Bli med Euro Truck Simulator 2 til Frankrike


 

Er du som jeg en stor fan av SCS Software sin Euro Truck Simulator 2? Om du er så har jeg noen riktig så gode nyheter akkurat nå. Den 5. desember lanseres nemlig en helt ny DLC til dette meget så populære spillet som for øyeblikket ligger til en billig penge på Steam. DLC-en tar deg med til Frankrike. Mange har etterlyst mer nytt til Euro Truck Simulator 2 etter at American Truck Simulator ble lansert. 
 

det er litt på tide at det kommer nytt synes jeg og som sagt den 5. desember skjer det. Bare å glede seg til det altså. 
 


 


 


 


 


 

Nedenfor kan du se en trailer fra den kommende tilleggspakken og som jeg gleder meg til å spille når den tid kommer. Gjør du?
 

xm3T-3IzigM

eurotrucksimulator2 #scssoftware #dlc #spill #gamer #game #gaming #games

Snøstorm og vinterkledde fjell


 

Den 13. desember gleder jeg meg en god del. Da blir det kjøring i snøstorm og opp igjennom vinterkledde fjell. Okei, da jeg skal ikke kjøre i virkeligheten og hvem gleder seg til snøstorm. Spillet jeg skriver om er Forza Horizon 3 som den datoen får sin første tilleggspakke. Den har fått tittelen Blizzard Mountain og tar oss med fra det ellers så tørre, frodige og vakre Australia og opp i fjellet hvor vinden uler, snøen pisker og hvor alt er helt hvitt. 
 

I Blizzard Mountain for vi åtte nye biler, en helt splitter ny kampanje og nye spillmoduser som Climb, Descent og Blizzard race. Som om ikke det er nok, så vil vi oppleve et kart med både dypfryst innsjø og selvsagt et skianlegg.
 

Her er litt info om hvordan prisen på tilleggspakken blir;
The Blizzard Mountain expansion for Forza Horizon 3 is available separately or as part of the Forza Horizon 3 Expansion Pass, which gives players discounted access to two expansions for $34.99. Ultimate Edition owners receive a $10 discount on the Forza Horizon 3 Expansion Pass if purchased before the end of 2016.

 

Her er listen over biler som er med i Blizzard Mountain;
2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
1975 Lancia Stratos HF Group 4
1985 Lancia Delta S4 Group B
2016 Nissan Titan Warrior Concept
2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

*Den siste bilen må du finne*
 

Da er det ikke annet enn å vente med stor spenning på tilleggspakken og jeg gleder meg stort. Jeg har alltid ønsket meg Forza Horizon til PC og endelig har jeg fått det. Helt utrolig herlig bilspill og det beste spillspillet hittil i år. 
 


 

#forzahorizon3 #microsoft #spill #games #gaming #gamer #gaming #turn10

Anmeldelse: Transport Fever


 

Den tyske utvikleren Urban Games lanserte for to år siden et spill som for meg skulle bety en god del. Spillet het Train Fever og i det spillet kunne jeg bygge meg opp til å bli stor aktør innen tog, -buss og -godstransport. Jeg har alltid hatt sansen for «simulatorspill» og Train Fever var på en måte det bortsett fra at formålet i spillet var å legge til rette med nye jernbaner og veier. Med populære tog, -buss og godstransportlinjer ville pengene strømme inn.
 

Nå har det altså gått to år siden Train Fever ble lansert og et spill som fra mitt sitt skjønn fikk gode kritikker. Nå har den samme tyske utvikleren sammen med Gambitious Digital Entertainment lansert oppfølgeren og på nytt har jeg latt meg imponere over hva de har klart å få til med deres nye Transport Fever.
 


 

Om du tror at Train Fever er et helt annerledes spill fra Transport Fever så bommer du noe innmari. Forskjell er det og sistnevnte er et spill som har enda mer av det gode om man sammenligner med Train Fever.
 

Mange husker nok også det klassiske spillet Transport Tycoon. Et spill som mange la inn til sitt gaminghjerte, deriblant meg. Om vi sammenligner Transport Fever med Transport Tycoon så er vi inne på noe. For begge disse spillene er i grunnen ganske så like på mange områder bortsett fra at Transport Fever selvsagt er i skikkelig 3D og hvor du kan zoome helt ned til bakkenivå noe du ikke klarte i Transport Tycoon.
 


 

Transport Fever er et spill som igjen klarer å fange meg på mange måter. Jeg digger slike spill hvor man må planlegge, bygge, bruke mine kreative evner samt i tillegg være forsiktig så man ikke bruker opp pengene. Starten er alltid spennende. Klarer man å tjene penger på linjen man nettopp bygde eller må man rett og slett starte helt på nytt igjen. Heldigvis har ikke dette skjedd meg i dette spillet. Faktisk måtte jeg restarte noen ganger i Train Fever før jeg fant en god oppskrift. Derfor er alltid starten i slike spill spennende.
 

Urban Games består av ni utviklere og sammen med Gambitious Digital Entertainment har du nå altså lansert Transport Fever. Hva er så forskjellen mellom Train Fever og Transport Fever? Jo, de er i grunnen flere. For det første, i Transport Fever får du nå kontrollen over tog, buss, gods, fly og båt. I Train Fever var det «kun» tog, buss og gods. Nå har du altså muligheten til å bygge opp enda flere linjer og det er enda mer å følge med på av kjøretøy. Herlig rett og slett. For er det noe utvikleren har klart med dette og Train Fever så er det å lage spill med ufattelig gode detaljer. Når kjøretøyene som flagrer rundt omkring på kartet begynner å bli gamle, så ser du det på dem. Kjøretøyene blir rustede og ser gamle etter noen års bruk. En herlig detalj.
 


 

I Transport Fever har det også blitt plass til en kampanjedel og her får du forskjellige utfordringer etter hva du skal gjøre. Denne delen var noe av det første jeg startet på med. Variasjonen her er overraskende bra spesielt om man tenker på hvilken type spill det er. Her har utvikleren gjort en god jobb synes jeg.
 

Det som egentlig er den store tyven når det kommer til tiden så er det uten tvil modusen med frispill. Her kan du selv bestemme hvordan gamet skal være. Om du skal spille på et svært kart, lite kart eller medium kart. Om du skal spille i Europa eller USA og selvsagt er kjøretøyene ut i fra i hvilken verdensdel du spiller. Så til slutt kan du bestemme hvilket århundre du vil starte i. For om du starter helt fra begynnelsen så viser kalenderen 1. januar 1850 og med de transportmidler som fantes på denne tiden. For å si det slik, togene gikk ikke fort og på den tiden var det også hest og vogn som regjerte.
 


 

Befolkningen, husene og omgivelsene ser nøyaktig slik ut som de gjorde på den tiden som du starter. I tillegg får du all info om kjøretøy, befolkningen og hvordan de lever, hvor de bor og hvor de er på tur til. Selve dynamikken i spillet er god og om du tilfører med gods inn til byen så ser du hvordan tettstedet eller byen utvikler seg.
 

Alt dette her er med på å bygge opp spillet slik at det blir interessant og samtidig som det også er utfordrende. Det gjelder å knytte sammen byer og tettsteder, sørge for at kollektivtransporten fungerer godt med buss og tog. Det herlige med Transport Fever er at man kan legge opp båtruter og sist men ikke minst bygge opp flyplasser mellom byene og det er her spillet virkelig kommer til sin rett. Bare det å se et fly ta av eller lande er helt fantastisk å se og høre. Her har utvikleren virkelig fått til noen skikkelig herlige animasjoner med godt lydbilde.
 


 

Okei, når vi nå touchet borti grafikken så er det ikke å legge skjul på at den er detaljert og bra. Her er alle detaljer på alle kjøretøy perfekt lagd. Det kan nesten ikke bli bedre enn dette. I tillegg kan du nå se passasjerer sitte på toget, bussen, båten og flyet samt at man har fått plass en fører av disse forskjellige kjøretøyene. Med andre ord, det hele ser meget realistisk ut enn det noen hang har gjort. Det er kanskje en ting jeg savner og det er enda bedre grafikk på omgivelsene i spillet. Det vil si på landskapet. Her er det fortsatt noe å hente. Det samme animasjonene på folket når de er ute og trasker i byen eller når de står og venter på toget. En annen ting som jeg virkelig liker godt er at man i førsteperson kan se turen fra fronten av toget, bussen, trikken, båten eller flyet. Her har jeg sittet flere stunder og bare sett hvordan togturen har vært. En herlig egenskap.
 

Lydene i spillet er helt fantastisk. Jeg digger hvordan klikkitiklakklyden på vognene eller hvordan båtene, bussene, lastebilene eller togene låter. Helt sykt herlig. Musikken er dessverre ikke all verden, men så har ikke dette vært hovedfokuset til Urban Games. Tipper at man etter hvert kan legge inn sin egen musikk og spille det man selv ønsker etter hvert jeg.
 


 

En annen ting som hadde vært helt sykt er om det hadde vært en multiplayerdel hvor man kunne ha samarbeidet eller kjempet mot hverandre om å tjene mest penger eller lagd de mest populære rutene. Det hadde vært helt sykt eller hvor man kunne ha tatt en togtur på hverandres baner.
 

Transport Fever er et spill som jeg faktisk vil gå så langt å anbefale i bruk i skolen. Det vil si, her får man mye læring rundt den historiske delen, man får læring i de økonomiske aspektene og man må være kreativ. Alt dette er med å bygge opp et godt spill som kan tas med inn i klasserommet.
 


 

Urban Games og Gambitious Digital Entertainment har virkelig kommet opp med en god oppfølger. Vi får i pose og sekk i tillegg til at spillet har blitt enda mer likt Transport Tycoon med å ha med fly og båt. Spillet har blitt enda mer innholdsrikt og det beste utvikleren har fortsatt lagd et spill som åpner opp for andre å lage mods, kjøretøy, bygninger med mer til spillet. Dette gjør at levetiden på Transport Fever virkelig kan utvides betraktelig etter hvert som de nye dukker opp. Om du ennå ikke har skaffet deg Transport Fever så anbefaler jeg deg å gjøre det. Liker du spill i denne sjangeren så må du bare skaffe dette. Rett og slett et herlig spill med masse sjarm, utfordring og sist men ikke minst det underholder godt på mange plan.
 

Om du vil laste ned mods, nye kjøretøy og bygninger, så ta turen innom nettsiden til Transport Fever. 

##spillmagasinetreview #anmeldelse #urbangames #transportfever #gambitiousdigitalentertainment #spill #gamer #games #gaming #game

Anmeldelse: Astro A50 trådløst 7.1 gaming headset


 

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har testet produkter fra Astro, men sant skal sies at det jeg har vært så heldig å ha fått testet tidligere og spilt med har vært av meget bra kvalitet. Derfor var det med store forventninger jeg mottok deres nye Astro A50 trådløse headset for Playstation 4 og PC.
 

Det første man legger merke til når man pakker opp headsetet er deres «kjente» design som i grunnen ikke har forandret seg særlig mye, men for mitt sitt vedkommende så gjør ikke noe. Det er jo tross alt bruken av det som teller mest og så kommer design og muligheter med design.
 

Okei, jeg lyver kanskje en liten smule når det gjelder designet, men da tenker jeg ikke på selve headsetet. Her ser det ganske likt ut de andre gaming headsetene fra Astro. Det som kanskje er den største forandringen er nok lade -og basestasjonenstasjonen og hvor man setter headsetet etter bruk. Her har Astro vært geniale synes jeg. Meget geniale.
 


 

Lade -og basestasjonen er også som skrevet en «oppbevaringssted» for headsetet når du ikke bruker det. I ladestasjonen sitter det magneter og når du setter headsetet tilbake for ladning og etter bruk så faller det godt på plass og står der. På hver side av headsetet sitter ladepunkter og gjennom disse punktene lades headsetet.
 

På lade -og basestasjonen kan du også koble om til Playstation 4 eller om du vil bruke A50-en til PC-spilling. I tillegg har du LED-lys som viser om du spiller med Dolby-lyd og sist men ikke minst du får opplysning om hvor mye strøm som er igjen på headsetet. Dette er veldig genialt og spesielt når man spiller spill. Da er det bare å kaste et blikk rett på ladestasjonen og man ser om man må lade opp headsetet.
 

Med denne egenskapen blir det også enklere å tilpasse ladningen i forhold til når man spiller eller ikke. For meg blir det dessverre litt klattladning, men den første gangen ladet jeg opp headsetet i over 12 timer og fra den tiden jeg pakket opp headsetet og frem til i dag (6 dager) så har jeg ennå ikke gått tom for strøm. Det vil si, jeg har tilpasset ladningen i forhold til når jeg spiller eller ikke.
 

Når vi ser litt ekstra på headsetets design så er det ikke så mye å fortelle om du kjenner Astro-headsetene fra før av. Veldig likt de foregående modellene. For deg som ikke er så godt kjent, så er bøylen lagd av plast og hvor på undersiden av bøylen finner du skum som sørger for at headsetet føles godt ut på hodet. Helt på toppen av bøylen ser du logoen til Astro.
 


 

Øreklokkene er også veldig lik de foregående modellene uten noen form for overraskelser her. På øreklokken til venstre sitter mikrofonarmen og på høyre finner du muligheter til å blant annet å bestemme om du vil høre de du snakker med mens du spiller best eller om lyden fra spillet skal være det du hører best. I tillegg på innsiden av den høyre øreklokke sitter brytere for blant annet å slå av headsetet slik at det ikke bruke strøm, en egen dolbyknapp og til slutt tre forskjellige lydinnstillingsmoduser etter om du f.eks. spiller spill, hører musikk eller ser film.
 

Headsetet virker veldig kompakt, men når jeg mener det så virker det å tåle en god del. I tillegg er bøylen lagd slik at den ikke presser på hodet selv om du bruker det over lengre tid. Selv har sittet med det i over åtte timer i strekk uten at jeg følte noe ubehag. I tillegg er øreklokkene mot ørene dekket av skum med tøystoff noe som gjør at det føles veldig behagelig ut. Du hører også det som skjer i omgivelsene i rundt deg noe jeg selv liker da.
 

Som mange av dere vet så er jeg i grunnen ikke så stor fan av trådløse gamingprodukter, men igjen blir jeg mer overbevist at dette funker godt på lik linje som jeg ble med gamingmusen til Logitech, G403 Prodigy som også funket godt. For det jeg ikke liker med trådløse produkter er når de først går tom for strøm. Er du midt i kampens hete og spiller actionspekkede spill og plutselig får du beskjed om lite strøm på produktet, ja da blir det hektisk med å få ladet opp eller finne ledningen slik at du man kan fortsette spillingen. Heldigvis har jeg verken opplevd dette med Astro A50 eller 403 Prodigy-musen.
 

Hva er så videre viktig for oss gamere når det kommer til å plukke ut et headset? Jo, lyden. Den er meget viktig og et godt lydbilde er for meg meget viktig samt så skal vi heller ikke glemme mikrofonen og hvor godt den gjengir stemmen min ovenfor dem jeg spiller sammen med.
 

Lyden i headsetet overrasker meg. For selv om dette er et trådløst headset så skal jeg innrømme at jeg har hatt mange gode stunder med både spill og musikk. Jeg er en person som virkelig liker bass og setter stor pris på headset som klarer å gjengi god bass. Her er det ikke alle headsetene som klarer dette godt og derfor var jeg spent på om Astro med sitt a50 trådløse headset ville klare det. Selv om det ikke klarer å takle den aller dypeste bassen, så hører jeg f.eks. eksplosjoner i Battlefield 1 godt. Det samme gjelder lyden fra kuleskudd, kjøretøy med mer. Her er lyden fin og som sørger for et godt lydbilde hvor du hører det som skjer i omgivelsene godt.
 

Når jeg blar frem låter i Spotify og Youtube så klarer også Astro A50 å henge med. Det gjengir lyden godt, men sliter litt med å henge med om jeg skrur opp lyden på denne låten HER. Denne låten her er en låt som virkelig får frem lydskalaen i headset og som jeg bruker ofte. Men denne låten er også brutal ovenfor presentasjon av lydbildet og spesielt bassen med hvor dypt den kan gå.
 

Astro A50 har et godt lydbilde, men det gir meg ikke frysninger og ståpels. Men det gir meg det jeg for så vidt er ute etter selv om jeg savner den lille ekstra pushet. Det beste med trådløsheten er at når jeg legger sammen klær, vasker eller hva det måtte være så har jeg lyd på øret. Her er rekkevidden overraskende stor synes jeg og ikke noe problem å høre lyden om jeg befinner meg et par rom unna eller en ti til femten meter unna senderen.
 

En annen ting som for meg er viktig når det kommer til headset er mikrofonen. Hvordan er sensitiviteten? Hvordan formidles lyden til mine venner på chatteprogram som Skype, TeamSpeak, Discord, Facebook eller Mumble? Dette er for meg en meget viktig greie og spesielt med tanke på at jeg spiller sammen med mange av mine venner. Her må mikrofonen funke optimalt uten at jeg høres ut som om jeg sitter på Nordpolen i en sardinboks og snakker. Etter å ha testet ut mikrofonen i disse programmene så fikk jeg høre at jeg hørtes greit ut. Litt metallisk stemme og til tider svak stemme i blant annet på TeamSpeak og Facebook, mens i de andre programmene funket det greit. Her testet jeg også ut rekkevidden over hvor langt unna jeg kunne gå før de ikke hørte meg. Også her funket det greit om jeg gikk på rommet ved siden av eller bortimot en 5-10 meter unna. En må bare passe på at man husker å ta av seg headsetet før man setter seg på skåla på do?
 

Etter å ha testet ut headsetet en god stund nå i mange forskjellige spill slik som CS:GO, Battlefield 1, Far Cry Primal, Forza Horizon 3, Need for Speed, Transport Fever så blir lyden presentert bra og jeg har i grunnen lite å klage på. Kanskje litt mer push i bassen og hvor den sprekker litt, men foruten det er lydbildet godt og spesielt med tanke på at man kan stille inn equalizeren selv så blir det en lyd du selv kan gå god for. Ladestasjonen er genial og hvor du også kan bruke Astro A50 på Playstation 4 i tillegg til PC. Headsetet er også meget behagelig å ha på hodet og hvor du kan sitte mange timer med det uten at du kjenner irritasjon på hodet eller rundt ørene.
 

Alt i alt har Astro igjen lagd et godt produkt og som gir mye av seg selv til meg som gamer. Trådløsheten gjør at jeg føler meg mer fri og kan gå fra PCen uten å måtte legge fra meg headsetet slik jeg må med de med tråd. Et godt produkt rett og slett.
 

Om du vil ha mer info om headsetet så finner du det inn på nettsiden til Astro.
 

+ Behagelig å bruke
+ Genial lade-basestasjon med indikasjoner på hvor mye batteri som er igjen
+ Bra lydbilde
+ Trådløs
+ God rekkevidde
+ Bra software for innstilling av blant annet lyd

– Kostbart headset
– Savner litt mer push i bassen
– Slet litt med metallisk og svak lyd i et par av chatteprogrammene
 

7
#spillmagasinetreview #omtale #anmeldelse #Astroa50trådløst #astro #gamer #games #gaming #game #spill

Merk av 1. desember i kalenderen din


 

Julenissen kommer litt tidligere i år til oss gamere og spesielt til oss som venter med stor spenning på Mass Effect Andromeda som lanseres neste år. Selv har jeg sett alt, lest mye og hypet meg opp til spillets lansering. Mass Effect-serien er en av de beste spillseriene jeg har spilt opp igjennom mitt lange gamingliv. En helt syk spillserie og nå er det søren meg ikke lenge igjen til godeste Bioware slipper et helt nytt Mass Effect-spill. Det skal bli så herlig.
 

I dag har jeg noen gode nyheter til dere andre som venter på spillet. Den 1. desember har nemlig Bioware tenkt å slippe en helt flunka ny gameplay-trailer fra deres Mass Effect Andromeda. Det var mange som ble skuffet over at Bioware ikke presenterte det den 7. november på N7-dagen, men nå ser det ut til at vi slipper å vente særlig lenge på nettopp å få sett den biten. 
 

Gud som jeg gleder meg til å se gameplay fra spillet og hvordan det blir. Selvsagt, cinematiske trailere er noe jeg også liker, men det er først når man se gameplay at man virkelig ser hvordan spillet blir. 
 


 

For ikke lenge siden skrev jeg et innlegg om at klassesystemet kommer til å bli forandret fra slik vi kjenner det og hvor vi selv får velge fritt mellom de ulike delene, våpen og andre egenskaper. Dette gjør at man selv kan bygge opp den karakteren man ønsker og gjør det enda mer “personlig”. Det vil si du kan tilpasse karakteren helt etter eget ønske og med de mange valg som dukker opp under spillets gang. 
 

Gleder du deg til Mass Effect Andromeda? Har du spilt de andre spillene i serien? Hvilket spill likte du best?
 

pyZw_oqk7Q8

#masseffectandromeda #bioware #electronicarts #spill #gamer #gaming #games #game

Watch_Dogs 2 selger ikke så godt…

Da er det bare å innse at Watch_Dogs 2 ikke selger like godt som originalen som ble lansert i 2014. Det er konklusjonen etter at oppfølgeren har vært i salg siden den 15. november, men så skal det sies at Ubisoft også under det første spillet kjørte en massiv annonsering og hyping rundt spillet og skapte skyhøye forventninger til verdens gamere. Watch_Dogs var et av de spillene jeg likte godt og som ble gjennomført.
 

Watch_Dogs 2 har også fått gode kritikker rundt omkring i verdens spillpresse og blitt godt mottatt spesielt med tanke på at det er bedre og inneholder mer av det som ble godt likt i det første spillet. Derfor tror Ubisoft at spillet kommer til å selge godt med tiden og at kurven for salget vil stige jevnt og trutt.
 

En annen ting som vi også må tenke på er at spillet ennå ikke har blitt lansert til PC samt at onlinedelen ennå ikke er oppe å gå. Når disse elementene er med så tror jeg salget kommer til å gå oppover for Watch_Dogs 2, et spill jeg selv gleder meg stort til og hvor forventningene er store til. Jeg venter med spenning til spillet dukker opp til PC om ikke så alt for mange dagene.
 

Spiller du Watch_Dogs 2 og hva liker du i så fall best med spillet?
 

zflWoDjo8uY

#ubisoft #watchdogs2 #spill #gamer #gaming #games #game  

Titanfall 2 på billigsalg


 

er det ikke mange dagene til den store kjøpsdagen er her, det vil si Black Friday. Mange har spinket og spart nettopp til denne dagen og håper på å kunne slå kloa i diverse gullkorn til sterkt reduserte priser. Om du ennå ikke har spikret 26. november i kalenderen, så er det bare å gjøre det først som sist. I alle fall, vi som er gamere håper på mange gode tilbud på spill og spillprodukter. 
 

Et av spillene som ser ut til å ende opp som en het tittel på Black Friday er det nylig lanserte Titanfall 2 fra utvikleren Respawn Entertainment. Spillet har faktisk fått rimelige gode kritikker i spillpressen og hvor Anders hos oss i Spillmagasinet ga terningkast 6 for spillet. Som du sikkert også har lagt merke til så ble Titanfall 2 lansert i en tid med mange andre store lanseringer. Da tenker jeg på spill som Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare bare for å nevne et par. Disse spillene er i samme sjanger og som gjør at det skal mye til for å nå opp salgsmessig mot slike store titler som Battlefield og Call of Duty.
 


 

Dessverre for Respawn Entertainment så ser det ut til at spillet ikke klarer konkurransen mot disse titlene og som igjen sørger for at Electronic Arts må gjøre noe for å få fart i salget. Da vil en dag som Black Friday kanskje komme som et friskt pust og blåse liv her selv om prisen da blir halvert. Mange har opplevd få spillere på de mange serverne som er lagt opp for spillet og dette er slettes ikke bra. Derfor håper de på at å selge Titanfall 2 vil sørge for flere spillere på serverne og igjen kanskje skape ny gnist for andre til å kjøpe spillet.
 

En annen ting som en kan ha i baktankene er fortsettelsen videre for spillserien og spesielt med tanke på at spill må ha en viss inntjening for å kunne være lønnsom å satse på så er det viktig at det også selger godt. Utvikleren Respawn Entertainment går i alle fall en spennende tid i vente og jeg krysser fingrene for at de overlever og kan fortsette å lage gode Titanfall-spill i fremtiden også. For spillserien er bra og spesielt det siste spillet var det. Derfor krysser jeg fingrene for at Black Friday gjør oppsving for spillet, utvikleren og distributøren.
 

Gleder du deg til Black Friday? Har du allerede peilet deg ut spill og produkter du gjerne vil slå kloa i?
 

EXwdWuSuiYA

#titanfall #blackfriday #spill #games #gaming #gamer #game #respawnentertainment #electronicarts

Heldig…

Da er helgen over og for en helg. Jeg har hatt barna hos meg i hele helgen og som har vært noe av det beste jeg har opplevd på lange tider. Er det noe jeg savner etter samlivsbruddet så er det definitivt barna. Barna er de som betyr mest her i verden. Min sønn kunne fortelle at han håpet at tiden gikk sakte slik at de kunne være hos meg lengst mulig.  
 

Det beste med helgen er at jeg mer eller mindre har vært off the grid. Har vært dårlig med å oppdatere sosiale medier, til og med tatt meg fri fra jobben. Det har vært en skikkelig kvalitetstid og hvor vi har spilt kort, spilt Monopol, vært ute på Pokemon Go jakt, spilt diverse spill på dataen og mobilen og vi har kost oss godt. 
 

Er det noe jeg unner mine barn så er det at de kan spille spill. Det beste er når jeg kan være med å spille sammen med dem. Denne helgen har det blitt litt spilling og hvor det har gått i spill som The Sims 4, Mobile Legends og sist men ikke minst Overwatch. Alle disse spillene har samlet oss på en fin måte. Når det er glatt ute og ikke noe snø til aking, så blir det litt gaming i stedet.  
 

Å spille med barna er noe jeg anbefaler andre foreldre å gjøre også. Man trenger ikke å sitte på timesvis, men en liten stund nå og da er bare sunt for dere og familiens harmoni når det kommer til gaming. Barna mine er flinke gamere og som takler mange forskjellige spill, men er det noe de liker godt så er det når jeg blir med og spiller sammen med dem. Tiden fremover skal jeg blant annet spille mer Mobile Legends (mobilspill), Overwatch og sist men ikke minst også Minecraft. Perfekte spill å kunne kose seg sammen med barna det. 
 

nå er det bare å legge opplevelsene fra helgen bak i minnedisken og se fremover til flere besøk hvor det blir mer Pokemon Go, gaming, kort og brettspill. Det viktigste for meg er at barna har det godt og så får en gjøre det beste ut av tingenes tilstand slik at de trives hos meg. 
 

Hva har du gjort i helgen? Har du gamet noe? 
 


 

#familietid #gaming #gamer #games #game #spill #familieunderholdning #spillersunt

Anmeldelse: Logitech G403 Prodigy trådløs gamingmus


 

*Sponset produkt*
 

Mange av dere vet at jeg først og fremst er mest fornøyd med gamingutstyr med tråd, men når jeg ble spurt av Logitech om å teste ut deres nye trådløse mus G403 fra deres Prodigy-serie, så kunne jeg ikke dy meg. Er jo tross alt en god stund siden jeg testet ut noe som var trådløst så jeg ga musen like godt en sjanse.
 

Den sjansen er jeg søren meg glad jeg ga og er fornøyd med G403 Prodigy faktisk. Hvorfor? Det kommer jeg frem til nedover i teksten.
 

Logitech har opp igjennom årene kommet med den ene produktserien etter den andre og er i ilden for tiden er deres nye Prodigy-serie. Jeg har fra før av testet ut deres G231 Prodigy gamingheadset og var rimelig bra fornøyd. Denne serien som nå er ute er en form for «billigserie» uten at det skal gå i bekostning til kvalitet og brukermuligheter.
 


 

Så var det G403 Prodigy musen. Det første jeg la merke til var at designet faktisk ikke var så totalt ulikt Logitechs G Pro som jeg har blitt forelsket i. To knapper på venstre side og that?s it.
 

Når man ser på designet til G403 Prodigy, så er den ikke så ulik G Pro bortsett fra at førstnevnte i tillegg er trådløs. Okei, litt forskjell er det. G403 er litt høyere enn G Pro og i tillegg er den litt lengre. Selv om den er større enn G Pro så passer den meget godt min hånd, rettere sagt hånden ligger godt rundt G403 Prodigy og det er jo det som teller. Enn annen ting som teller mye for meg når det kommer til design for gamingmuser er hvordan knappene er i forhold til hvordan det er å nå frem til dem under kampens hete. Det finnes to ekstra knapper på G403 Prodigy, det vil si samme antall som på G Pro. Det beste, knappene er lett å nå tak på. For på den ene knappen har jeg knivknappen i spill som Battlefield 1. Viktig å ha slike snarveier synes jeg.
 


 

Logitech G403 Prodigy har seks programmerbare knapper og som ifølge Logitech selv har en spesiell teknologi innebygd som gjør at responsen er så nøyaktig som det går an å få den. Logitech har puttet inn spesiallagde metallfjærer og det er disse sørger for en god klikkfølelse og som jeg selv kan skrive under på.
 

Musehjulet er dekket av gummibelegg slik at det er lett å bruke i tillegg har du en DPI-knapp like bak musehjulet og som også er lett å nå tak i om du har behov for å bytte DPI under gamingen din. Her kan du bytte mellom hele fem innstillinger fra 200 og opptil imponerende 12000. Sistnevnte er overraskende nøyaktig. Det vil si med høyest DPI har du likevel kontroll på G403 Prodigy. Intervallene mellom DPI-innstillingen kan du selv bestemme om du laster ned softwaren til Logitech. Her kan du også bestemme knappefølsomhet, fargeinnstillinger med over 16.8 millioner farger å velge imellom.
 


 

Det andre som jeg digger med G403 Prodigy er uten tvil vekten du kan sette inn. For her kan du velge å gjøre gamingmusen 10g tyngre eller lettere etter hva du selv ønsker. Det vil si uten vekten veier G403 Prodigy kun 107g og med 117g. Dette gjør gamingmusen til en lettvekter. Vekten settes inn ved å ta ut en luke på undersiden av musen. Genialt og enkelt.
 

Så over det den trådløse delen og til den som jeg var mest skeptisk til. For er det noe jeg ikke liker så er det å stresse med å koble til tråden midt under kampens hete når man spiller. I spill som f.eks. Battlefield 1, Counter-Strike: Global Offensive så krever man at man ikke somler noe for da kan man fort bli mat for fienden. I Logitech G403 Prodigy som finner man en optimalisert trådløs tilkobling på 2.4GHz og en rapporteringshastighet på 1ms noe som igjen gir forsinkelsesfri gaming. Denne teknologien skal ifølge Logitech selv knuse konkurrentenes løsninger. For å si det slik, jeg har ikke hatt noen form for problemer her mens jeg har spilt. Ikke i det hele tatt. G403 Prodigy har respondert helt perfekt uten noen form for forsinkelse. Jeg har ikke merket noen som helst forskjell på denne G403 Prodigy i forhold til G Pro. Det vil si at den trådløse teknologien til Logitech funker meget godt.
 


 

På undersiden av gamingmusen sitter to store gliderflater og som sørger at G403 Prodigy glir godt på uansett underlag. Jeg prøvde den på en hard musmatte, på diverse myke musmatter og til slutt direkte på bordet og den funket virkelig som en drøm. Den var dritnøyaktig og noe også laseren skal ha skryt for at G403 Prodigy er så nøyaktig som den er.
 

For å konkludere det hele så er jeg så fornøyd at jeg ikke kan få sagt det. Skepsisen min til trådløse gamingmuser skal jeg legge fra meg og det takket være Logitech med deres G403 Prodigy. Herlig og brukervennlig design gjør at jeg er på nytt er forelsket. Nå blir det søren meg valgets kvaler når det kommer til hvilken gamingmus jeg skal velge. Valget står mellom G Pro og G403 Prodigy. To meget gode muser og den sistnevnte er også trådløs noe som gjør den hakke bedre. Selv om den må lades inn i mellom så kan du bruke den mange, mange timer før du må det. Derfor er jeg ikke i tvil, kjøp G403 Prodigy om du er ute etter en trådløs gamingmus. Logitech har igjen bevist at de kan det å produsere gode gamingprodukter. Takk!
 


 

+ Deilig design
+ Nøyaktig selv med høy DPI
+ Trådløs
+ Funker godt på mange forskjellige underlag
+ Responderer godt og det uten en tråd
+ Du får beskjed i god tid når den må lades

 

– Flere knapper? Måtte bare finne på noe?
 

Ønsker du mer info om G403 Prodigy så finner du det inn på nettsiden til Logitech.
 

E0G6oyE0N_g
#spillmagasinetreview #logitech #logitechg403prodigy #gamingmus #gamingutstyr #omtale #anmeldelse #spill #gaming #gamer #game #games

Velkommen til Xtremeland med Gigabyte


 

Mine venner i Gigabyte er på hugget som aldri før og kjører hardt ut for tiden. Gigabyte er en produsent som virkelig har fått rykte på seg å være bra gjennom flere års erfaring med sine produkter som hovedkort, skjermkort, gaming muser, tastaturer, prosessorkjølere pluss masse annet. Gigabyte har for meg som gamer betydd veldig mye og derfor er det også en glede for meg å kunne presentere Xtremeland.
 

Har du tenkt deg til Dreamhack 2016 som går av stabelen 24. til 27. november i Jönköping i Sverige? Om du skal dit, så anbefaler jeg deg å oppsøke Xtremeland. Der vil du kunne oppleve en stand med masse spennende nyheter, kunne vinne fete premier og sist men ikke minst spille spill som igjen gir deg poeng som igjen gir deg mulighet til å vinne fete premier. Er ikke dette herlig så vet ikke jeg. 
 

Her er litt info om Gigabytes initiativ under dagene på Dreamhack; 
  GAMES: Experience latest VR/MR gaming and test your gaming skills by taking on fellow gamers.
  VR RACING – XTREME RACER VR
  MIXED REALITY – CYBERPONG XTREME
  LEAGUE OF LEGENDS – RING OF LEGENDS XG
  GEARS OF WAR 4 – AORUS DEATHMATCH: Fight for Sera
  CS:GO – XTREME CS:GO FACOFF
  ENTERTAINMENT: Prize Shop/ XTREME Prize Hunter
  LEISURE: XG Gamer Lounge/ Graffiti Wall

 


 

Play to Earn Points and Redeem Awesome Prizes:
Play not just for fun. You could even earn points by participating in the games to redeem Xtreme Gaming / AORUS exclusive merchandises. Win in any games/matches to earn extra points with chance to take home our grand prizes!

 

Register Fast Pass to Avoid Waiting in Lines:
Maximize the fun at XTREMELAND! Claim your VIP Fast Pass to get to each game with minimal wait.

 

Lan Surprise! Our Treats to BYOC Attendees:
If you’re a GIGABYTE fan who is attending BYOC, Xtreme Gaming would like to meet you in person! Tell us where you?ll be sitting at, and we?ll drop by with our fan exclusive present! Sign up for your Lan Surprise now!

 

Enter Online Giveaway Sweepstakes:
More giveaways coming through! We?ve prepared a series of online contests and sweepstakes for everyone! Our worldwide fans who can?t be at DHW16 could also join the party online.

 

Get Exclusive Deals at GIGABYTE DreamStore:
A wide range of GIGABYTE products and gears are available for fulfilling your hardcore gaming needs. Also enjoy exclusive free gift with purchase only at DHW16.

 

XTREMELAND Official Event Site:
For all registration, event details, and everything else you need to know about GIGABYTE XTREMLAND, visit dreamhack.gigabyte.com, your portal to XTREMELAND from anywhere around the world. 

 

Open Hours:
Thursday, Nov 24th: 11am-8pm
Friday, Nov 25th: 11am-8pm
Saturday, Nov 26th: 11am-8pm

 

Med andre ord, her er det bare å hive seg i rundt og bli med på et av årets høydepunkt her i Norden, nemlig Dreamhack 2016 og det med Gigabyte. 
 

Har du noen gang deltatt på Dreamhack? Deltar du på LAN-partys? 
 

LzA6uFLLXpA

#gigabyte #xtremeland #dreamhack #DH16 #spill #gamer #gaming #games #gaming #lanparty