Vinn spill fra Microsoft på BondeLAN!

Reklame | Microsoft


 

Med stormskritt nærmer det seg BondeLAN og som er et av årets store arrangement på Snåsa. Den 17. til 20. februar arrangeres et av de eldste datapartyene i Norge og som et av de største i regionen. BondeLAN har hatt en spesiell tiltrekningskraft og deltakere fra alle Norges hjørner har satt sine ben innom LANets dører noe arrangøren selvsagt er veldig glad for.
 

Selv gleder jeg meg til årets utgave og som har fått tittelen The Last Adventure. Takket være de mange sponsorer så går det an å arrangere BondeLAN og en av de som har sponset årets utgave er Microsoft. De har sendt en liten haug med spill som skal deles ut til flinke og heldige deltakere. Som du kan se av bilde så ligger spillene Gears of War 4: Ultimate Collection, Forza Horizon 4 og sist men ikke minst PUBG hvor alle spillene selvsagt er til Xbox One og Windows 10. For det unike med Xbox One-spillene er at de også kan lastes ned og kjøres på PC noe jeg selv har satt meget stor pris på. 
 

Forza Horizon 4 er er fantastisk bilspill som jeg har hatt stor glede av og et spill som virkelig kicker. Som dere sikkert skjønner så spilles det på PCen og det med maks grafikk og alle detaljer slått på.
 

For at du skal kunne slå kloa i disse spillene så må du ta turen til BondeLAN og være med på konkurranser. Da kan det hende det er du som vinner disse fete premiene. 
 

Om du vil vite mer om spillene så ta turen innom Microsoft sin nettside
 

Kommer du på BondeLAN? Er det noen av disse spillene du kunne ha tenkt deg? 
 


 

#bondelan #microsoft #dataparty #premier #konkurranse #compo #gamer #gaming #games #game #spill #spilling #sosialt #Sosialgaming 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg