Hvem i huleste er dette?

Det er nok flere av dere som ikke har fått med dere at jeg har jobbet i over ti år i Gamereactor. Har vært en del av spillmediet siden det første bladet dukket opp våren 2002. Det har vært utrolig moro og opp igjennom årene har jeg hatt flere roller i dette populære mediet. Alt fra skribent, assisterende webredaktør, community manager til annonseselger. Jeg stortrives i Gamereactor og som for meg har betydd mye i min gamingkarriere

Så her er min presentasjon på nettsiden

Gammelt bilde…

 

Ny hitlistelåt med Rihanna

Rihanna har det med å ligge høyt oppe på diverse hitlister verden rundt og plutselig som lyn fra klar himmel dukker en ny låt fra denne populære amerikanske artisten. En låt som for tiden blir flittig spilt på kontoret mitt og som er kjempefin. Låten er “Stay” og hvor Rihanna får hjelp fra Mikky Ekko. Låten ligger forresten på sjetteplass på den engelske hitlisten

Hva synes du om denne låten og hvilken låt liker du best med Rihanna?

 

I call that fucking flawless…

Det kan man så si! For et filmklipp, for en grafikk, for en togtur, for et spill! Det er Crysis 3! Gud, som jeg gleder meg. Crysis 2 var et kongespill selv om det var mer linjært enn Crysis. I februar kommer altså spill nummer tre til konsoll og PC og jeg gleder meg som et lite barn venter på julenissen skal dukke opp. Etter å ha sett flere fete trailere i det siste, så stemmer jeg inn Crysis 3 som et av det store spillene neste år og som jeg kommer til å bli sittende med. Nå må julen og det nye året komme å gå som en virvelvind, jeg vil ha Crysis 3. Vil du? 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Slutt på spillet!

End Game heter den siste tilleggspakken til Battlefield 3 og i denne får vi gleden av å kjøre tohjulinger. Etter å ha kikket litt på skjermisene her så gleder jeg meg litt til dette. Etter å ha blitt imponert over den siste tilleggspakken Aftermath, så håper jeg også at End Game kommer til å gi oss enda mer grunn til å spille Battlefield 3

Hva synes du om skjermisene? Ser det bra ut? 

En verden i kaos! Pacific Rim kommer i sommer…

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker katastrofefilmer og nå som vi har overlevd dommedagen, så hva passer vel bedre enn å friste litt med en film som har fått tittelen Pacific Rim og hvor menneskeheten må kjempe mot gigantiske romvesen. En film som gir deg action for alle penga og som selvfølgelig omhandler aliens. Selv har jeg plottet inn filmen som kommer på kino i sommer. Jeg elsker fete filmeffekter og da vil denne filmen være perfekt for meg. Hva med deg? Synes du filmen ser bra ut? 

Herlige skjermbilder fra SimCity!

Et av neste års aller største spill er uten tvil SimCity. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til spillet kommer. Tror dette kan bli det spillet jeg spiller mest neste år. Spesielt det å spille sammen med andre virker veldig spennende. Ellers håper jeg også at det vil komme masse nytt av bygninger, kjøretøyer, kart og andre godbiter etter at spiller er sendt ut av Maxis. En annen ting som jeg også håper vil komme er en editor slik at man kan lage sine egne bygninger med mer. 

SimCity slippes til PC og Mac 7. mars neste år.

Simtropolis er en nettside hvor alle by-byggere samler seg og her kan du både laste ned bygninger, dele dine erfaringer samt lese alt som skjer med by-bygge-spillene som hittil har kommet ut. 

Spill er sunt anbefaler SimCity!

Les mer om spillet på Gamereactor.no 

Er du lik meg og gleder deg stort til SimCity eller er det andre spill som fanger din oppmerksomhet? 

Project CARS – Bilsimulator som frister!

Har du hørt om utvikleren Slightly Mad Studios? Selv digger jeg denne utvikleren. De har lagd flere store bilspill som jeg hatt mye moro med. De to kjente spillene var Need for Speed Shift og Need for Speed Shift 2. Jeg er veldig stor fan av bilsimulatorer og har opp igjennom årene brukt mye tid på denne sjangeren. Spesielt SimBin sine bilspill har blitt flittig spilt og har holdt enormt til kvalitet. Nå er en ny bilsimulator på tur og skal si jeg er spent på hvordan denne blir. Med Slightly Mad Studios bak rattet og som utvikler av dette spillet vet jeg at de kommer til å cruise det hele i land på en flott måte. De andre spillene var av meget høy kvalitet så derfor tror jeg dette kan bli en tittel mange simulatorfans kommer til å like godt. 

Spill er sunt anbefaler dette spillet!

Liker du bilsimulatorspill? Har du hørt om denne utvikleren før?

Little Mix – DNA

tredjeplass på den engelske hitlisten ligger en gruppe som har tatt øygruppen med storm, nemlig Little Mix og låten som nå spilles titt og ofte på kontoret mitt er “DNA”. Frisk låt som fenger og skjønner igjen godt hvorfor den har havnet høyt oppe på hitlistene. 

So, here you go…

 

God Jul til dere alle!

Julen er fylt med tradisjoner også for familien Sandnes. På morgenen julaften samles hele familien til en storstilt julefrokost. Da settes det frem alt av herlig pålegg, godt brød, god drikke og så er det å spise det man orker. Sammen med julefrokosten ser familien på “Tre nøtter til Askepott”. Tradisjon tro.

er det ikke lenge igjen til den store “kvelden” og som man gleder seg til. Julegavene er lagt under juletreet og de små titter, pirker og ser på merkelapper. Det skal være lov til å se litt på gavene, for det gjorde jeg også som liten. Tradisjon tro.

I år som i fjor ber vi svigers på julemiddag klokken 17:00 i tillegg har jeg bedt min bror. Det gleder jeg meg stort til. Ikke umulig at søsteren til Ann Helen også dukker opp slik at det blir fullt hus hos oss. Vi gleder oss stort.

kjenner jeg lukten av ribbe så vidt begynner å sive inn på kontoret mitt. Det lukter ufattelig godt. For tradisjon tro så blir det hos familien Sandnes servert ribbe, julepølse, medisterkaker, poteter, surkål, rødkål, innmari god saus, potetgull, agurk og masse annet tilbehør. Gud som jeg gleder meg.

Julen for meg er å se barna kose seg godt, spise nydelig mat, treffe kjente og kjære, spille spill sammen med familien og sist men ikke minst åpne gaver. Alt dette gir en flott ramme rundt julen som jeg og andre i familien setter stor pris på.

I julen skal jeg også prøve å spille noen spill. Selv om jeg kommer til å bruke mesteparten av tiden sammen med familien, så blir det nok litt egentid også. Da skal det spiller Battlefield 3 Aftermath, Hitman Aboslution, Need for Speed Most Wanted og Forza Horizon. Familien Sandnes kommer garantert til å spille Nintendo Land, Mario Kart og New Super Mario Bros U. Spesielt Mario Kart er tradisjon å spille sammen.

nå har dere fått vite litt om juleaften for meg og mine familie. Så nå er jeg spent på hvordan deres julaften blir og ligger an til.

Med det vil jeg ønske dere alle en riktig God og fredfull Jul. Kos dere godt alle sammen med det julen har å by på.

Bilde av Malin (t.v.) og Silje (t.h.) på julaften i fjor.

Rayman Origins – populært til PS Vita!

Siden det første Rayman så dagens lys på Amiga for mange, mange år siden har undertegnede vært stor fan av denne snodige spillfiguren. Gutten med krøllen, hansken som kunne skytes ut, de spenstige hoppene og de utfordrende plattformene. Min yngste sønn har også blitt bidt av basillen noe som har medført til spilling av Rayman Origins til PS Vita. Vi to samarbeider brett for brett hvor vi har sittet ved siden av hverandre og spilt.

Det som gjør Rayman Origins så unikt er måten spillet er bygd opp, stemningen, den gode grafikken og lyden i tillegg til at magien fra de andre Rayman-spillene er der. Selv om det hender vi må starte om på grunn av dårlig spilling, så gjør det spillet bare enda mer utfordrende. Min sønn er 7 år og klarer seg godt gjennom spillet selv om det er på engelsk. Menyene er enkle å bla seg igjennom og man kommer seg fort i spilling. 

Jeg og Spill er sunt anbefaler Rayman Origins for alle som har en PS Vita. Et godt barnespill hvor Ubisoft har vært flinke til å føre Rayman-magien videre.