Jeg vil kjempe for deg!

Er litt i det musikalske stemningen for tiden og hører en god del på musikk mens jeg jobber, skriver, sender mailer, er aktiv på Gamereactor både på forum samt hjelper lesere med litt av hvert, noe jeg føler er viktig. Herlig med god relasjon til våre brukere synes jeg og viktig er det også. En av de låtene som virkelig får kjørt seg på anlegget for tiden er Jason Derulo sin “Fight For you” som har et veldig fint refreng og setter meg i happy mood.

Som du sikkert for lengst har fått med deg så hører jeg på alt av musikk, hardt, rolig, mykt og tempobasert musikk. Alt som jeg hører hva som blir sagt og er i rett sinnsstemning hører jeg på. Så i disse tider har “Fight for You” blitt flittig hørt. Låten ligger forresten høyt oppe på flere europeiske hitlister og det skjønner jeg godt. Noe av låten er tatt fra Toto’s klassiker “Africa” som jeg også liker meget godt, så da måtte låten til Jason Derulo bare bli bra.

Har du hørt denne låten før og liker du den? Hvilken musikk hører du på for tiden?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top