Turtle Beach Recon Spark lanseres i slutten av juli

 

Turtle Beach som for ikke så altfor lenge siden kjøpte opp den tyske produsenten av gamingutstyr Roccat hviler ikke på laurbærene og annonserer et helt nytt gamingheadset som har fått navnet Recon Spark. Headsetet skal i følge Turtle Beach være en lettvekter og kan brukes til det du måtte tenke deg. Om du skal se film, høre musikk, spille spill, chatte med venner, så er passer dette godt inn. Med at det allerede er så lett så vil det gå timer før du kanskje tenker på at du har det på hodet. 

 

Som du kan se av fargene så er dette kanskje rettet mer imot jenter selv om det finnes mange gutter som synes lilla og hvitt også ser bra ut. Recon Spark har 40mm drivere og med øreklokker som former seg godt rundt ørene slik at det føles behagelig ut å bruke dem. Bøylen er lagd av lettmetal som gjør at det tåler en støyt uten at det føles tungt ut å ha på hodet. Recon Spark vil lanseres for kjøp i slutten av august så det er bare å begynne å spare eller bruke litt mindre penger i sommer om dette ser interessant ut. 

 

 

Her er mer info om Recon Spark:
Debuting a fun white and lavender style based on input from gamers who wanted a new, distinct look, the Recon Spark delivers comfort-driven performance with great sound and crystal-clear chat through its high-quality 40mm speakers and high-sensitivity flip-to-mute mic. The Recon Spark’s lightweight design, metal-reinforced headband, and glasses-friendly leatherette-wrapped memory foam ear cushions provide added durability and comfort. Additionally, the headset’s standard 3.5mm connection makes it multiplatform compatible and ideal for use with Xbox One, PS4™ Pro & PS4™, Nintendo Switch™, PC gaming with the included PC splitter cable, and for mobile devices with a 3.5mm headset jack. The Recon Spark gaming headset will be available late July 2019 in limited quantities.

 

Selv synes jeg dette ser interessant ut og håper på å kunne teste det ut for deg. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves er det noe som heter så da er det bare å vente i litt over en måned til. 

 

Les mer om gamingprodukter på nettsiden til Turtle Beach

 

Synes du dette ser bra ut og er dette et gamingheadset du ville ha kjøpt? 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top