Sjurreir av ledninger!

Jeg vet ikke hvordan det er hos deg, men hos meg er det et evig rot i ledninger. Har lenge sagt til meg selv at jeg må få orden på ledningene og stripset de sammen bak skjermen og under kontorbordet. Noe mer en tanken blir det liksom ikke, men nå har jeg satt meg et mål. før søndagen er her skal jeg ha fått ryddet opp i ledningene og stripset noen av de sammen slik at det ikke ser ut som et sjurreir. Akkurat nå er det en pest og en plage og bytte ut ting og tang til PC’en. En må nesten være ingeniør for å finne ledningene som slynger seg rundt hverandre. Det er i alle fall mange meter med ledning under kontorbordet mitt som allerede fra før av inneholder en sub, tower, skøyteledninger og pedalene til Logtiech G27-rattet mitt.

Selv bak skjermen er det invasjon av ledninger og jeg må finne et smart system slik at jeg får de til å ligge i fine rekker. Hvordan jeg skal klar det er jeg usikker i, kanskje skal jeg kjøpe noen rør å tre de inn i? Spørs om jeg skal ta meg en tur ned til nærmeste rørlegger å høre om de har noen rørstumper til en trengende…

Hvordan er det hos deg – har du kontroll på ledningene eller ligger alt sammen i den peneste spagettien?

Heldigvis ser det ikke slik ut bak skjermen og under kontorbordet som på bildet, men det er ikke langt unna…

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

2 thoughts on “Sjurreir av ledninger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top