HyperX Cloud Mix Trådløs gaming glede!

Reklame | HyperX


 

Deres nye skudd på stammen heter HyperX Cloud Mix og er utseendemessig ganske så likt det vi har fått servert før fra denne populære produsenten. Så da skjønner du kanskje at gjengen ikke har oppfunnet kruttet på nytt igjen, men har brukt en kjent og kjær oppskrift som har frelst mang en gamer. For HyperX Cloud ligner uten tvil på deres Cloud-serie og det til gangs.
 

Du finner det stilige HyperX-logoen på hver side av øreklokkene og i tillegg til de tradisjonsrike putene som former seg etter ørene. Dette gjør også at headsetet er meget behagelig å bruke selv over mange timer. Kun et lite ankepunkt, det imiterte skinnet sørger for at det kan bli litt klamt over veldig mange timer, men så er det bare å ta en bitte liten pause og få ørene avkjølt litt før det er bare å hoppe ute i spillingen igjen.
 


 

Om du vil snakke med Cloud Mix så er det bare å plugge inn mikrofonen som følger med og vips så er det bare å snakke via Skype, Discord eller bruke headsetet til samtaler i mobiltelefonen noe jeg brukte det en god del til. Lyden fra mikrofonen var visst meget klar og fin og det sier litt om sensitiviteten til mikrofonen pluss at støyreduksjonen var veldig merkbar noe som også er et stort pluss.
 

Frekvenslyden på Cloud Mix er selvsagt i Hi-Res lyd med frekvensene 10Hz til 40kHz om du plugger inn ledningen til enten PCen eller kontrolleren til konsollen. Dette gjør at lyden blir klokkeklar og her ble jeg faktisk meget overrasket spesielt når jeg spiller musikk med dyp bass. Da får jeg virkelig høre hva dette headsetet er god for. Sable god mellomtone er det også og som gjør at hele lydbildet om du spiller spill, hører musikk eller ser film er utrolig bra til å være et headset i denne kategorien.
 


 

40mm Dual «Chamber» Drivere skiller basen fra mellomtonen og diskanten som kutter mulig forvrenging og gir en god jevn lyd til hva du måtte bruke Cloud Mix-en til.
 

Når det kommer til den trådløse biten så kan du koble til med Bluetooth noe som gjør Cloud Mix til en trådløs glede og det opp til hele 20 timers glede. Er ikke det bra så vet ikke jeg. Tenk det, hele 20 timer før en må lade opp headsetet igjen. Når du ikke bruker headsetet på en stund så slår det seg av selv i tillegg når du slår det på så får du vite hvor mye strøm som er på headsetet. Nok en genial løsning som sørger for at du har kontroll på når du må lade opp Cloud Mix.
 


 

Her er litt mer info om headsetet:
* Kablet gamingheadset sertifisert for Hi-Res lyd.
* Bluetooth trådløs teknologi for tilkobling når du er på farten.
* HyperX Dual Chamber Drivers for et godt jevnt lydbilde.
* Øreklokker med signatur som sørger for god komfort som gjør at du kan sitte time etter time.
* Innebygd mikrofon (ledning) og en avtakbar bom-mikrofon.
* Avtagbar flettet kabel med in-line lydkontroll.
* Intuitive kontroller on the fly.
* Kompatibilitet med flere enheter.

 


 

Av spill jeg har spilt med headsetet er Battlefield V, Pinball FX3, Forza Horizon 4, Cities Skyline, Spyro Reignited Trilogy og mine barn spiller for fullt Fornite, Roblox og for ikke å glemme PUBG. Alle disse spillene stråler med bruk av headsetet og hvor Cloud Mix hever spillopplevelsen til nye høyder.
 

Om du er på utkikk etter et flunka nytt gamingheadset og i trådløs form så for guds skyld vurdere Cloud Mix. Det har alt som du kan drømme om. Knakende god og klokkeklar lyd med fet bass, gode mellomtoner og fin diskantgjengivelse. I tillegg støtter det Bluetooth slik at du uten problemer kan koble til f.eks. mobiltelefon eller nettbrett og da kan spillingen fortsette der. Du kan også koble til for gaming på Playstation 4 eller Xbox One og det funker som en drøm. Så hva venter du på? Løp og kjøp deg skikkelig trådløs gaming glede.
 


 

Vil du ha mer info så klikk deg inn på nettsiden til HyperX og Cloud Mix.
 

Liker du best å spille med trådløse produkter eller foretrekker du at det er ledning til headset, gamepads, tastaturer og muser?
 

OqcC6j0zEZI

#hyperx #gamingprodukter #gamer #gaming #spill #spilling #test #omtale #anmeldelse #headset #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top