Stille før stormen!

Tenk, nå er det søren meg kun en dag til 1. desember og føler selv at tiden løper i fra meg på mange områder. Det er mye som skulle ha vært gjort på hjemmebane og må nok ta i bruk en del kvelder fremover til slike sysler. Som seg hør og bør må det vaskes litt i krinkel og kroker, ryddes samt sørge for at barna får en så fin førjulstid som mulig.

En annen ting jeg har brukt en god del tid på i det siste, er julekalenderen til Gamereactor. Etter å ha kastet et siste blikk på premiene som vi får/har fått av våre sponsorer så tror jeg dere også kommer til å bli fornøyde. I år kommer kalenderen til å bringe deg utrolig mange spennende premier og som jeg håper dere lesere kommer til å sette stor pris på. Hva som skjuler seg bak lukene våre kan jeg ikke si noe om nå, men anbefaler deg selvsagt om å ta turen innom Gamereactors nettside og sjekke ut.

nå håper jeg dere vil sette pris på julekalenderen til Gamereactor og at dere deltar. For kanskje er det du som kan juble over å ha vunnet en fet premie før jul, hvem vet?

Deltar du i forskjellige julekalendere eller bryr du deg ikke i det hele tatt? Skal du ha din egen julekalender og evt. hva slags kalender blir det?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Stille før stormen!

  1. Deltar på kule kalendere der jeg kan få taki elektronisk stæsh 🙂 Så melder meg selfølgelig på denne kalenderen :- D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top