Dette liker jeg godt!

Jeg har i mange år nå vært med i klanen Trønderbataljonen gjennom tykt og tynt. Jeg har spilt flere klankamper og vært med på både opp- og nedturer. Det viktigste som jeg føler med Trønderbataljonen er samholdet vi har i klanen og det er alltid moro å tilbringe tid på Ventrilo og snakke med gjengen i klanen om alt mellom himmel og jord, banne, juble og fortelle om ting som skjer i hverdagen.

Å tilhøre ett eller annet er noe alle føler de må og for meg er Trønderbataljonen plassen i den digitale verden, foruten selvsagt Gamereactor.

For ikke lenge siden fikk Trønderbataljonen en ny nettsiden og den er jeg meget stolt av og føler den er perfekt på mange måter. Jeg liker designet godt, mulighetene og at vi gjennom den kan følge med på det som skjer innad i klanen og rundt i spillverden.

Akkurat nå er det to spill som opptar gjengen i Trønderbataljonen (<TB>) og det er selvsagt Battlefield 3 og sist men ikke minst League of Legends. Begge disse spillene har vi kative spillere med og vi begynner å bli en stor samlet flokk som i løpet av et døgn koser seg med å spille sammen.

Om du ikke har besøk nettsiden til Trønderbataljonen ennå, så anbefales det -> Trønderbataljonen.com

Hva synes du om nettsiden og trives du sammen med en gjeng i en eller annen forbindelse?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg