Bernt er avhengig!

Det er dessverre altfor mye jeg er avhengig av og noen av disse tingene er ikke noe som bør nevnes her. Å være avhengig er på mange måter noe godt, men andre ganger ikke fullt så godt. Når jeg spiller, er jeg avhengig av å snakke med andre slik at de i rundt meg slipper å høre når jeg skravler med meg selv. Derfor er jeg blitt totalt avhengig av VT og den viktige del i mitt spilliv.

Hver kveld (nesten) sitter jeg på VT og skravler skjitt og ingenting med resten av TB (Trønderbataljonen – Battlefieldklanen jeg spiller sammen med). Dette blir på en måte en fin sosial måte å spille på og selv om man ikke sitter side om side, så føles det nesten slik ut. Kanskje er denne formen for avhengighet smått i forhold til andre ting man er avhengig av, men for meg spiller det en stor rolle å kunne snakke med mine “nære” venner på VT og nå når VT’en ikke har fungert, ja så har spillingen vært mye kjedeligere.

Er du avhengig å snakke med andre mens du spiller eller klarer du deg fint alene med din egen stemme?

1 kommentar
  1. Klarer meg faktisk ganske fint uten å snakke med noen på vt ! Men blir straks mer morsomt når du kan prate med noen ja! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg