Er du klar for BondeLAN 2017?


 

Har du noen planer 19. til 22. februar? Om du ikke har det så sett av disse datoene for underholdning, konkurranser, gaming og sist men ikke minst sosialt samhold. Noen av dere vet det kanskje allerede, mens noen av dere vet det ikke. Jeg har faktisk vært en del av Nord-Trøndelags største og eldste dataparty i mange år nå. Å arrangere spillevents er noe jeg elsker og da har selvsagt BondeLAN fått en viktig plass i mitt spillhjerte. Det unike med BondeLAN er ikke størrelsen, men innholdet og hvordan vi år etter år klarer å samle gamere fra hele landet til den knøttlille stedet Snåsa.
 

I vinterferien er det klart for nok en runde med BondeLAN og datoen du med en gang kan merke av i kalenderen er 19. til 22. februar. Da åpnes dørene igjen for n’te gang og hvor vi i BondeLAN har som mål å underholde alle som kommer til Snåsa. Selv vil jeg prøve å kjøre diverse konkurranser, vlogge til youtube-kanalen min samt være en del av dette tradisjonsrike eventet.
 

BondeLAN er et unikt arrangement på mange måter og som skal gi deg som kommer underholdning, spenning og sist men ikke minst også det sosialt samhold hvor du har mulighet til å bli kjent med nye venner. Spesielt sistnevnte er noe som vi føler det er viktig og tenke på, spesielt med foreldre som er negative til blant annet slike arrangementer, så er dette en arena hvor man treffer mange og det skal ikke mye til for å få nye venner. 

Gaming er sosialt, veldig sosialt og hvor jeg selv har fått mange nye venner om det er via datapartyer, via klan-grupper eller spillevents. 
 

BondeLAN er altså stedet hvor man kan møte nye venner og hvor man kan knytte bånd videre i gamingen. Gjør deg klar til nok et nytt BondeLAN 19. til 22. februar. 
 

Velkommen skal du være!​


 

#bondelan #gamer #games #gaming #game #dataparty #bondelan2017 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg