Stille før stormen!

Tenk, nå er det søren meg kun en dag til 1. desember og føler selv at tiden løper i fra meg på mange områder. Det er mye som skulle ha vært gjort på hjemmebane og må nok ta i bruk en del kvelder fremover til slike sysler. Som seg hør og bør må det vaskes litt i krinkel og kroker, ryddes samt sørge for at barna får en så fin førjulstid som mulig.

En annen ting jeg har brukt en god del tid på i det siste, er julekalenderen til Gamereactor. Etter å ha kastet et siste blikk på premiene som vi får/har fått av våre sponsorer så tror jeg dere også kommer til å bli fornøyde. I år kommer kalenderen til å bringe deg utrolig mange spennende premier og som jeg håper dere lesere kommer til å sette stor pris på. Hva som skjuler seg bak lukene våre kan jeg ikke si noe om nå, men anbefaler deg selvsagt om å ta turen innom Gamereactors nettside og sjekke ut.

nå håper jeg dere vil sette pris på julekalenderen til Gamereactor og at dere deltar. For kanskje er det du som kan juble over å ha vunnet en fet premie før jul, hvem vet?

Deltar du i forskjellige julekalendere eller bryr du deg ikke i det hele tatt? Skal du ha din egen julekalender og evt. hva slags kalender blir det?

Dette liker jeg godt!

Jeg har i mange år nå vært med i klanen Trønderbataljonen gjennom tykt og tynt. Jeg har spilt flere klankamper og vært med på både opp- og nedturer. Det viktigste som jeg føler med Trønderbataljonen er samholdet vi har i klanen og det er alltid moro å tilbringe tid på Ventrilo og snakke med gjengen i klanen om alt mellom himmel og jord, banne, juble og fortelle om ting som skjer i hverdagen.

Å tilhøre ett eller annet er noe alle føler de må og for meg er Trønderbataljonen plassen i den digitale verden, foruten selvsagt Gamereactor.

For ikke lenge siden fikk Trønderbataljonen en ny nettsiden og den er jeg meget stolt av og føler den er perfekt på mange måter. Jeg liker designet godt, mulighetene og at vi gjennom den kan følge med på det som skjer innad i klanen og rundt i spillverden.

Akkurat nå er det to spill som opptar gjengen i Trønderbataljonen (<TB>) og det er selvsagt Battlefield 3 og sist men ikke minst League of Legends. Begge disse spillene har vi kative spillere med og vi begynner å bli en stor samlet flokk som i løpet av et døgn koser seg med å spille sammen.

Om du ikke har besøk nettsiden til Trønderbataljonen ennå, så anbefales det -> Trønderbataljonen.com

Hva synes du om nettsiden og trives du sammen med en gjeng i en eller annen forbindelse?

Stor advarsel!

 

Helsedirektoratets advarsler på tobakkspakken er velkjente – og snart kommer det tilsvarende advarsler på alkoholholdig drikke. Jeg har da følgende forslag:

… ADVARSEL Inntak av alkohol kan medføre at du lurer på hvor faen det ble av BH’en og trusene dine.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan få deg til å tro at du hvisker mens du slett ikke gjør det.

ADVARSEL Inntak av alkohol er en sterkt medvirkende årsak til at man danser som en klovn.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan få deg til å fortelle dine venner igjen og igjen at du er glad i dem.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan føre til at du tror du kan synge.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan få deg til å tro at gamle flammer ønsker desperat at du vil ringe dem klokken fire på natten.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan få deg til å tro at du kan føre en samtale med medlemmer av det motsatte kjønn uten å spytte på dem.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan være sterkt medvirkende årsak til skrubbsår i pannen, på knærne og i korsryggen.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan medføre illusjoner om at du er smartere, raskere, og penere enn folk flest.

ADVARSEL Inntak av alkohol kan få deg til å tro at folk ler med deg. 

Hvem tror du mest på?

Det er mange som mener noe om været for tiden. Spesielt meteorologene i Storm og Yr har en tendens til å melde forskjellig. Dette synes jeg som “værinteressert” er spennende å følge med på, for med stort sett samme tilgang til værsatelitter så burde de melde likt(?). Å melde vær er ikke enkelt og jeg kjenner mange meteorologer som jeg inn i mellom snakker med, hvor jeg selv får litt input i tingenes tilstand. Jeg har ført værstatistikker siden vinteren 1987 og med det har jeg selv opparbeidet meg en del kunnskaper om været og de forandringene som har skjedd opp igjennom årene.

Denne høsten har her i Norge vært veldig mild, spesielt i forhold til i fjor og året før hvor vi hadde negativ NAO (kalde østlige vinder), mens nå er NAO-en mer positiv enn negativ og sørger for at landet vårt pøses på med milde sørvestlige vinder. Dette medfører også at det blir lite med snø og mer regn spesielt fra Vestlandet og nordover.

Etter å ha gransket værvarslingen for denne uken og kommende helg, så ser jeg en stor forskjell mellom Storm (TV2) og Yr (NRK) her på Snåsa. For Storm melder snø og minusgrader, melder Yr regn og plussgrader. Hvordan kan det ha seg at det blir så stor forskjell. Vanskelig å si, men det blir i alle fall spennende å se hvem som får rett.

Hvem tror du får rett mellom Storm og Yr og føler du at du kan stole på meteorologene?

Her er noen bilder som beviser det samme…

Storm:


Yr:


Hvem får rett mon tro?

Trønderbataljonen har trukket en vinner…!

I lengre tid nå har Trønderbataljonen (klanen jeg er aktiv i) kjørt en aldri så liten konkurranse hvor alle aktive kunne være med i trekningen av en meget flott laptop bæreveske med Battlefield 3 som tema. Jeg har tidligere skrevet om denne bærevesken og som jeg selv bruker når jeg ute på farten. Den er meget stilig og man kan uten problemer få med seg laptopen, mac-en sin eller annet ting og tang. I tillegg er bærevesken veldig ekslusiv noe som gjør at det er veldig spesielt å gå rundt med.

Som jeg skrev lengre opp, så hadde Trønderbataljonen (som den eldste Battlefield-klanen i Norge) en konkurranse gående en stund og i går kveld trakk vi den heldige vinneren som ikke bare får med seg bærevesken, men også en stilig SteelSeries musmatte samt grøsserserien The Walking Dead på DVD.

Den heldige i Trønderbataljonen ble;

<———-   Jan Marius Sørensen – Tromsø   ———->

Trønderbataljonen gratulerer så mye!

Her er noen bilder fra trekningen med Kristoffer og Kine!

Hvor blir snøen av?

Fortsatt lar snøen vente på seg hvor flere og flere skientusiaster blir mer og mer frustrerte. Nå skulle vi hatt full vinter mener de fleste. Sørpå har de på en måte hatt et snev av vinter med frost på bakken og kjørlige temperaturer. Lengre nord har det vært lite som har minnet om at vi er i en vintermåned hvor vi har hatt temperaturer på opp i mot 10 grader. I Troms og Finnmark har de delvis fått Kong Vinter på besøk, men også her kommer og forsvinner snøen. 

I mine føringer kom snøen til Snåsa den 6. november i fjor og fra den datoen lå snøen helt frem til våren. I slutten av november hadde vi faktisk flere kulderekorder med temperaturer ned mot minus 30 grader. Dette kommer nok ikke til å skje i år og snøen har virkelig latt vente på seg. Til og med i fjellet er det veldig lite snø for årstiden, derfor er denne høsten for mange litt merkelig.

Vi skal ikke glemme at for noen år siden så hadde vi grønn jul her på Snåsa og det kan fort skje selv om jeg tror vi vil ha rundt 10-15 cm snø når julen ringes inn. Ellers vil tiden fremover være preget av at vestvindsbeltet har godt grep om været og sørger for at tidvis mild luft som igjen vil sørge for lite snø. Inn i mellom slår kaldere ishavsluft til med snø, men den vil forsvinne like fort som den dukker opp. Så vi må nok et stykke ut i desember før snøen på skikkelig vis dukker opp i år noe som gjelder det meste av landet.

Ville du hatt snø nå eller synes du det er like greit at den ikke har dukket opp ennå? Hvor mye snø tror du det vil ligge hos dere når julen ringes inn klokken 17:00 på julaften?

Slik så det ut på Snåsa den 15. desember i fjor!Hvordan få tid?

I disse tider er det hardt å være en hardcore gamer. Da tenker jeg selvsagt på de mange store spilltitlene som kommer i disse tider. Selv sliter jeg bigtime og jobber på spreng med å få satt av nok tid til spilling.

Battlefield 3 tar mye av spilletiden, men jeg prøver også å få tid til flere andre spill som Might & Magic: Heroes VI, Forza Motorsport 4, The Elders Scrolls V: Skyrim (som krever veeeeldig mye spilletid), Call of Duty: Modern Warfare 3, Rage og til slutt etter hvert Need for Speed The Run når jeg får skaffet meg det. Alle disse spillene er store titler og som krever sitt av tid.

Så nå er mitt spørsmål til dere, hvordan i heiteste huleste får dere tid til å spille alle disse? Hvilke store spill har du nå kjøpt hittil i høst og hvilket spill spiller du mest? Er det spill du har kjøpt som blir forsømt og ikke spilt?

Bildet nedenfor stammer fra Battlefield 3!

Hva er det som skjer med guttene?

Da er det avgjort! Jentene er bedre enn gutta på skolen. Faktisk er jentene bedre i alle fag utenom gym hvor guttene fortsatt regjerer. Dette kommer frem etter å ha sammenlignet alle grunnskolepoengene i en stor landsomfattende undersøkelse som SSB (Statistisk Sentralbyrå) har gjennomført.

Jentene fikk gjennomsnittlig 42,0 grunnskolepoeng, mens gutta fikk 37,9. Man skal ikke gå så mange årene tilbake der gutta faktisk var best på skolen. Den aller største forskjellen ligger i fagene norsk og matematikk og hvor jentene er bedre enn gutta.

Så spørsmålet er, bruker f.eks. gutta mer tid på spill og underholdning enn det jentene gjør slik at det til slutt går utover skolearbeidet? Eller tror du det ligger andre grunner til verks for denne forskjellen?

Tror ikke akkurat sexy antrekk sørger for at jentene er bedre enn gutta på skolen. Er nok andre grunner til det!Flo Rida invitasjon!

Det er herlig å ha kontakter i musikkbransjen og spesielt når man selv er så interessert i nettopp musikk. I løpet av døgn blir det en del musikk som surer på PC-en, iPad-en, iPod-en og MP3-spilleren. For er det noe jeg er avhengig av så er det nettopp musikk og som skaper en flott sinnstemning.

I går fikk jeg en mail fra Warner Music om at jeg var bedt på konsert med selveste Flo Rida og du husker sikkert låten Right Round som blant annet lå på de norske hitlister lenge. Flo Rida har produsert en rekke hitlåter som har florert på diverse hitlister rundt omkring i verden og en låt som nå gjør det bra på diverse hitlister er Club Can’t Handle Me hvor David Guetta blant annet er med. Denne låten har ligget lenge på diverse hitlister rundt omkring i verden og det skjønner jeg godt, for låten er råbra og blitt flittig spilt her i huset.

da må nesten jeg og dama mi vurdere å dra ned til Oslo på eksklusiv konsert med Flo Rida onsdag 23. november og dagen etter bærer det til Oslo for å møte mine mange kunder. Det er NRJ, Warner Music og Emil & Samuel som inviterer og jeg er supertakknemlig for det.

Hva synes du om Flo Rida? Liker du musikken?

I will rip my clothes of…

Det høres på mye musikk om dagene og en av låtene som også får kjørt seg for tiden er Nicole Scherzinger med Wet. En låt som har bra rytmer og som gjør at man jobber enda bedre. Musikk er blitt en del av jobben i alle fall mellom mine mange telefonsamtaler med kunder i både inn og utland. Snedig med musikk når man skriver mailer i forskjellige størrelser.

Har du hørt om denne dama og liker du musikken hennes som blant annet har ligget en god stund på diverse hitlister rundt omkring i verden?