Vinn premier fra Nordisk Film på BondeLAN 2019 – The Last Adventure!

Reklame | Nordisk Film


 

Å dele ut masse premier er noe gjengen på BondeLAN digger stort. Spesielt å se hvor glade de som vinner premiene blir. Ikke noe er bedre enn det. Selvsagt må man yte noe for å vinne og det kan være å delta på compoer i spill, spennende og underholdende konkurranser på scenen eller rett og slett være med på ting som blir tatt på sparket. Da kan det faktisk hende at det vanker en fet premie og kanskje er det en premie fra Nordisk Film som ligger i potten. 
 

I denne potten av premier finner du en rekke fete premier og som du kan se på bildet så er det filmer det går i samt kinobilletter til kommende filmer. Av filmer du kan vinne så finner vi Escape Plan 2, Skjelvet, Norske Byggeklosser, Den 12. Mann og sist men ikke minst Renegades. Så kom ikke å si at dette ikke er fete filmer å vinne. 
 

Du kan også vinne kinobilletter og disse billettene stammer fra filmer som John Wick 3 og After. Den første filmen er John Wick 3 og er en spenningsfilm med blant annet skuespillerne Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Jason Mantzoukas, Ian McShane og Anjelica Huston og som har premiere på norske kinoer mai i år. 

M7XM597XO94
 

Den andre filmen er After som har premiere på kinoer her til lands i april. I filmen vil du oppleve masse drama, romantikk og sist men ikke minst spenning. Filmen har skuespillerne Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher på rollelisten og ja, det er noen ganske så hete elskovsscener i filmen som garantert for mangt et hjerte til å hoppe litt ekstra. 
 

BYvlmFHN7Bs

Om du nå vil vinne noen av disse premiene så anbefaler jeg deg å ta turen til BondeLAN som går av stabelen den 17. til 20. februar. I tiden fremover vil flere premier bli avslørt så heng med og følg med på hva som kan vinnes under årets BondeLAN. 
 

Gjengen i BondeLAN ønsker å takke Nordisk Film for premiene. 
 

Deltar du på LANpartyer og hva liker du best med å delta der? 
 


 

#bondelan #nordiskfilm #premier #konkurranse #spill #gaming #lanparty #dataparty #gamer #games #game #spilling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg