I’m clumsy…

At jeg til tider kan være klumsete er ikke å legge skjul på, men heldigvis så er det ikke hele tiden. Nå er det sommertid og det betyr færre blogger og mer tid sammen med familien. I går kom vi tilbake fra en ferietur til Östersund og hvor vi både fikk med oss cola og fantaburker pluss masse annet snacks som seg hør og bør.

Er det noe jeg liker godt, så er det å høre på musikk og en av låtene som virkelig får spilt seg godt og grundig er Afrojack med “Ten feet tall”. Rett og slett nydelig låt. 

Har du hørt denne låten før og hva synes du om den? 

#afrojack #musikk #music #hitliste #spotify #sommertid #sommer #summertime #summermusic #lovemusic #gamer #gaming #lovegaming #gaming4life #gamer4life #tenfeettall #hit #blogg #blogging #blog
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “I’m clumsy…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top