for spillet; 
 

Ace Combat 7: Skies Unknown Minimum System Requirements
CPU: Intel Core Intel Core i3-7100, or equivalent
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 (Legacy GPU: GeForce GTX 750 Ti, or equivalent)
RAM: 4GB
OS: Windows 7, Windows 8.1 or Windows 10 (64-bit versions)
HDD: 60GB free space
DirectX: Version 11

 

Ace Combat 7: Skies Unknown Recommended System Requirements
CPU: Intel Core i5-7500, or equivalent
GPU: GeForce GTX 1060 3GB, or equivalent, or higher
RAM: 8GB
OS: Windows 7, Windows 8.1 or Windows 10 (64-bit versions)
HDD: 60GB free space
DirectX: Version 11

 


 

Om du synes dette ser spennende ut så anbefaler jeg deg å sjekke ut nettsiden til Ace Combat 7: Skies Unknown. 
 

Liker du slike spill og hva synes du er best med dem? Har du spilt noen av Ace Combat-spillene før? 
 

QtvB0Y4CzO8
 

#acecombat7 #spill #gamer #gaming #games #game #spilling #ps4 #xboxone #pc #video #namcobandai 

Vinn premier fra Nordisk Film på BondeLAN 2019 – The Last Adventure!

Reklame | Nordisk Film


 

Å dele ut masse premier er noe gjengen på BondeLAN digger stort. Spesielt å se hvor glade de som vinner premiene blir. Ikke noe er bedre enn det. Selvsagt må man yte noe for å vinne og det kan være å delta på compoer i spill, spennende og underholdende konkurranser på scenen eller rett og slett være med på ting som blir tatt på sparket. Da kan det faktisk hende at det vanker en fet premie og kanskje er det en premie fra Nordisk Film som ligger i potten. 
 

I denne potten av premier finner du en rekke fete premier og som du kan se på bildet så er det filmer det går i samt kinobilletter til kommende filmer. Av filmer du kan vinne så finner vi Escape Plan 2, Skjelvet, Norske Byggeklosser, Den 12. Mann og sist men ikke minst Renegades. Så kom ikke å si at dette ikke er fete filmer å vinne. 
 

Du kan også vinne kinobilletter og disse billettene stammer fra filmer som John Wick 3 og After. Den første filmen er John Wick 3 og er en spenningsfilm med blant annet skuespillerne Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Jason Mantzoukas, Ian McShane og Anjelica Huston og som har premiere på norske kinoer mai i år. 

M7XM597XO94
 

Den andre filmen er After som har premiere på kinoer her til lands i april. I filmen vil du oppleve masse drama, romantikk og sist men ikke minst spenning. Filmen har skuespillerne Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher på rollelisten og ja, det er noen ganske så hete elskovsscener i filmen som garantert for mangt et hjerte til å hoppe litt ekstra. 
 

BYvlmFHN7Bs

Om du nå vil vinne noen av disse premiene så anbefaler jeg deg å ta turen til BondeLAN som går av stabelen den 17. til 20. februar. I tiden fremover vil flere premier bli avslørt så heng med og følg med på hva som kan vinnes under årets BondeLAN. 
 

Gjengen i BondeLAN ønsker å takke Nordisk Film for premiene. 
 

Deltar du på LANpartyer og hva liker du best med å delta der? 
 


 

#bondelan #nordiskfilm #premier #konkurranse #spill #gaming #lanparty #dataparty #gamer #games #game #spilling

HyperX Cloud Mix Trådløs gaming glede!

Reklame | HyperX


 

Deres nye skudd på stammen heter HyperX Cloud Mix og er utseendemessig ganske så likt det vi har fått servert før fra denne populære produsenten. Så da skjønner du kanskje at gjengen ikke har oppfunnet kruttet på nytt igjen, men har brukt en kjent og kjær oppskrift som har frelst mang en gamer. For HyperX Cloud ligner uten tvil på deres Cloud-serie og det til gangs.
 

Du finner det stilige HyperX-logoen på hver side av øreklokkene og i tillegg til de tradisjonsrike putene som former seg etter ørene. Dette gjør også at headsetet er meget behagelig å bruke selv over mange timer. Kun et lite ankepunkt, det imiterte skinnet sørger for at det kan bli litt klamt over veldig mange timer, men så er det bare å ta en bitte liten pause og få ørene avkjølt litt før det er bare å hoppe ute i spillingen igjen.
 


 

Om du vil snakke med Cloud Mix så er det bare å plugge inn mikrofonen som følger med og vips så er det bare å snakke via Skype, Discord eller bruke headsetet til samtaler i mobiltelefonen noe jeg brukte det en god del til. Lyden fra mikrofonen var visst meget klar og fin og det sier litt om sensitiviteten til mikrofonen pluss at støyreduksjonen var veldig merkbar noe som også er et stort pluss.
 

Frekvenslyden på Cloud Mix er selvsagt i Hi-Res lyd med frekvensene 10Hz til 40kHz om du plugger inn ledningen til enten PCen eller kontrolleren til konsollen. Dette gjør at lyden blir klokkeklar og her ble jeg faktisk meget overrasket spesielt når jeg spiller musikk med dyp bass. Da får jeg virkelig høre hva dette headsetet er god for. Sable god mellomtone er det også og som gjør at hele lydbildet om du spiller spill, hører musikk eller ser film er utrolig bra til å være et headset i denne kategorien.
 


 

40mm Dual «Chamber» Drivere skiller basen fra mellomtonen og diskanten som kutter mulig forvrenging og gir en god jevn lyd til hva du måtte bruke Cloud Mix-en til.
 

Når det kommer til den trådløse biten så kan du koble til med Bluetooth noe som gjør Cloud Mix til en trådløs glede og det opp til hele 20 timers glede. Er ikke det bra så vet ikke jeg. Tenk det, hele 20 timer før en må lade opp headsetet igjen. Når du ikke bruker headsetet på en stund så slår det seg av selv i tillegg når du slår det på så får du vite hvor mye strøm som er på headsetet. Nok en genial løsning som sørger for at du har kontroll på når du må lade opp Cloud Mix.
 


 

Her er litt mer info om headsetet:
* Kablet gamingheadset sertifisert for Hi-Res lyd.
* Bluetooth trådløs teknologi for tilkobling når du er på farten.
* HyperX Dual Chamber Drivers for et godt jevnt lydbilde.
* Øreklokker med signatur som sørger for god komfort som gjør at du kan sitte time etter time.
* Innebygd mikrofon (ledning) og en avtakbar bom-mikrofon.
* Avtagbar flettet kabel med in-line lydkontroll.
* Intuitive kontroller on the fly.
* Kompatibilitet med flere enheter.

 


 

Av spill jeg har spilt med headsetet er Battlefield V, Pinball FX3, Forza Horizon 4, Cities Skyline, Spyro Reignited Trilogy og mine barn spiller for fullt Fornite, Roblox og for ikke å glemme PUBG. Alle disse spillene stråler med bruk av headsetet og hvor Cloud Mix hever spillopplevelsen til nye høyder.
 

Om du er på utkikk etter et flunka nytt gamingheadset og i trådløs form så for guds skyld vurdere Cloud Mix. Det har alt som du kan drømme om. Knakende god og klokkeklar lyd med fet bass, gode mellomtoner og fin diskantgjengivelse. I tillegg støtter det Bluetooth slik at du uten problemer kan koble til f.eks. mobiltelefon eller nettbrett og da kan spillingen fortsette der. Du kan også koble til for gaming på Playstation 4 eller Xbox One og det funker som en drøm. Så hva venter du på? Løp og kjøp deg skikkelig trådløs gaming glede.
 


 

Vil du ha mer info så klikk deg inn på nettsiden til HyperX og Cloud Mix.
 

Liker du best å spille med trådløse produkter eller foretrekker du at det er ledning til headset, gamepads, tastaturer og muser?
 

OqcC6j0zEZI

#hyperx #gamingprodukter #gamer #gaming #spill #spilling #test #omtale #anmeldelse #headset #game

Noen av HyperX CES 2019 lineup!

Reklame | HyperX


 

HyperX er et firma som i flere år nå har jobbet iherdig med å få oss gamere hekta på deres produkter. Det har de klart godt her i Norge og lansert det ene kvalitetsproduktet etter det andre. Selv har jeg hatt gleden og kunne spille med mye av det HyperX har lansert. I herrens år 2019 kommer masse nytt og mye som jeg selv synes ser meget spennende ut.
 

Det første som jeg fikk oppleve på årets CES var et råstilig headset som har fått navnet HyperX Cloud Orbit og Cloud Orbit S. Dette headsetet ser i grunnen veldig likt ut de andre Cloud-headsetene og kan innrømme at utviklergjengen ikke har gjort så mye på å forandre designet. Men som jeg sier mange gangerhvorfor forandre på noe som funker godt?
 

Disse to headsetene tar i bruk en helt ny teknologi Waves NX 3D Audio og som skal sørge for en cinematisk opplevelse når du spiller. I tillegg skal den klare å presentere en 360 graders omgivelser i spillet. Dette igjen vil sørge for en helt nøyaktig gjengivelse av hvor lyden kommer fra og at du kjapt klarer å lokalisere det i f.eks. spill.
 

HyperX samarbeider med Audeze og Waves teknologi med deres nye headset og bruker deres patenterte 100mm Planer Magnetic Drives for å få en krystallklar og nøyaktig lydgjengivelse. Med denne teknologien lover HyperX at vi spillere skal få oppleve noe vi aldri før har opplevd. Ut i fra dette gleder jeg meg sykt mye til å se hva vi kan få med HyperX Cloud Orbit og HyperX Cloud Orbit S. Gleder du deg til å få vite mer om disse headsetene?
 

Her er noen spesifikasjoner om Cloud Orbit og Cloud Orbit S:
Headphone
Driver: Planar transducer, 100 mm
Type: Circumaural, Closed back
Frequency response: 10Hz50,000Hz
Sound pressure level: 120 dB
T.H.D.: < 0.1% (1 kHz, 1 mW)
Weight: 350g
Cable length:
3.5mm (4-pole): 1.2m
USB Type C to Type A: 3m
USB Type C to Type C: 1.2m

Boom Microphone
Element: Electret condenser microphone
Microphone type: Noise-cancelling

Battery life*10 hours
*Tested at 50% headphone volume

 

Det andre som jeg virkelig gleder meg til å sjekke mer ut er HyperX QuadCast og som er en standalone mikrofon og her kaster HyperX seg for alvor ut for å fange streamere på Twitch og Youtube. Denne mikrofonen ser helt fantastisk ut designmessig og med den stilige røde fargen som HyperX er kjent for følger linjene godt. Mikrofonen kan brukes blant annet på PC, Playstation 4 og Mac og skal gjøre at streamere for den mest krystalklare lyden de kan gjengi for sine seere. Den røde LED-fargen skal indikere at QuadCast er i bruk at den snakkes i. I tillegg har den et stativ som skal ta av for vibrasjoner og kun sende ut god gjengitt lyd til de mange seerne som følger med.
 

Her er noen spesifikasjoner på HyperX QuadCast:
Power consumption: 5V 125mA
Sample/bit rate: 48kHz/16-bit
Element: Electret condenser microphone
Condenser type: Three 14mm condensers
Polar patterns: Stereo, Omnidirectional, Cardioid, Bidirectional
Frequency response: 20Hz – 20kHz
Sensitivity: -36dB (1V/Pa at 1kHz)
Cable length: 3m

Weight:
Microphone: 254g
Shock mount and stand: 364g
Total with USB cable: 710g

Headphone Output
Impedance: 32 Ω
Frequency response: 20Hz – 20kHz
Maximum power output: 7m
WTHD: ≤ 0.05% (1kHz/0dBFS)
SNR: ≥ 90dB (1kHZ, RL=∞)

 

Nå er det bare å følge med HyperX I tiden fremover og med de nye produktene som kommer I løpet av 2019. Jeg gleder meg i alle fall sykt mye og om du vil vite hva annet HyperX-gjengen har så klikk deg inn på nettsiden til produsenten.
 

Noen av dere andre som gleder seg til det HyperX kommer med? Hva gleder du deg mest til?
 

#hyperx #gamingutstyr #gamer #gaming #spill #spilling #konsoll #pc #game #spillutstyr #kingston

Badminton er en idrett som passer for alle!


 

Som dere for lengst har fått med dere så er jeg stor fan av badminton og har vært aktiv on/off i denne idretten i en del år. Badminton er sist men ikke minst en meget sosial idrett og hvor miljøet er meget bra. Her møtes ung som gammel og slår et slag med hverandre om det er på trening eller på turneringer. Badminton er en idrett som også får kroppen i shape spesielt om man er aktiv med på treningene og kjemper med nebb og klør. Visste du at med en times badminton med ei vekt på ca. 70 kilo så forbrenner du 320 kalorier? Er ikke det bra så vet ikke jeg. 
 

Det stopper ikke her. Visste du at badminton faktisk også kan gi et lengre og bedre liv. I en forskningsrapport som kommer frem så er det faktisk en realitet. For meg lover dette meget godt spesielt med tanke på at jeg er ti år eldre enn kjæresten min og da håper jeg dette kan være med å utjevne aldersforskjellen mellom oss. I alle fall, lov å håpe, hehe…
 


 

Badminton er for alle og passe alle aldre. Om du er fem år eller 90 år så kan du spille badminton. Viktige er bare at man har det artig og føler at man får noe igjen for å spille badminton. For meg er badminton veldig moro og får meg i form. Husker godt første økten min etter en del års pause her i Orkanger. Dagen derpå kjente jeg det så godt i musklene i rumpa at jeg knapt klare å gå ned trappa. I tillegg kjente jeg deg godt i armene, ryggen, lårene og sist men ikke minst brystmusklene. Med andre ord, dette er bevis på at man med badminton trener så og si alle muskler i kroppen. Badminton er en idrett hvor man kan ha glede om man spiller bak i hagen eller tar turen innom hallen. Om du tror badminton er en kostbar idrett så kan du tro om igjen. Det er den på langt nær ikke om man sammenligner med mange andre idretter.
 

Føler du at reaksjonen din burde ha blitt bedre så er badminton midt i blinken. Har flere ganger tatt i mot med stor koordinasjon kopper, fat med mer som har falt ned fra skap uten problemer. Her er det ikke annet enn å takke for at jeg er aktiv i badminton. At det er sosialt med badminton er ikke å legge skjul på. Jeg har siden jeg startet opp i Orkanger Badmintonklubb får mange nye venner samt blitt kjent med flere utenfor Orkanger også. Treningene våre er sosiale så det holder og vi prøver å variere hvem vi spiller med og mot. Så har vi turneringene. De er også sykt sosiale og her kan man om man ønsker virkelig øke vennetallet. 
 

Hva krever så badminton av spilleren?
* Teknikk
* Styrke
* Utholdenhet
* Spenst
* Taktikk
* Konsentrasjon
* Vilje

Disse punktene er noe jeg kan skrive under på.  Akkurat de punktene der kan jeg uten tvil skrive under på og som igjen gjør at badminton på mange mulige måter er en allsidig idrett. 
 


 

Før jul fikk jeg en ny rolle i Orkanger Badmintonklubb og har tatt på meg å jobbe opp i mot sponsorene våre. For med den jobben er målet mitt å skaffe til veie god økonomi slik at vi kan opprettholde aktivitetsnivået vi har i klubben både for de som vil trene og proffene våre. Her er det viktig med langsiktighet og hvordan vi kan bidra til en større idrettslig variasjon her i Orkdal med badminton.
 

I kommende år har vi tatt på oss to store arrangementer og først ut er Veteran NM som går av stabelen 8. til 10. mars. Her får vi besøk Norges eliten innen badminton for oss over 35 år. Dette arrangementet gleder jeg meg sykt mye til og skal vel selv også delta. Her får jeg ta dette som trening og ikke ha noen formelle mål utenom å vinne et par kamper. Andre arrangementet som vi tradisjon tro skal kjøre på med er Orkla Cup 2019 i Badminton og den turneringen arrangeres den 27. og 28. april. I fjor var denne en av de største i regionen og hvor Orkanger Badmintonklubb satte seg godt og grundig på kartet som en stor aktør for idretten. 
 


 

Så nå er det bare å brette opp armene og gjøre seg klar for et aktivt år med badminton. Jeg gleder meg og skal gjøre hva jeg kan for å bidra med mine egenskaper i klubben. Dette skal bli et morsomt og spennende år på mange måter og med det håpe at jeg kan bli en viktig bidragsyter her på Orkanger og i klubben. Badminton er moro og en idrett jeg trives veldig godt med. 
 

Hvilken idrett trives du best i og har du prøvd å spille badminton? 
 

#badminton #orkangerbadmintoklubb #orkanger #idrett #sport #turnering #aktivitet #cup #populært 

BondeLAN – The Last Adventure


Bilde er fra da klanen Trønderbataljonen ble samlet på BondeLAN. 

Er det noe BondeLAN gjennom mange, mange år har klart så er det å samle deltakere fra alle Norges hjørner. Til og med har det vært deltakere fra andre land utenom Norge innom BondeLAN og det sier litt om hvordan LANpartyet har blitt lagt merke til. Husker godt glansdagene da jeg selv var veldig aktiv der. Kjørte massevis av konkurranser, delte ut tonnevis med premier og stemningen var fantastisk.
 

Selv om jeg nå har flyttet fra Snåsa så kan jeg innrømme at BondeLAN er og blir mitt hjertebarn og som jeg har brukt utrolig mange timer av mitt liv til. Derfor er det med stor glede at vi i gjengen kan invitere til et nytt dataparty på Snåsa og det selvsagt i vinterferien. I år skal arrangementet virkelig slå hæla i taket og håper at alle kan være med å bidra til at dette kommer inn i BondeLAN historiebøker som et av de beste.
 


 

Fra arrangøren loves det som vanlig masse aktiviteter, spennende compoer, unike konkurranser og det vil selvsagt bli delt ut masse store og små premier i alle forskjellige varianter. I tillegg vil det bli servert mye god mat og stemningen kommer selvsagt til å bli bra noe gjengen bak BondeLAN kommer til å gjøre alt de kan for å få til. 
 

Så nå er det bare å plotte inn 17. til 20. februar inn i kalenderen og gjøre seg klar til litt av en opplevelse på et av Norges eldste LANparty. Det kommer ikke til å bli spart på noe og om du er ute etter en livåt opplevelse så ta turen til Snåsa og BondeLAN i vinterferien. 
 


 

Om du vil vite mer så klikk deg inn på facebooksiden til BondeLAN og nettsiden er under oppbygging og vil bli lansert innom kort tid med info om det kommende arrangementet.
 

Ikke annet enn å glede seg eller hva tror du? 
 


 

#bondelan #dataparty #lanparty #gamer #gaming #games #spill #spilling #spill #snåsa #arrangement #sosialegaming