Stille før stormen!

Tenk, nå er det søren meg kun en dag til 1. desember og føler selv at tiden løper i fra meg på mange områder. Det er mye som skulle ha vært gjort på hjemmebane og må nok ta i bruk en del kvelder fremover til slike sysler. Som seg hør og bør må det vaskes litt i krinkel og kroker, ryddes samt sørge for at barna får en så fin førjulstid som mulig.

En annen ting jeg har brukt en god del tid på i det siste, er julekalenderen til Gamereactor. Etter å ha kastet et siste blikk på premiene som vi får/har fått av våre sponsorer så tror jeg dere også kommer til å bli fornøyde. I år kommer kalenderen til å bringe deg utrolig mange spennende premier og som jeg håper dere lesere kommer til å sette stor pris på. Hva som skjuler seg bak lukene våre kan jeg ikke si noe om nå, men anbefaler deg selvsagt om å ta turen innom Gamereactors nettside og sjekke ut.

nå håper jeg dere vil sette pris på julekalenderen til Gamereactor og at dere deltar. For kanskje er det du som kan juble over å ha vunnet en fet premie før jul, hvem vet?

Deltar du i forskjellige julekalendere eller bryr du deg ikke i det hele tatt? Skal du ha din egen julekalender og evt. hva slags kalender blir det?

2 kommentarer
  1. Deltar på kule kalendere der jeg kan få taki elektronisk stæsh 🙂 Så melder meg selfølgelig på denne kalenderen :- D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg