Jul

Blir det eller blir det ikke?

Dette spørsmålet er det mange som for tiden stiller seg. Selv er jeg også veldig usikker og håper på det lengste at det skal bli det. Jeg tenker selvsagt på om det blir snø på selveste julaften som er om fem dager. Hvit jul er jo den som skaper julestemning og derfor er det mange som ønsker seg hvit jul.

Vi skal ikke gå så altfor mange årene tilbake før vi hadde grønn julaften her på Snåsa og snøen kom ikke før etter nyttår. Dette gjorde selvsagt at det ble mange innedager i mellomjulen og lite bruk for ski, akebrett m.m. som barna fikk i gaver.

Etter å kastet et blikk på Yr.no og Storm.no så ser det dessverre ut til at det blir grønn jul for de fleste av oss her i Norge. Kun de langt inne i landet samt i høyden som får oppleve hvit jul. Slik det ser ut nå vil en vestlig luftstrøm sørge for at vi får mild Atlanterhavsluft innover landet med temperaturer opp i mot 10 grader de nærmeste dagene mot julaften og den snøen som har kommet vil forsvinne. Du må til fjells for å få snø i følge meteorologene. Dette er også dårlig nytt for de som har ønsket seg/kjøpt skiutstyr, akebrett m.m. til jul.

Vi får bare håpe at Yr (som melder mildest vær) og Storm tar feil og at deres beregninger ikke er helt korrekte, slik at vi får kaldere vær over hele landet med snø og hvor julen kan ringes inn i det hvite element.

Hva ønsker du og har dere normalt hvit jul?

Bildet viser hvordan det så ut dagene før jul i fjor i hange vår.

Category: Jul
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

3 thoughts on “Blir det eller blir det ikke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top