Yes! Nytt Formel 1 spill fra Codemasters!Jeg
er helt på tuppa etter racingspill og nå har eksperten på området, Codemasters nettopp annonsert F1 2014. Gjett om jeg er i vill jubel nå. Det første spillet jeg anmeldte for Gamereactor for over 12 år siden, var nettopp et F1-spill, men den gang var det Electronic Arts som stod bak.

F1-spill er ikke som andre spill og krever virkelig sin mann. Det å kjøre med åpne jul er ikke enkelt og med at jeg også er fan av simualtorspill, så kjører jeg alltid disse spillene med mest mulig vanskelighetsgrad bare for å få utfordringen. Om du tror vi må vente lenge på F1 2014, så må du tro om igjen. Spillet vil bli lansert til PC, Playstation 3 og Xbox 360 allerede den 17. oktober. Dessverre for de av dere som sitter med Playstation 4 og Xbox One, så kommer ikke spillet til disse formatene. Ut i fra det jeg har hørt, holder Codemasters på å lage en helt ny grafikkmotor for sine bilspill og det for å tilpasse seg den neste generasjons konsoller.  

Spill er sunt anbefaler F1 2014!

Gleder du deg til spillet? 

#codemasters #bandainamco #bilspill #racingspill #f1 #formel1 #gamer #gamerpc #gamingpc #pcgaming #consolegamer #pcgamer #gaming4life #gamer4life #gaming #simulator #simulasjon #ilovegaming #lovegaming #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative

Moddere gjør SimCity bedre!

Helt siden det første SimCity har jeg vært stor fan av denne populære spillserien og brukt på tusenvis av timer å bygge unike byer i forskjellige form og størrelser. Da SimCity ble lansert mars i fjor, ble jeg på nytt bitt av basillen og siden da har det blitt mange herlige byer. Dessverre med det siste spillet har områdene krympet en god del og blitt mindre i forhold til f.eks. områdene i SimCity 4. Veldig mange har klaget over dette og selv kunne jeg mer enn gjerne ha tenkte meg minst det dobbelte av størrelsene som finnes i dag. 

Takket være moddere får jeg denne muligheten i tillegg til at de lager mye annet snacks i SimCity. Jeg er veldig takknemlig for modderne og for den tiden de bruker for å lage unike ting i spillet. Akkurat nå er de grunnen til at så mange spiller SimCity, nettopp takket være at de jobber med å få til unike ting og tang i spillet som kan bygges. En av modsene som har dukket opp er muligheten for å øke områdene med over det dobbelte og dette gjør byggingen mye mer attraktiv. Dessverre funker denne modden kun om du spiller offline, det vil si uten dine venner. 

Enn om denne mulighetene hadde gått an i online-modusen, gud for et spill det hadde blitt. Dessverre er modden for større områder ikke helt feilfri. For om du bygger veier, bygninger eller andre ting utenfor, så vil terrenget og skogen påvirke byggingen utenom det normale området. F.eks. så kan du ser trær midt i veibanen eller i områder der bygninger står, uten at det burde være trær der. Veier dekkes av jord og fjell noe som ikke ser helt bra ut. 

Om ikke utvikleren Maxis på “snik” jobber med å utvide områdene, så håper jeg inderlig at modderne kommer med oppdateringer som fjerner disse småfeilene. Da vil det hele se mye mer realistisk ut. For veier med store trær midt i ser ikke særlig realistiske ut eller hva? I tillegg håper jeg Maxis også kommer med større områder om du vil spille online, for det er ekstra moro å spille sammen med andre synes jeg. 

Skye Storm er herlig fyr som lager “let’s Play” innslag blant annet for SimCity. Har fulgt med Skye Storm helt siden hans første innslag og har lært utrolig mye av han. Nylig startet han opp en serie som omhandler de nye modsene og mulighetene. I tiden fremover vil jeg bruke bloggen min til å presentere disse for deg. 

Spill er sunt anbefaler SimCity!

Her er i alle fall hans “andre” innslag og hvor du får se hvordan man bygger utenfor det normale området ved bruk av en mod som dobler områdene og vel så det. 

SE OG LÆR AV SKYE STORM… Enjoy!

#skyestorm #simcity #maxis #ea #electronicarts #gamer #pcgamer #gaming #ilovegaming #lovegaming #gaming4life #gamer4life #gamerdude #mods #spillersunt #healthygaming #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #somulator #simulasjon #videogame #spill #simulatorspill

Spinnville Spintires gir deg utfordrende underholdning!

For å si det slik, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har satt meg fast og spunnet på alle de åtte hjulene. Håret har blitt veldig tynt på enkelte steder på hodet etter fortvilet å ha klødd meg hardt i de få hårstråene for å komme meg ut av gjørma. 

Spintires er ikke som andre bilspill. Spintires er en skikkelig simulator hvor målet er å komme seg fra A til B, men uten å sette seg fast i gjørma eller vannet… eller å få rundkast på grunn av stupbratte skråninger som ikke ble oppdaget i tide. Heldigvis foregår mesteparten av spillingen etter at barna er i seng, for det har blitt litt bannskap. Å snakke til seg selv er jeg også flink til og det har blitt en del av det og spesielt om jeg har gjort dumme valg, da er det ikke fritt frem at jeg har blitt temmelig forbannet på meg selv. Dumme valg er noe du så absolutt bør unngå i Spintires. 

Oppskriften i spillet er som følger; “kjør forsiktig, døm veien og ikke ta unødige sjanser”. Om du klarer å holde deg til dette, ja så er sjansen stor for at du klarer å nå målene dine, men om du tar sjanser, så kan det hende det tar deg år og dag før du kommer deg til målet.

I spillet har du som oftest flere kjøretøy til rådighet. Noen kraftige med mange sett hjul, mens andre lette som fjær. Alle disse kjøretøyene har sine egenskaper som kan utnyttes slik at du når målene dine. Å kjøre tømmer høres kanskje ikke så vanskelig ut, men når landskapet du skal kjøre i er fra den verste sumpen i Brasil, blaute hengemyrer fra helvete og kjøretøy som virkelig krever sin mann å holde styr på, ja så blir det fort vanskelig. 


Alt dette gjør at jeg både elsker og hater spillet på en og samme gang. Utfordringene står i kø. Når du først klarer å nå målet, så kan jeg med en gang si at flere har stormet kontoret mitt for å se hva som har skjedd etter vill jubel i fra meg. Klarer du oppdraget, ja så har du god grunn til å juble.

Brettene er bygd opp etter forskjellige vanskelighetsgrader og dette gjør at du i starten kan begynne enkelt, men tro meg, det er ikke så enkelt som det ser ut til når du starter opp brettet. Du må nøye planlegge hvordan du skal åpne opp verden som er dekket av tåke. Du ser ikke en døyt av det som skjuler seg bak tåken og du vet ikke om du kjører deg rett i uløkka eller om det er som en autostrada som gir deg enkel vei frem til målet. Er sjeleglad for at man ikke har kjøretøy som kan kjøre fort. Da er jeg bra sikker på at det ikke hadde gått mange sekundene til jeg hadde stått fast med gjørme langt oppover dørkarmen på kjøretøyet. 


Som simulator er spillet utrolig bra og du føler hvordan hjulene på doningene arbeider for å få deg opp av gjørma du har gravd deg ned i. Du har selvsagt flere muligheter for å komme deg ut av gjørma. Du kan sette på trekk på alle hjul og jo flere hjul doningen har, jo større sjanse er det for at du kan komme deg ut. I tillegg har flere av doningene redskaper som kan hjelpe deg opp. Om du må krype til korset, så kan det hende noen av de andre doningene du har på brettet må hjelpe deg, men da må du kjøre til der hvor du ble stående fra utgangspunktet. Dette kan være meget krevende spesielt om doningene din kanskje ikke er den beste til å ta seg frem i landskapet.

Det er en ting jeg savner i spillet og det er å kunne sette seg inn i kjøretøyet. Dette tror jeg i enkelte perioder kunne ha hjulpet litt. For det er ikke alltid kameraet er like behjelpelig og hvor du i klemte situasjoner ikke får noe hjelp fra kameraet. Her har utvikleren litt å jobbe med i en evt. patch til spillet.

En annen ting som jeg liker svært godt med spillet er måten du låser opp hjelpemidler. For i starten har du ikke så mange hjelpemidler, men etter hvert som du klarer oppdragene, hjelper andre, så låser du opp mer og mer hjelpemidler på kjøretøyene. Dette gjør at du hele tiden er på hugget og vil klare oppdragene uansett hvor mye tid du må bruke. Det igjen gir spillet utrolig til holdbarhet og som om ikke det er nok, så kan man som venneflokk kjøre sammen og da gjelder det å hjelpe hverandre. 

Flerspillerdelen i spillet funker utrolig godt og det er enkelt å koble seg opp i mot hverandre. Den som hjelper får selvsagt bonuser for det. Derfor gjelder det å kjøre godt slik at man ikke påfører kompisen ekstra bonus, men beholder den selv.

En ting jeg liker godt med spillet og det er den sjarmerende grafikken. Den er ikke kongebra, men heller ikke dårlig. Detaljene er forsåvidt gode spesielt når det kommer til kjøretøyene. Landskapet og spesielt buskeveksten kunne ha vært bedre og hvor du ofte ser kantete trær og busker, men foruten dette så er jeg bra fornøyd og gir meg mye glede. 

Jeg har også lagt merke til at flere og flere lager nye mods til spillet. Det vil si andre kjøretøy og doninger som ikke finnes med i det originale spillet. Mods gjør at spillet får lengre holdbarhet og med nye brett vil dette bare øke i omfang, noe jeg selvsagt er veldig glad for. Om du vil sjekke ut og laste ned mods (på eget ansvar), så kan du gjøre det HER

Jeg vet ikke hvor mange av dere som spiller Spintires, men for de av dere som ikke gjør det, så vil jeg anbefale dere å gi spillet en sjanse. Spesielt om du liker simulatorspill. Da tror jeg dette spillet kan gi deg mye. Jeg har i alle fall stor glede av det, selv om det til tider kanskje ikke høres slik ut. For du kan først som sist bare regne med mye bannskap og frustrasjon over dumme valg du gjør underveis i spillet. Spintires er underholdende, utfordrende og litt unikt i forhold til andre spill i simulatorverdenen. Nå er det nok skriving, nå skal jeg til pers på nye gjørmete oppdrag og kjøre herlige, kraftige doninger som freser av kraft, bare for å få frem litt tømmer fra A til B.

Spill er sunt anbefaler Spintires!

#spintires #wendros #oovee #simulator #simulasjon #pcgamer #pc #gaming #videogame #spill #gamerdude #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #norwegiangamer #ilovegaming #lovegaming #gaming4life #gamer4life #fungame #spillersunt 

Kan ikke være foruten dette…nærmer det med stormskritt og jeg gleder meg bare mer og mer. Mens jeg ferierte i Sverige, dukket det opp en skikkelig herlig pakke som jeg selvsagt ble utrolig glad for å se. I pakken lå RAM-en min og mine to nye SSD-er som skal brukes i mitt store gamingPC-prosjekt. For å få det beste har jeg valgt Kingston og deres meget så heftige HyperX Beast RAM samt to HyperX 3K SSD. Med disse produktene er jeg sikker på at kvaliteten blir helt i toppen for gamingRIGen min. 

De siste årene har jeg brukt Kingston og har pr. i dag ikke slitt noe med verken RAM eller SSD. En PC i dette kaliber skal selvsagt være stabil og da er det også viktig å velge produkter som gir denne stabiliteten i tillegg til gir meg kraften til å kunne kjøre de spillene jeg ønsker med best mulig grafikk. Regner
med at jeg i løpet av juli eller begynnelsen av august blir å bygge opp gamingRIGen og nå som komponentene begynner å dukke opp, så kjenner jeg at forventningene bygger seg kraftig opp. Jeg vet at i løpet av året kommer masse store spill som kommer til å kreve alt av PCen min og med de produktene jeg nå hittil har liggende, så kan ikke dette bli annet enn bra. Kingston er i alle fall en viktig bestanddel for meg og det er jeg godt fornøyd med både RAM og SSD kommer derfra.

Prosjektets oppstart nærmer seg med stormskritt!

#gaming #kingston #gamer #gamerdude #spill #hardware #hyperx #ssd #ram #gamingrig #gaming4life #gamer4life #norwegiangamerdude #ilovegaming #lovegaming #spillersunt #foredragsholder #lecture #memory #spilldude #gadgets

I’m clumsy…

At jeg til tider kan være klumsete er ikke å legge skjul på, men heldigvis så er det ikke hele tiden. Nå er det sommertid og det betyr færre blogger og mer tid sammen med familien. I går kom vi tilbake fra en ferietur til Östersund og hvor vi både fikk med oss cola og fantaburker pluss masse annet snacks som seg hør og bør.

Er det noe jeg liker godt, så er det å høre på musikk og en av låtene som virkelig får spilt seg godt og grundig er Afrojack med “Ten feet tall”. Rett og slett nydelig låt. 

Har du hørt denne låten før og hva synes du om den? 

#afrojack #musikk #music #hitliste #spotify #sommertid #sommer #summertime #summermusic #lovemusic #gamer #gaming #lovegaming #gaming4life #gamer4life #tenfeettall #hit #blogg #blogging #blog

En veldig viktig del i prosjektet!

nærmer det seg mer og mer byggestart og jeg gleder meg som et lite barn som venter på julenissen. I dag dukket nemlig en meget viktig del opp med posten og som selvsagt skal monteres inn i gamingRIG-en når den tid kommer. I dag kom Intel i7 4960x prosessoren og selvsagt er jeg i syvende himmel. Det skal bli meget spennende å se hvor mye denne lille tingen klarer å spøtte i fra. Spesielt når jeg så innmari glad i fet grafikk og som gjerne kjører spillene på maks grafikk med alle effekter påslått. Dette krever selvsagt sitt og da er det godt å kunne stole på Intel sin herlige prosessor. 

Det er fortsatt noen komponenter som jeg venter på og som dukker opp etter hvert utover juli. Sommeren er over oss og da tar ting litt ekstra tid både med posten og forsendelsene. Jeg har god tid og vet at når jeg en vakker dag blir ferdig, så vil jeg ha en gamingRIG som ikke vil knele for noen av spillene jeg har tenkt å kjøre. “Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves”, er det noe som heter og denne frasen klamrer jeg meg titt og ofte til.

Gjennom mine mange år som gamer, har jeg vært tro fan mot Intel og valgt deres prosessorer. Jeg har aldri opplevd noen problemer og vet at Intel gir oss gamere bra kvalitet med sine produkter. Derfor vet jeg at denne prosessoren kommer til å kicke godt og gi meg mange, mange timer med god underholdning samt sørge for at jeg får til å utføre jobben min som annonseselger og foredragsholder for Spill er sunt.

Her er mitt herlige vidunder…

#intel #prosessor #pc #gamingpc #pcgaming #gamerpc #pcgamer #gaming4life #gamer4life #spillutstyr #gamingutstyr #ilovegaming #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #creative #blog #blogg 

Min trofaste reisekompis!

Å dra på ferie er noe alle gleder seg til, inkludert undertegnede. Spesielt når man vet at det betyr pause fra jobb, stress og andre jobbrelaterte gjøremål. I morgen ettermiddag starter ferien min og jeg gleder meg som et lite barn. Det skal bli så godt. Ferietur blir det også etter hvert og hvor turen som vanlig går til Östersund. Har håp om å treffe den svenske redaktøren i Gamereactor, Petter Hegevall der. Det hadde vært utrolig koselig. 

ferietur tar man med seg ting man tror man kommer til å få bruk for. Dessverre er det som oftest slik at man pakker med seg for mye og på turen hjem er bilen så proppet med ting og tang at man nesten ikke får plass selv. I år har vi kjøpt oss en ny bil og denne er mindre enn den bilen vi har dratt på ferietur med tidligere. Da må man pakke mye smartere slik at man får med seg det man trenger og litt til. 


Kjekt å ha og en uvurderlig reisekompis for min Nokia Lumia 630…

En reisekompis som jeg bare må ha med meg er en liten og meget hendig sak om nøden skulle bli som verst og jeg ikke har mer strøm igjen til å spille spill på mobilen eller iPad Air-brettet mitt. Verbatim har i sitt produktutvalg en Dual USB Powerpack som jeg regelrett elsker. Det er ikke så lenge siden jeg fikk tak på den, men gud som den allerede har hjulpet meg og det uten å ha dratt på tur. Det spesielle med denne saken er at man forhåndsopplader produktet (i hele 14 timer) og når det er ferdigladet, så er det bare å lade opp mobiletelefoner, nettbrett og andre ting som kan lades opp. Faktisk er batterikapasiteten på dette “monsteret” på hele 12000 mAh og det tilsvarer at den kan lade opp en iPad Air helt og holdent eller min Nokia Lumia 630 mange ganger.

Verbatim Powerpack skal uansett liten plass, pakkes med og skulle nøden være der og mobilen er ved å gå tom for strøm, ja så er det bare å plugge inn godsaken. Det en bare må huske på er at produktet som skrevet tidligere krever 14 timer på å lades helt opp. For å sjekke ut hvor mye strøm den har, trykker men på en knapp frempå den og vips vises en liten bar på hvor mye som er igjen. Om du reiser mye eller skal på en ferietur hvor det kan bli problemer å lade mobilen, nettbrettet, så vil jeg uten å blunke anbefale deg Verbatim Powerpack og om du har to mobiler, nettbrett som trengs å lades, så er heller ikke det noe problem. 

Jeg er i alle fall meget godt fornøyd med denne snedige saken og vil nok garantert bruke den mye i tiden fremover. Vertbatim ftw!


Et flittig brukt produkt som kommer godt med på ferieturen…

#verbatim #powerpack #batterilader #gamer #nokia #Lumia630 #ferietur #summer #sommerferie #produkt #ipadair #spillersunt #spill #gaming #gamer #norwegian #gamereactor #østersund #östersund vacation 

Helsemessige fordeler av å spille spill!Som
foredragsholder for Spill er sunt snakker jeg selvsagt om hvor bra det er å spille spill. Spill er en en viktig del av oppveksten til barn, både når det kommer til utvikling av hjerneceller, koordinasjon og sist men ikke minst reflekser. I tillegg til at man lærer seg å teknologiene som ligger bak og kjenner igjen disse når man en dag blir voksen. Selvsagt skal man ikke overdrive og det gjelder å finne en middelvei for spillingen. Da blir spilling en sunn “aktivitet” for oss mennesker. 

Du har garantert opplevd å få beskjed om å avslutte spillingen til fordel for og ut å sparke fotball eller andre “sportslige” aktiviteter av din mamma eller pappa. Bekymringen deres har vært at du “IKKE” får nok aktivitet i forhold til helsen. I flere studier har det dessverre kommet frem at barn vektmessig stadig blir tyngre og tynge og en av årsakene er at barna rører seg for lite. Her kan vi voksne være en del av skylden med at vi i stedet for å la barna “sykle” til fotballtreningen, heller kjører de. Bruken av digitale hjelpemidler og kommunikasjon sørger for at vi holder kontakten med våre venner uten å måtte forlate godstolen. Selvsagt, gjør dette at vi alle får et mer stillesittende liv. Det er ikke bare barna som beveger seg mindre i dag på grunn av digitale hjelpemidlene, men også de eldre. Selv om man kanskje ikke skal skylde på det, så er det opp til hver enkelt hvordan man vil bruke de digitale hjelpemidlene på best mulig måte og få et godt variert liv hvor alle disse ingrediensene som spilling og aktiviteter er med. 

Heldigvis har flere og flere studier påpekt at spilling faktisk er sunt for kropp og sjel, mer sunt enn mange ville våget å tro. I denne bloggen skal jeg ta for meg noen helsemessige fordeler av å spille spill og dette spesielt for de i den eldre generasjonen. For selv om det å holde seg aktiv og få blodpumpen i gang med blant annet trim, så gir faktisk også spilling helsemessige fordeler og det skal man selvfølgelig ta seriøst. For meg betyr spilling utrolig mye og kan uten tvil skrive under på disse fordelene ved å spille. 

– Spilling er terapeutisk for barn med kroniske sykdommer: 
The University of Utah har utgitt en studie i fjor som undersøkte effekten av vanlig spilling på barn diagnostisert med sykdommer som autisme, depresjon, og Parkinsons sykdom. Barn som spilte visse spill, inkludert ett spesialdesignet spill nettopp for studiet, viste tegn til bedring i både styrken og viljen til å kjempe for å bli bedre. Forskere mener at spillene påvirker de nevrale mekanismene som aktiverer positive følelser og belønningssystem som har bidratt til å bedre barnas møte med de daglige utfordringene i sine sykdommer.

– Spilling forbedrer førskolebarnas motoriske ferdigheter:
La en 4-åringen sitte foran en TV med en spillkontroller virker kanskje ikke som den beste måten å aktivisere barnet best på, men forskere fra Deakin University i Melbourne, Australia sier noe helt annet. Deres studie undersøkte utviklingen av 53 førskolealdrende barn og fant at de som spilte interaktive spill hadde bedre objektkontroll og deres motoriske ferdigheter enn de som ikke spilte i det hele tatt. Dette er også noe jeg har påvist lenge via mine foredrag Spill er sunt. Mine barn har i tidlig alder blitt presentert for spilling og jeg har sett hvor flink de har blitt i deres koordinasjon på alle skjermer, store som små.  

– Spilling reduserer stress og depresjon: 
I den årlige gjennomgangen av Cyberterapi og telemedisin (2009) inkluderte en studie at spillere som led av psykiske problemer som stress og depresjon var i stand til å legge bort sin frustrasjon og aggresjon ved å spille dataspill og viste en kraftig forbedring. Studiens hypotese at spill ga visse Type A mennesker tid til å slappe av og stresset ned etter å ha spilt spill. I spillene opplever du til tider stress og får adrenalinet til å koke, men når du er ferdig med spilling så blir man mer rolig og avbalansert. Man opplever mer glede enn depresjon. En artikkel NRK.no skrev, så sies det at man er “slem i dataspill, og snillere i livet”. Så dette er nok noe en må ha med i beregningene når man snakker om at spill er sunt. 

– Dataspill gir smertelindring:
Spilling gir ikke bare lindring av følelsesmessige smerter. De kan også hjelpe de som lider av fysisk smerte. Psykologer ved University of Washington utviklet et spill som hjelper sykehuspasienter som lider av enorm fysisk smerte ved hjelp av et gammel mentalt triks: distraksjon. Den virtuelle spillet “Snow World” setter pasienter i et arktisk eventyrland der de kaster en endeløs arsenal av snøballer på en rekke mål, for eksempel pingviner og snømenn. De som spilte disse spillene fikk mindre smertelindrende medisiner enn de som ikke spilte spillet. Distraksjon var altså medisinen her. 

– Spilling kan forbedre ditt syn:
Mamma har garantert advart deg at TV-kjermen ikke er bra for øynene dine. En utviklingspsykolog fant ut at det faktisk kan være svært så gunstig for synet ditt. Dr. Daphen Maurer av Visual Development Lab of Ontario McMaster University gjorde en overraskende oppdagelse: Personer som lider av grå stær kan forbedre sitt syn ved å spille første-person skytespill spill som Battlefield og Call of Duty. Hun mener disse spillene er så actionspekkede at de krever en ekstrem oppmerksomhet. Dette trener de synshemmede med å se ting bedre og fanger opp det som skjer en god del kjappere. De kan også produsere høyere nivåer av dopamin og adrenalin som potensielt kan gjøre hjernen oppmerksom, sa hun. Selvsagt, igjen alt med måte og om man sitter time etter time, så er det ikke bra. 

– Videospill forbedrer dine ferdigheter med å ta raske og riktige beslutninger: 
De fleste videospill krever raske reaksjoner og avgjørelser som kan bety forskjellen mellom det virtuelle liv og den virtuell død. Kognitive nevrologer ved University of Rochester i New York fant ut at disse spillene gir spillernes hjerner massevis av praksis for å ta beslutninger i den virkelige verden. Forskere antyder at actionorienterte spill fungere som en simulator for beslutningsprosessen ved å gi spillerne flere sjanser til å anskaffe seg informasjon fra sine omgivelser og tvinge dem til å reagere deretter og det til tider kjapt som rakkern. 

– Spilling gjør deg lykkelig som gammel:
Forskere fra North Carolina State University observerte en gruppe eldre mennesker for å se om det var en sammenheng mellom å spille videospill og mental velvære – “Lykke”. De fant at pensjonister som sa de spilte TV-spill, selv inn i mellom fikk høyere nivåer av lykke og trivsel, sier Rick Nauert på PsychCentral. De som ikke spilte videospill opplevde flere negative følelser og hadde større sjanse for å bli deprimerte enn de som spilte. Jeg skjønner veldig godt at Japan blant annet har installert spillkonsoller på så og si alle aldershjem i landet. Nettopp for å sørge for at de eldre blir mer aktive og sist men ikke minst lykkelig.  

Gjennom denne bloggen, kan du altså se at det er  mange, mange fordeler med å spille. Faktisk vil jeg si at spilling i dag er en viktig del av både oppveksten til barna, som voksen og sist men ikke minst som gammel. Det er viktig å ikke overdrive, da kan det fort hende at spillingen ikke gir helsemessige fordeler, men sørg for å balansere det hele og da kan man trygt si at “Spill er sunt”

Har du noen flere fordeler meg å spille spill? Hvorfor spiller du spill og hva gir spillene deg?


#spillersunt #healthygaming #blog #blogg #spilling #spill #videogames #gaming #gamer #pcgamer #consolegamer #pcgaming #nintendo #sony #microsoft #healthygamer #lovegaming #ilovegaming #intel #kingston #gigabyte #creative #benq #coolermaster

 

Jeg trenger virkelig botox i facen nå!!!

At alderen begynner å ta meg igjen er det ingen tvil om og jeg kjemper med nebb og klør for å holde unna rynkene. De dukker opp når du minst aner det og uansett hva jeg gjør så klarer jeg ikke å bli kvitt dem. Håpløst rett og slett. Spørs om det blir et par behandlinger med botox i tiden fremover…

Nei da, skal da selvsagt ikke skrive om rynkene og den kommende botoxbehandlingen…ehhh…

Hehe – nei, trenger nok ikke noe botoxbehandling nei og sliter heller ikke med rynker…

Det jeg tenkte å skrive om var en låt som jeg har fått på hjernen for tiden og som spilles titt og ofte her mens jeg sitter på kontoret i sommervarmen. Låten er av Kyla La Grange og en remix av “Cut your teeth”. Låten ligger på flere Spotify-lister rundt omkring i verden. En lett, fengende og sommerlig låt. 

Har du hørt låten før og hva synes du om den? 

#spotify #hitliste #hit #music #botox #rynker #helse #musikk #kyla #cutyourteeth #cylalagrange #blogg #blog #remix #summer 

Er det film? Nei, det er et spill…Herregud så bra lagd!

Nettopp! Som jeg har sagt i årevis så går utviklingen i spill bare mer og mer imot filmatisk realisme. Spillene ser mer og mer ut som en film du selv er med i. Jeg som elsker å fråtse i fet grafikk, digger selvsagt dette og kan i grunnen ikke få nok av grafiske spillperler. Et av spillene jeg virkelig ser frem til i år og som for meg minner meg stort på Cryteks Crysis, er Call of Duty: Advanced Warfare. Med “exoskeleton”-drakten vil du kunne hoppe til himmels, ta i bruk ekstreme krefter og sist men ikke minst bevege deg “nærmest” i lysets hastighet. Okei da, ble litt revet med på slutten her, men med drakten “exoskeleton” kan du i alle fall bevege deg kjappere enn uten drakta. 

Utvikleren Sledgehammer går grundig til verks nettopp for å få til et så realistisk spill som overhode mulig. Spesielt ansiktene til spillets mange karakterer har fått veldig stor oppmerksomhet og hvor hver eneste muskel i ansiktet skal vises. Dette kan du se i filmklippet nedenfor. Sledgehammer sier at de skal få til et så realistisk spill som overhode mulig med dagens teknologi og så langt ser det meget bra ut. 

Som Art Director i Sledgehammer sier “Er det film? Nei, det er et spill!”

Flere som gleder seg til Call of Duty: Advanced Warfare?

#sledgehammer #callofduty #callofdutyadvancedwarfare #activision #pcgamer #gamerpc #gaming #gamer #console #pc #spill #videogame #gaming4life #gamer4life #ilovegaming #lovgaming #intel #kingston #gigabyte #coolermaster #benq #creative #realsitic #realistisk #norwegian