Jaaaaa! Dirt 4


 

Det er sikkert ikke alle dere som vet det, men jeg er stor fan av racingspill og spesielt rallyspill og en av spillseriene som virkelig sitter langt inn i spillhjertet mitt er Dirt. Nylig ble faktisk Dirt 4 annonsert av Codemaster og gjett om jeg jublet. Dirt-serien har fanget mange fans rundt omkring i verden med sitt varierte innhold og herlige kjøreegenskaper. Jeg har alltid vært fan av denne rallyserien og nå er altså et nytt spill blitt annonsert. Ikke annet enn å kose seg godt i tiden fremover med andre ord.
 

Beste med denne annonseringer er at Dirt 4 faktisk kommer til å bli lansert til Playstation 4, Xbox One og PC den 9. juni og vil bli et spill som virkelig får sommerferien til å gå fort. En annen ting jeg også må nevne er at Codemasters har fått med seg FIA World RAllycross Championship-lisensen og denne kommer til å bli brukt fullt ut i det kommende spillet. Det vil med andre ord si at vi får kjøre på baner som Hell, Hojes, Lydden Hill, Lphéac Bretagne og hvor vi får oppleve Sverige, Norge, Australia, Michigan, Spania m.m. 
 

Selvsagt vil en karrieremodus være klar når spillet lanseres den 9. juni i tillegg til multiplayerdel samt rankingtavler som presenteres på tvers av plattformene spillet lanseres til. Et annet begrep som er verdt å bemerke seg er “Your stage” Med dette vil Codemasters gi deg muligheten å velge ut parametre som område, underlag pluss annet som hører med og hvor spillet da vil generere en bane helt ut i fra det du valgte. videre kan du igjen dele denne banen med dine venner og konkurrere om de beste tidene der. 
 

Det er ikke lenge igjen til 9. juni. Tiden flyr avgårde og plutselig så er spillet lansert. Jeg gleder meg stort. Gjør du?
 

4MPWza951iw

#dirt4 #codemasters #rallyspill #gamer #gaming #game #spill #games

Microsoft sponser BondeLAN 2017!


 

En annen viktig sponsor opp igjennom årene som har gått er uten tvil Microsoft. I år er de også med og sponser BondeLAN med Xbox One spill og disse kan du selvsagt vinne på årets dataparty som går av stabelen 19. til 22. februar i Snåsas storstue og som samler deltakere fra alle Norges hjørner for sosial gaming med masse spennende og underholdende konkurranser.
 

I premiepotten finner du spill som Forza Horizon 3 (et spill jeg selv liker svært godt og anbefaler på det sterkeste), Gears of War 4 (som jeg også anbefaler og som jeg liker godt), Killer Instinct og sist men ikke minst Dead Rising 4. Hva du skal gjøre for å vinne disse fete spillene får du ikke vite før vi åpner dørene på BondeLAN, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 
 

har vi fristet deg med enda en grunn til å ta turen til BondeLAN, håper vi i alle fall. 
 

Vil du vite mer om spillene så klikk deg innom nettsiden til Microsoft og Xbox One
 

Velkommen til BondeLAN!


 

#microsoft #xboxone #spill #gamer #gaming #games #game #bondelan 

Kom på BondeLAN og vinn denne fete og eksklusive premien!


 

Den 19. til 22. februar arrangeres BondeLAN og i denne forbindelse vil jeg i tiden fremover presentere en del premier man blant annet kan vinne under arrangementet. Her er det blant annet snakk om meget eksklusive premier som kan vinnes og som har høy affeksjonsverdi. BondeLAN går av stabelen på Snåsa og har gjennom mange år bygd seg opp som det eldste og største datapartyet i Nord-Trøndelag noe vi i crewet selvsagt er stolte over.
 

Men for at vi har klart å nå så langt har vi vært veldig avhengig av støtte og en av de som har vært med som en god støttespiller er Bandai Namco. De har sendt oss årlig fete premier og noe de også i år har gjort. For å si det slik, det er ikke hvilken som helst premie de har sendt og jeg skal gi deg et lite hint – Tales of Berseria. Noe mer enn det får du ikke vite og anbefaler deg heller å se videoen du finner under.
 

Om du vil vite mer om BondeLAN så stikk innom facebooksiden til BondeLAN. Her serveres det info om det som skjer og hva du har i vente i tiden fremover.
 

Hvis du enda ikke vet riktig hva du skal gjøre i vinterferien, så for guds skyld vurdere BondeLAN. Det er jeg bra sikker på at du ikke vil angre på. Ta turen til Snåsa og bli med på noe unikt og bli en del av dette forrykende arrangementet med masse underholdning, spenning og hvor du kan møte andre likesinnede. Velkommen skal du være. 
 

-9GQQtYq7Oo

#bondelan #bandainamco #talesofberseria #gamer #gaming #games #game #spill #premie #dataparty #youtuber #spillpappa

HyperX sponser BondeLAN


 

Da kan jeg stolt presentere HyperX som en av hovedsponsorene for BondeLAN 2017 som går av stabelen i Snåsas storstue den 19. til 22. februar. BondeLAN har gjennom mange år nå bygd seg opp til å være det største og eldste datapartyet i Nord-Trøndelag. Om dere ikke har hørt om BondeLAN, så kan vi presentere oss som en spenstig gjeng fra Snåsa som har arrangert 10 datapartyer pluss flere events og bare blitt mer og mer populære i Norge. Vi får deltakere fra Bergen, Oslo, i sør til Harstad og Alta i nord til å komme.
 

En av Norges meste kjente profiler i spill Norge, Tom Ødegård sammenligner oss med The Gathering i et intervju som ble gjort i forkant av Gullstikka for noen år tilbake. Dette er en skikkelig tillitserklæring for oss som arrangør og veldig moro at vi blir sammenlignet med så store arrangementer som The Gathering som samler flere tusen deltakere hvert år. Målet vårt er ikke å konkurrere med The Gathering som arrangement, men å være en substitutt som underholder gaming Norge og samler ungdom og voksne til en unik opplevelse hvor det sosiale fremmes og hvor man kan møte mange mennesker med samme interesse.
 

har vi i BondeLAN altså klart å få med selveste HyperX med på laget og som vil bli en stor bidragsyter til arrangementet noe vi selvsagt er utrolig glad for. Under disse dagene vi arrangerer datapartyet vil man kunne vinne meget så fete premier fra HyperX. Her kan vi friste med deres fete gaming tastaturer som Alloy FPS med røde og brune switcher, i tillegg til gamingheadset som Stinger og deres herlige XL Fury musmatter. Som om ikke detter er nok, så kommer de også med masse annet goodies. 
 


 

Når det kommer til compoer så vil vi arrangere en rekke små og store compoer. Selv vil jeg arrangere litt av hvert og deriblant en konkurranser som jeg har valgt å kalle “Glatt som silke”. Denne konkurransen kommer jeg tilbake til etter hvert og hvor vi i år kommer til å skru opp et par notch. Her er noen av compoene som kommer til å kjøres på BondeLAN 2017: 

Rocket League
earthstone (Blizzard)
Overwatch (Blizzard)
League of Legends
CS:GO
FIFA
Mario Cart

 


 

Med andre ord, om du ennå ikke har klart å bestemme deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så anbefaler jeg deg å ta turen til Snåsa og BondeLAN som arrangeres fra den 19. februar til den 22. februar. 
 

Ønsker du å vite mer om HyperX, så kan du gå inn på deres nettside
 

Har du hørt om BondeLAN og er dette noe du vil delta på eller kunne ha tenkt deg å vært med på? 
 

#bondelan #dataparty #youtuber #spillpappa #gamer #gaming #games #game #spill

Fy fader så stabilt ustabilt…


 

Okei, væretåret 2016 har vært merkelig på mange måter jeg kan ikke tro det jeg har vært vitne til på mange måter og spesielt sistdelen av året har vært så merkelig at jeg aldri har opplevd maken. Da hjelper det lite når jeg skal prøve å sammenligne med tidligere år for hvordan været har vært. Sommeren var heller ikke spesiell fin med skikkelig varme, mens høsten var så tørr at man knapt har opplevd slikt på mange, mange år. Jeg er 44 år og så langt tilbake jeg kan huske, så har ikke høsten vært slik den var i fjor. Med andre ord, et meget merkelig værår…
 

Nå har vi gått inn i et nytt år og på nytt må jeg si at det starter med et skikkelig brak på mange måter. Det vil si, snakk om stabilt ustabilt. Ikke antydninger til at været skal roe seg og blir mer stabilt vintervær slik vi er vant med hvor minusgradene dominerer. Selv om jeg spådde at det skulle bli flere blåe grader enn røde og at det har slått til, så fikk jeg ikke helt rett for det har vært flere råde temperaturer enn det jeg spådde før jul for januar måned. 
 

Så nå lurer mange på hvordan været blir fremover over lengre sikt og jeg må bare beklage alle som håper på en stabil vinter godt med snø og noen blå grader. Dessverre kommer været til å bli like ustabilt som dette til minst ute i andre uke i februar. Da øyner jeg et lite håp for at et høytrykk vil stabilisere seg og gi noen fine, men kalde dager, men og hvor lavtrykkene blir skviset nord for oss eller like sør for oss. Det på Østlandet vil dessverre oppleve en del snø og vil til dels få store mengder i perioder. Dette på grunn av vind fra øst og nordøst nettopp på bakgrunn av at lavtrykkene går i en sørligere bane. Mens vi lengre nord og til Nord-Norge får kulde og mye pent vær en god stund.
 

Vestavindsbeltet før den tid vil sørge for mye ustabilt vær med storm titt og ofte og et vær som svinger like mye som en jo jo. Så en må nok bare belage seg på mye snø, regn og vind…dessverre. Med andre ord, stabilt ustabilt.
 

Hvordan har været vært hos deg hittil i år og hvordan ønsker du at vinteren skal være frem til våren kommer varmende inn?
 


 

#værogvind #været #værspådom #vær #værspåmann #friluftsliv #spådom

Spill vi kan forvente oss til releasen av Nintendo Switch


 

nærmer det seg release av Nintendos kommende og meget spennende konsoll Switch. Den 3. mars er dagen det skjer og mange har for lengst merket av denne datoen si spillkalenderen sin. Selv har jeg gjort det og gleder meg sykt mye til denne nye konsollen som jeg har store forventninger til. Nintendo har for meg og min familie betydd utrolig mye. Spesielt Wii og Wii U har samlet familien min fremfor skjermen med den beste underholdningen man kan tenke seg.
 

Jeg blir titt og ofte spurt om hvilken konsoll jeg anbefaler til barnefamilier og da har jeg som oftest valgt Wii U. Årsak til dette er muligheten til å kunne spille opp til fem personer samtidig og den egenskapen har ikke de andre konsollene fra Microsoft og Sony. Derfor har jeg vært mer på hugget med mine anbefalinger av Wii U til denne gruppen.
 

En ting som ikke Nintendo klarte å sørge for og det var et hav av spill til Wii U. Flere av de store tredjeparts utviklerne av spill støttet ikke Wii U og dermed var det stort sett kun Nintendo selv som lanserte spill til konsollen. Flere av de andre store spillutviklerne backet ut slik som Electronic Arts og Ubisoft. Det endte med et heller middelmådig antall spill ute til Wii U. De spill som Nintendo kom med var stort sett i ypperste klasse og sørget for mye god underholdning.
 

Med dette i tankene så har jeg store forventninger til Nintendo Switch og hva vi får presentert. Jeg håper også på å kunne ta med meg en Nintendo Switch på mine kommende foredrag Spill er sunt og hvor alle de som kommer får sjansen til å teste og slå labbene i den nye konsollen. Det er viktig at man selv ser hvordan den funker og hvordan den kan treffe familien med god digital underholdning. 
 

 

tilbake til hvilke spill som kommer til å være tilgjengelige når konsollen lanseres og ja, antallet er ikke imponerende, men det er et spill jeg gleder meg sykt mye til lanseringen og det er Bomberman R. Dette spillet ser helt sykt bra ut og en av de aller beste minner kommer fra spillingen av Bomberman på Amiga 500 sammen med mine venner. Her er en liten liste over spill som hittil delvis er annonsert for Nintendo Switch.
 

3. mars 2017:
1-2-Switch
Just Dance 2017
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Skylanders: Imaginators
Super Bomberman R
Mars 2017
Fast RMX
Has-Been Heroes
I Am Setsuna
Snipperclips

Første kvartal 2017:
Cube Life: Island Survival HD

28. april 2017:
Mario Kart 8 Deluxe

Mai 2017:
Rime

Andre kvartal 2017:
Arms
The Binding of Isaac: Afterbirth+
Disgaea 5 Complete
Lego City Undercover
Puyo Puyo Tetris
Redout
Sonic Mania
Splatoon 2

Andre halvår 2017:
NBA 2K18
The Elder Scrolls V: Skyrim
Fire Emblem Warriors
Project Sonic 2017
Super Mario Odyssey
Dungeon of Zaar
Untitled FIFA game
Minecraft: Switch Edition
Monster Boy and the Cursed Kingdom
No More Heroes
Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence
Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas
Shovel Knight
Steep
Tank It!
Wonder Boy: The Dragon’s Trap
Xenoblade Chronicles 2
Yooka-Laylee

Ikke annonsert eller senere releasedato:
The Sacred Hero
Arcade Archives
Unknown BlazBlue title
Constructor HD
Dragon Ball Xenoverse 2
Dragon Quest X
Dragon Quest XI
Dragon Quest Heroes I & II
Farming Simulator 18
Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure
New Frontier Days: Founding Pioneers
Untitled Pokémon game
Project Octopath Traveler (tentative)
Rayman Legends: Definitive Edition
Riverside
Romance of the Three Kingdoms XIII
Seasons of Heaven
Spelunker World
Stardew Valley
State of Mind
SteamWorld Project 2017 (tentative)
Sunu Ikkibu: Din Nahu
Syberia III
Untitled Taiko Drum Master game
Untitled Tales game
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
Shin Megami Tensei: Brand New Title

 

denne listen finner vi mange spennende spill og som jeg selv gleder meg. Spesielt Mario Kart 8 Deluxe, Bomberman R og sist men ikke minst Super Mario Odyssey. Disse tre spillene gleder jeg sykt mye til og som jeg er bra sikker på kommer til å underholde meg, min (kommende) familie pluss venner og bekjente som kommer innom. Dette skal bli helt sykt moro og ikke annet enn å glede seg stort.
 

Hvilke spill gleder du deg til på denne listen? Skal du kjøpe deg Nintendo Switch?
 

5kcdRBHM7kM

#nintendoswitch #nintendo #spill #gamer #gaming #games #game 

Anmeldelse: SteelSeries Rival 500 Optisk Gamingmus


 

SteelSeries er et gamingmerke som virkelig har bitt godt fra seg og tatt en stor bit av kaka når det har kommet til markedsandeler for salg av spillprodukter. Årsak er meget gode, kvalitetssterke  produkter som gjennom mange år har dukket opp som perler på en snor og nå har det skjedd igjen, det vil si i slutten av fjoråret dukket det opp en ny gamingmus og lillebror til Rival 700. Om du tror at det å være lillebror er ille, så kan du tro om igjen. Dette er i alle fall ikke tilfellet for Rival 500 som dukket opp i dragsuget av Rival 700.
 

Forskjellen på Rival 500 og Rival 700 er nesten minimal. Det er kun OLED-skjermen som stort sett er differansen og for meg har det ingenting å si om det er OLED-skjerm eller ikke, bare den er nøyaktig og brukervennlig.
 


 

Rival 500 er en litt unik gamingmus også spesielt om man tar et nærmere blikk på designet, men en blir fort dus med dette designet og får fort kontroll over det til sin fordel på slagmarken i for eksempel Battlefield 1 som jeg spiller for tiden.
 

Som vanlig får du servert LEDlys som du nå gjør på de fleste gamingmuser i dag og hvor du har over 16.8 millioner farger å velge imellom. Det gjør at den synes godt om du f.eks. spiller med den i et stupmørkt rom som på et dataparty. Både SteelSeries-logoen og musehjulet lyser opp i alle regnbuens farger og gjennom softwaren kan du selv velge intensitet, variasjon i lysvalget og det som hører til.
 


 

Så over til det som gjør Rival 500 fra SteelSeries litt mer unik. På denne gamingmusen finner du et hav av knapper som kan programmeres til forskjellige egenskaper. Det er nesten så man tuller seg bort i alle knappene?nei da, bare kødder, men du har mange knapper å velge imellom. I spesielt MOBA-spill så er dette greit å ha eller i MMORPG-spill som World of Warcraft. Da kan denne gamingmusen nærmest bli like viktig som tastaturet og hvor du kan programmere inn snarveier.
 

Av knapper finner du to på hver side av musen frem, videre har du en knapp som kan trykkes til venstre og høyre ovenfor musehjulet, så kan du om du ønsker åpne opp for knapper på hvileskulderen for tommelfingeren. Der har du hele fem knapper. Tre oppe og to nede (ved tommelfinger). Om du ikke vil at de to nederste skal funke, så kan du via en knapp på undersiden av musen slå denne funksjonen av. Du har med andre ord et hav av knapper å velge i. Til sammen har du faktisk hele 15 knapper som du kan programmere til den funksjonen du måtte ønske.
 


 

Som vanlig er musehjulet dekket av gummi slik at du får et godt grep om det når du kjapt skal skrolle deg til riktig våpen i f.eks. Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare eller Counter-Strike: Global Offensiver for den saks skyld.
 

En annen ting jeg merket meg fort med SteelSeries Rival 500 var vekten. Gamingmusen virker faktisk tyngre enn mange andre gamingmuser i samme størrelse og da har den ikke vekter du kan sette inn eller ta ut (129g). Videre er den ganske bred og med sine 7.8cm og lengden er nesten 11.9cm noe og til slutt høyden 4.3cm og dette gjør den ganske stor ut i størrelsen.
 


 

Normalt håper man at gamingmusen skal vare evig spesielt med tanke på at den blir det kjæreste våpenet man har i spill, men alle vet jo at det ikke er mulig. Det spesielle med SteelSeries er at de med Rival 500 lover at den skal tåle minst 30 millioner klikk på knappene og det er søren meg mange klikk. Har selv aldri tenkt på hvor mange klikk man har på en mus gjennom et «liv», men det er nok sikkert mange.
 

En annen ting som for meg er meget viktig når det kommer til gamingmuser og det er nøyaktigheten og her er jeg mest kresen. For en gamingmus må kunne yte maksimalt når det kommer til spesielt skytespill hvor en liten millimeter betyr mye. Da kan ikke musen lagge og ikke treffe der hvor du vil den skal treffe. Når jeg skal teste ut nøyaktigheten så spiller spill som Battlefield 1 og CS:GO. Dette er spill som krevet god nøyaktighet og det beste med Rival 500 var at den selvsagt bestod denne testen med høy CPI, det vil oppløsning. Du kan via softwaren som du laster ned fra nettsiden til SteelSeries bestemme de forskjellige CPI-innstillingene. Her kan du velge fra 100 til 16 000 CPI og hvor sistnevnte er meget høy oppløsning. For å si det slik, med 16 000 CPI så trenger du knapt å bevege musen før musepilen er over skjermen. Her kan du selv bestemme for hvilken knapp som skal brukes for CPI-innstillingene som selvsagt også kan stilles «on the run».
 


 

Av underlag testet jeg ut Rival 500 på en hard bordplate, to ulike myke musmatter, en hard musmatte og under alle disse testene funket gamingmusen perfekt og ga meg perfekte resultater hver gang. Det sier litt over laseren som sitter på undersiden av den. Selvsagt, det ble litt mer unøyaktig da jeg testet den ut på den harde bordplaten, men noen annet skulle nesten bare mangle. På de andre underlagene så funket den helt fantastisk og var nøyaktig som rakkern.
 

Nå har jeg prøvd ut Rival 500 på mange forskjellige spill i diverse sjangere. For å teste den ut så ble det spilt Battlefield 1, CS:GO, Overwatch, American Truck Simulator, Transport Fever, Cities Skylines bare for å nevne noen. Alle disse spillene er perfekte spill for å teste ut nøyaktighet.
 


 

Etter å ha testet ut SteelSeries Rival 500 en god stund nå så er jeg helt solgt og digger gamingmusen. Den er nøyaktig som bare det, har et godt design, mange knappemuligheter og sist men ikke minst, du kan kjøre opp til 16 000 CPI noe som gjør den meget brukervennlig. Er du på utkikk etter en ny optisk gamingmus så for guds skyld vurder denne her fra SteelSeries. Det vil du definitivt ikke angre på. En herlig gamingmus som gir alt det du måtte begjære og hvor du får en stor fordel på slagmarken. Løp og kjøp.
 

Ønsker du å vite mer om Rival 500, så klikk deg inn på nettsiden til SteelSeries.
 


 

+ Behagelig design
+ Nøyaktig
+ Mange knappemuligheter
+ Brukervennlig
+ Bra software

 

– Litt stor i størrelse (måtte bare finne på noe)
 


 

#spillmagasinetreview #anmeldelse #SteelSeries #rival500 #gamingutstyr #spill #gaming #gamer #game #games

Banzaicon – Let the show begin!


 

7. til 9. oktober gikk Banzaicon – Spaced Out av stabelen i Boligmappa Arena i Larvik. Der var undertegnede skremt ut og hvor jeg skulle måle pulsen på cosplaymiljøet her i Norge. Å si at cosplay ikke er populært blant folk er som å banne massivt i kirken. Cosplay har vokst enormt de siste årene og stadig flere og flere innlemmer seg inn i dette spennende universet med kostymer, skuespill og alt som hører med. 
 

Først må jeg innrømme at jeg ble litt overrumplet over hvor stort cosplayermiljøet har blitt her i Norge og hvor stort engasjementet mange har til denne innholdsrike hobbyen. Om du er proff eller ikke så lager man kostymer og presentere disse på arenaer som Banzaicon. Det var ikke bare norske cosplayere som hadde tatt turen til Larvik og Boligmappa Arena. Deltakere fra mange forskjellige land hadde tatt turen til dette arrangementet som slo til med rekorder på mange felter. Til og med en cosplayer fra USA hadde forvillet seg til Norge og han var utkledd som en pave av alle ting. Det unike med denne “paven” var at han hadde jobb i NASA og her kommer jeg tilbake med et litt mer fyldigere intervju av denne helt spesielle personen. 
 

Men først ut kommer her en liten forsmak og klipp fra åpningsshowet under Banzaicon – Spaced Out. Velbekomme!
 

k0kImIiInOk

#banzaicon #cosplay #cosplayer #spillpappa #spill #video #gamer #games #game #gaming #youtuber

Sjekk ut Siljes innholdsrike nettside

Foto:  Bilde av Wenche Rasmussen Selliås
 

Jeg har fire vidunderlige barn. Alle som en er helt forskjellige og noe jeg selv synes er midt i blinken. Alle barna er unike på sitt eget vis og som igjen gir meg mye tilbake både av omtenksomhet, glede, moro og sist men ikke minst kjærlighet. Alt dette betyr så innmari mye og som far til disse herlige barna så er jeg happy som bare rakkern. 
 

Min eldste datter er igjen unik på sitt eget vis og er en jente med skikkelig pågangsmot som jeg beundrer. Hun tar ting på strak arm og hopper ut i det selv om det er utenfor komfortsonen hennes. En ting som hun virkelig har spesialisert seg på er foto og her glimter hun til med de helt fantastiske bilder man kan tenke seg. Alt fra bilder av mennesker, dyr og landskap. Silje er der og lager minner ut av det hun opplever. Hun er også ekstrem flink til å se motivene og dette medfører masse flotte bilder som hun igjen deler med oss andre. 
 

Bjarne Brøndbo fra DDE
 

Å si at Silje er blitt profesjonell er ikke å noe å skjule. Hun har opp igjennom årene bygd seg opp litt av et nettverk og gjennom dette får hun også mange forskjellige oppdrag. Hun har blant annet vært fotograf for DDE, Henning Kvitnes, Hans Bollandsås, Kine Kvalstad, VG-lista, Steinkjermartnan, Åshild Mundal bare for å nevne noen. Tiden fremover har hun mange spennende prosjekter/oppdrag på gang og det beste som jeg liker som far er at hun jobber så intenst med å nå sine mål at jeg ikke kan få sagt det. Stolt er jeg og det er ekstra moro og se at hun lykkes så grundig godt i det hun driver med. Det gjør at jeg ikke kan annet enn å ta av meg hatten for det hun gjør.
 


 

Om du nå selv har lyst til å se hva Silje har fått til og se på noen av hennes fantastiske bilder. Da anbefaler jeg deg å stikke innom nettsiden hennes som du finner HER. På denne siden vil du se hvor flink hun er og kanskje føler du at det er henne du må kontakte om du vil ha noen spennende, innholdsrike bilder tatt. Om det er portrettbilder, bilder ut i naturen, av konserter, arrangementer, teater eller hva det måtte være så er Silje på plass og vil garantert gjøre en knakende god jobb. 
 

Silje har også en facebook-side som jeg vil anbefale å sjekke ut og sist men ikke minst like. Her kan dere også ta kontakt med henne for oppdrag. Hun klarer alt uansett hva det måtte være.  
 


 

Silje, jeg er stolt av deg og gleder meg stort til å se hva som skjer i fremtiden. For å si det slik, du kommer til å nå langt om du fortsetter slik. Det er jeg bra sikker på. 
 

Hva synes du? Var det noen av bildene du likte godt og liker du å ta bilder? 
 


 

#siljerasmussensandnes #mindatter #foto #portrettfoto #landskapsfoto #fotograf #jobb #oppdrag #fotooppdrag

Er du klar for BondeLAN 2017?


 

Har du noen planer 19. til 22. februar? Om du ikke har det så sett av disse datoene for underholdning, konkurranser, gaming og sist men ikke minst sosialt samhold. Noen av dere vet det kanskje allerede, mens noen av dere vet det ikke. Jeg har faktisk vært en del av Nord-Trøndelags største og eldste dataparty i mange år nå. Å arrangere spillevents er noe jeg elsker og da har selvsagt BondeLAN fått en viktig plass i mitt spillhjerte. Det unike med BondeLAN er ikke størrelsen, men innholdet og hvordan vi år etter år klarer å samle gamere fra hele landet til den knøttlille stedet Snåsa.
 

I vinterferien er det klart for nok en runde med BondeLAN og datoen du med en gang kan merke av i kalenderen er 19. til 22. februar. Da åpnes dørene igjen for n’te gang og hvor vi i BondeLAN har som mål å underholde alle som kommer til Snåsa. Selv vil jeg prøve å kjøre diverse konkurranser, vlogge til youtube-kanalen min samt være en del av dette tradisjonsrike eventet.
 

BondeLAN er et unikt arrangement på mange måter og som skal gi deg som kommer underholdning, spenning og sist men ikke minst også det sosialt samhold hvor du har mulighet til å bli kjent med nye venner. Spesielt sistnevnte er noe som vi føler det er viktig og tenke på, spesielt med foreldre som er negative til blant annet slike arrangementer, så er dette en arena hvor man treffer mange og det skal ikke mye til for å få nye venner. 

Gaming er sosialt, veldig sosialt og hvor jeg selv har fått mange nye venner om det er via datapartyer, via klan-grupper eller spillevents. 
 

BondeLAN er altså stedet hvor man kan møte nye venner og hvor man kan knytte bånd videre i gamingen. Gjør deg klar til nok et nytt BondeLAN 19. til 22. februar. 
 

Velkommen skal du være!​


 

#bondelan #gamer #games #gaming #game #dataparty #bondelan2017