Elkjøp sponser BondeLAN med fete premier

Reklame | Elkjøp

BondeLAN er avhengig av sponsorer og gode støttespillere. Opp igjennom årene har både store og små sponsorer vært med å dra lasset slik at regionens største dataparty har fått muligheten til å “underholde” deltakere fra alle Norges hjørner. Til og med har deltakere utenfra Norge også dukket opp det sier litt over varemerke BondeLAN har blitt. Derfor er det med stor glede og kunne presentere nok en sponsor og god støttespiller. Denne gangen er det Elkjøp Steinkjer som fortjener masse kreds for støtten og premiene de sponser BondeLAN. 
 

BondeLAN 2019 – The Last Adventure går av stabelen 17. til 20. februar og som sikker mange av dere har fått med dere er i vinterferien. Som oppmerksomme lesere også kanskje fått med seg så kan det være siste gangen BondeLAN arrangeres. Med det ønsker gjengen bak arrangementet selvsagt å slå på stortromma og kjøre på med sitt velkjente opplegg. 
 

Om du ser på bildet ovenfor ser du noen av premiene Elkjøp har sponset BondeLAN med og det er ikke annet enn å takke dypt og godt. Disse premiene kommer til å bli fordelt på ulike konkurranser og compoer. Gjett om en gleder seg til å dele ut det Elkjøp har sponset til deltakere av årets happening på Snåsa og regionen. 
 

Datoen du skal sette av er altså 17. til 20. februar og da er det bare å stålsette seg for underholdende, sosiale og innholdsrike dager. Dette skal bli så bra og gjengen bak ønsker og takke Elkjøp for sponsingen.
 

Sjekk ut BondeLAN på facebook og nettsiden for mer info. 
 

Skal du på årets BondeLAN?
 

#bondelan #premier #elkjøp #konkurranser #gamer #gaming #games #spill #spilling #game #sponsor

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg