Rayman Origins – populært til PS Vita!

Siden det første Rayman så dagens lys på Amiga for mange, mange år siden har undertegnede vært stor fan av denne snodige spillfiguren. Gutten med krøllen, hansken som kunne skytes ut, de spenstige hoppene og de utfordrende plattformene. Min yngste sønn har også blitt bidt av basillen noe som har medført til spilling av Rayman Origins til PS Vita. Vi to samarbeider brett for brett hvor vi har sittet ved siden av hverandre og spilt.

Det som gjør Rayman Origins så unikt er måten spillet er bygd opp, stemningen, den gode grafikken og lyden i tillegg til at magien fra de andre Rayman-spillene er der. Selv om det hender vi må starte om på grunn av dårlig spilling, så gjør det spillet bare enda mer utfordrende. Min sønn er 7 år og klarer seg godt gjennom spillet selv om det er på engelsk. Menyene er enkle å bla seg igjennom og man kommer seg fort i spilling. 

Jeg og Spill er sunt anbefaler Rayman Origins for alle som har en PS Vita. Et godt barnespill hvor Ubisoft har vært flinke til å føre Rayman-magien videre. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg