Velkommen til Xtremeland med Gigabyte


 

Mine venner i Gigabyte er på hugget som aldri før og kjører hardt ut for tiden. Gigabyte er en produsent som virkelig har fått rykte på seg å være bra gjennom flere års erfaring med sine produkter som hovedkort, skjermkort, gaming muser, tastaturer, prosessorkjølere pluss masse annet. Gigabyte har for meg som gamer betydd veldig mye og derfor er det også en glede for meg å kunne presentere Xtremeland.
 

Har du tenkt deg til Dreamhack 2016 som går av stabelen 24. til 27. november i Jönköping i Sverige? Om du skal dit, så anbefaler jeg deg å oppsøke Xtremeland. Der vil du kunne oppleve en stand med masse spennende nyheter, kunne vinne fete premier og sist men ikke minst spille spill som igjen gir deg poeng som igjen gir deg mulighet til å vinne fete premier. Er ikke dette herlig så vet ikke jeg. 
 

Her er litt info om Gigabytes initiativ under dagene på Dreamhack; 
  GAMES: Experience latest VR/MR gaming and test your gaming skills by taking on fellow gamers.
  VR RACING – XTREME RACER VR
  MIXED REALITY – CYBERPONG XTREME
  LEAGUE OF LEGENDS – RING OF LEGENDS XG
  GEARS OF WAR 4 – AORUS DEATHMATCH: Fight for Sera
  CS:GO – XTREME CS:GO FACOFF
  ENTERTAINMENT: Prize Shop/ XTREME Prize Hunter
  LEISURE: XG Gamer Lounge/ Graffiti Wall

 


 

Play to Earn Points and Redeem Awesome Prizes:
Play not just for fun. You could even earn points by participating in the games to redeem Xtreme Gaming / AORUS exclusive merchandises. Win in any games/matches to earn extra points with chance to take home our grand prizes!

 

Register Fast Pass to Avoid Waiting in Lines:
Maximize the fun at XTREMELAND! Claim your VIP Fast Pass to get to each game with minimal wait.

 

Lan Surprise! Our Treats to BYOC Attendees:
If you’re a GIGABYTE fan who is attending BYOC, Xtreme Gaming would like to meet you in person! Tell us where you?ll be sitting at, and we?ll drop by with our fan exclusive present! Sign up for your Lan Surprise now!

 

Enter Online Giveaway Sweepstakes:
More giveaways coming through! We?ve prepared a series of online contests and sweepstakes for everyone! Our worldwide fans who can?t be at DHW16 could also join the party online.

 

Get Exclusive Deals at GIGABYTE DreamStore:
A wide range of GIGABYTE products and gears are available for fulfilling your hardcore gaming needs. Also enjoy exclusive free gift with purchase only at DHW16.

 

XTREMELAND Official Event Site:
For all registration, event details, and everything else you need to know about GIGABYTE XTREMLAND, visit dreamhack.gigabyte.com, your portal to XTREMELAND from anywhere around the world. 

 

Open Hours:
Thursday, Nov 24th: 11am-8pm
Friday, Nov 25th: 11am-8pm
Saturday, Nov 26th: 11am-8pm

 

Med andre ord, her er det bare å hive seg i rundt og bli med på et av årets høydepunkt her i Norden, nemlig Dreamhack 2016 og det med Gigabyte. 
 

Har du noen gang deltatt på Dreamhack? Deltar du på LAN-partys? 
 

LzA6uFLLXpA

#gigabyte #xtremeland #dreamhack #DH16 #spill #gamer #gaming #games #gaming #lanparty 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Velkommen til Xtremeland med Gigabyte

  1. hmmm det ville være veldig bra at jeg kan komme, men I og med at jeg er i london det skal bli mission impossible 🙂 . Hva med deg, du går ?

  2. milan: Hadde vært fett og dratt til Dreamhack ja, men i år blir det ikke det på meg, men neste år så blir det garantert 🙂 Dreamhack i Sverige arrangeres to ganger i året, sommer og vinter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top