Logitech G610 Orion – Et tastatur for alle anledninger

*Reklame*
 

Å si at Logitech har sovet i timen er som å banne en skikkelig nordnorsk regle i kirken. Gang på gang overbeviser selskapet med gode gamingprodukter og som holder høy standard når det kommer til kvalitet og brukerfunksjonalitet.
 

Først kan jeg si at jeg har de siste året testet ut flere gamingtastaturer i forskjellige formater og hver eneste gang har jeg fått oppleve et produkt som har vært med på å heve min spillopplevelse til nye høyder.
 

Er det noe jeg synes er spennende så er det å teste ut nye tastaturer og spesielt når jeg vet hva som skjuler seg under the hood. Logitech G610 Orion går rett under som lillebror til G810 og G910. Alle disse tastaturer er spekket med gode egenskaper, stilige lyskombinasjoner hvor alt kan stilles inn ned til den minste detalj.
 


 

Versjonen her fra Logitech G610 Orion kommer Cherry MX og med brune switcher. De funker helt fantastisk. Tastene er virkelig responsive og gjør at jeg spiller som helt med det. I tillegg er lyden lav i forhold til andre switcher. Det høres det lite når jeg sitter her og puncher på tastene. Motstanden i tastene er midt i blinken og man trenger ikke å dundre tastene inn for å få de til å fungere. Dette er veldig godt og spesielt for en som meg som både skriver og spiller en del.
 

Hva bør et gamingtastatur i dag inneholde for å kunne hevde seg i toppen blant de andre? For det første mener jeg at det bør være mekanisk. Det vil si at det bør tåle en god del trykking før det kaster inn håndkledet. Nettopp det gjør nemlig stort sett alle mekaniske tastaturer deriblant dette fra Logitech. Det andre som er viktig for meg er uten tvil belysningen. For ja, et godt gamingtastatur bør ha bakgrunnsbelysning på tastene. Jo flere muligheter du har til å stille inn disse egenskapene jo bedre er det, i alle fall for meg. Er det noe Logitech er flinke til så er det nettopp å gi oss gode belysningsegenskaper. Om du tror at du får oppleve alle regnbuens farger med G610, så må du tro om igjen. Dette tastaturet har kun hvit bakgrunnsbelysning, men det gjør slettes ikke noe for meg. En farge jeg liker godt på gamingprodukter er så absolutt hvitt og spesielt slik du finner i dette tastaturet.
 

Det tredje man må kunne er å gi tastaturet en egen personlighet med utgangspunkt i belysningen. Da tenker jeg på måten lysene presenteres. Det unike med Logitech er at de har lagt inn utallige muligheter her. Det vil si, her finner du bølgevisning på lysene, ghost (tastene lyser en liten stund etter at de har blitt trykket på), vertikal og horisontal lysbølge, lyser opp spilltastene pluss flere lysegenskaper.
 

Det fjerde et gamingtastatur bør ha er gode mediemuligheter og her har alltid Logitech vært solide. På G610 er dette ikke noe unntak og hvor du finner alle de medietastene du trenger pluss ett bredt hjul på høyre side hvor du stiller volumet på lyden. Du kan også hoppe mellom kapitler med medietastene noe som også er genialt.
 

Tastene er meget responsive og sørger for at spillingen går som en lek om det er Counter-Strike: Global Offensive, Cities Skylines, Far Cry Primal, Mafia III, Battlefield 1 eller hvilket som helst spill jeg spiller. De brune switchene i tastaturet er overlegen her og gir meg akkurat det jeg vil ha av et slikt gamingtastatur. Av spilltaster så har du alt det du kan tenke deg og du kan programmere de fleste etter ditt eget ønske.
 

Gjennom programvaren til Logitech har du full kontroll. Her får du bestemt det meste og kan gjøre tastaturet så personlig som du vil. Om du i tillegg laster ned appen Arx Control på mobilen så får du virkelig fullt utbytte til G610. Dette er helt fantastisk og når jeg spiller så sitter og følger med på mobilen for å se hvordan det går. Her ligger flere forhåndinstallerte spill klar til deg som f.eks. Counter-Strike: Global Offensive.
 

Nå har jeg spilt en god del med Logitech G610 og er meget godt fornøyd. Tastaturet er akkurat slik jeg ønsker og litt til. Det har mange innstillinger som sørger for at spillingen blir så perfekt som det går an å få den. I tillegg er det enkelt for meg å skrive på det og bruker ikke så mye heller. Noe som er perfekt spesielt når jeg spiller sammen med andre av mine venner. Da slipper de å høre klikkene fra tastene noe de inn imellom har klagd på. Det er ikke noe problem å skrive fort på tastaturet om du har behov for det. Gamingtastene sitter på rett plass og det hvite lyset skinner godt mot meg. Logitech har på nytt lagd et godt gamingprodukt som jeg selvsagt kan anbefale. Det er stilfullt, innholdsrikt og sist men ikke minst har godt brukergrensesnitt. Er du på utkikk etter et nytt gamingtastatur så vurder Logitech sitt G610. Tror du kommer til å bli fornøyd jeg.
 

Vil du ha mer info om tastaturet, så ta turen innom Logitechs nettside.
 

Hvilket gamingtastatur bruker du til gamingen?
 

PRt5FbXN11A

#logitech #logitechg610 #gamingtastatur #gamingprodukt #gaming #gamer #games #game #spill 
 

Logitech G413 Carbon mekanisk gamingtastatur som oser kvalitet

*Reklame*
 

Logitech har de senere årene virkelig sprengt nye grenser med sine produkter og et av produktene som blant er med på dette er deres nye skudd på stammen, nemlig G314 Carbon mekanisk gamingtastatur.
 

Jeg har opp igjennom årene testet masse produkter fra Logitech og sjelden har jeg sittet skuffet tilbake og tenkt at dette var søren meg ikke verdt pengene. Selskapet har bygd opp sitt sortiment med gamingprodukter godt med bakgrunn over hva vi som spiller liker og vil ha. Derfor har de også en ekspertise innen fagfeltet som er unik og som igjen gjør at de kan komme med gode, brukervennlige produkter til gamere verden rundt.
 


 

Nå har jeg fått muligheten til å teste et rykende ferskt produkt fra denne ledende produsenten innen gamingutstyr og det jeg nå har fått gleden å spille med er et Logitech G413. Det er ikke å legge under en stol at dette tastaturet er enkelt og greit. Alt av bling bling er lagt bort og frem kommer et tastatur som oser av enkelhet og med god brukerfunksjonalitet.
 

Designet ligner mye på andre gamingtastaturer og her har ikke Logitech brukt ressurser på å finne opp kruttet på nytt igjen. Det vil si, du finner de taster du trenger og da tenker jeg på medietaster, de numeriske tastene, lystastene pluss de spilltastene du er vant med fra før av fra Logitech. Det som kanskje gjør G413 litt spesielt er looken og finnishen det har. For meg ligner det på børstet stål og det gir et inntrykk av å være litt eksklusivt i mine øyne og sist men ikke minst det ser meget slitesterkt ut.
 


 

Det er flere ting som gjør at dette tastaturet er unikt og det ene er Romer-G teknologien. Denne er det kun Logitech som har og som ifølge dem skal gi 25% raskere tastetrykk enn tilsvarende tastaturer i samme klasse. Denne egenskapen gir det hele en bedre hastighet og presisjon når du spiller.
 

Sammen med i esken med tastaturet følger det med 12 ekstra taktile taster som gjør at du vet hvilke taster som brukes til enhver tid. Sammen med tastene følger det også med en tastetrekker.
 


 

På toppen er det et 5052 aluminiumssdeksel i flyklasse og som er anodisert og børstet noe som gjør det hele ser veldig profesjonelt ut. I tillegg tåler det en skikkelig støyt og hvor det har en lang holdbarhet.
 

Å skrive med G413 går som en drøm. Reaksjonene og sensitiviteten er helt fantastisk noe som gjør at jeg får til å skrive fort, veldig fort. For en som meg som skriver mye i løpet av en dag så passer dette tastaturet meg perfekt spesielt med at jeg også gamer en del. Da går det i spill som Far Cry Primal, Mafia III, Cities Skylines, Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, Fishing: Barents Sea, Battlefield 1 og til slutt Overwatch. G413 gjør at jeg spiller disse spillene i ypperste klasse og sørger for at jeg er i toppen hele tiden.
 


 

Flere av mine venner som har vært innom på besøk har sagt at dette tastaturet er godt å bruke både til skriving og selvsagt spilling. De er imponert over looken og spesielt med tanke på at det ser veldig luksusaktig ut.
 

På høyre side bak ved logoen finner du en USB-tilkobling. Her kan du f.eks. lade mobiltelefonen, plugge inn gamingmusen, gamingheadsetet eller hva de måtte være som krever USB-tilkobling. Å ha en slik mulighet betyr mye for meg spesielt det å kunne lade mobiltelefonen.
 


 

I tillegg til alt dette har Logitech utstyrt G413 med anti-ghostfunksjon, egen spillmodus, 26 tasters rollover samt mulighet til å bytte spillmodus med å trykke FN + F8. Gjennom den gode anti-ghostfunksjonen kan du enkelt gi mange spillkommandoer samtidig. Vi skal heller ikke glemme at G413 har en programmerbare makroer og disse finnes på F1-F12 tastene.
 

Alle gamingtasturer har i dag bakgrunnbelysning. Dette er intet unntak med G413. Her finner du selvsagt lys, men om du tror du kan stille inn alle regnbuens farger så kan du ikke det med dette tastaturet. Her finnes kun en sterk fin og klar rød fargebelysning som du igjen kan stille inn i forskjellige styrker.
 


 

Om du er på utkikk etter et nytt mekanisk tastatur og ønsker å prøve noe nytt i henhold til swticher, så bør du definitivt prøve ut dette her. G413 er et heftig og godt gamingtastatur som oser av selvtillit og som passer perfekt om du er en pro gamer eller en som liker å spille en gang i blant. Støyen fra tastaturet er heller ikke noe å si på og tastene er responsive med gode reaksjoner. G413 er med andre ord et meget funskjonelt gamingtastatur som gir meg det jeg trenger og for å kunne hevde meg når jeg spiller med mine venner eller andre online i spill som Battlefield 1 og Overwatch. Jeg er fornøyd og det er jeg bra sikker på at du også blir.
 

Om du er på utkikk etter mer info om G413 så gå inn på nettsiden til Logitech.
 

Hvilket forhold har du til Logitech i gamingsammenheng? Hvilket merke har du når det kommer til tastatur og muser?
 

Kj-cuhnVALk

#logitech #g413 #gamingutstyr #tastatur #gamer #gaming #game #spill #games 

Den perfekte julegaven til hele familien!

*Reklame*
 

Nå er det ikke så altfor lenge til vi sitter samlet og spiser juleribbe, drikker julebrus og knasker i oss marsipangris. Julen nærmer seg med stormskritt og mange har allerede nå begynt å kjøpe julegaver, mens andre ennå ikke har funnet ut hvem de skal kjøpe til. I alle fall, i løpet av denne teksten vil du få en god begrunnelse for hvorfor du bør kjøpe denne perfekte julegaven som passe alle i familien, både ung som gammel.
 

Det er alltid en stor glede å kunne få muligheten å spille et Super Mario-spill. Nintendo har gang etter gang imponert godt og gitt oss fete spill med denne sjarmerende rørleggeren som alltid må redde prinsesse Peach fra den slemme Bowser.
 


 

Noe av det beste jeg vet er skikkelige plattformspill og når det kommer til Super Mario så er det for det meste snakk om 2D-spill. Denne gangen er det ikke det og her kommer Super Mario universet i en helt ny stil som virkelig sjarmerer meg, kjæresten og sist men ikke minst barna. Gud så moro vi har hatt det, men kan innrømme at det også har blitt en del bannskap, men da når barna ikke har vært tilstede.
 

Et Super Mario-spill skal alltid vær litt utfordrende og det kan man med hånden på hjerte si at dette også er. Det er noe av sjarmen det. Nesten alle på denne jord har et forhold til Super Mario og hvor både jeg, kjæresten min og barna har hatt mange gode underholdende timer med denne karen med (trønder) bart.
 


 

Som vanlig må vår kjære Mario redde prinsesse Peach som igjen har blitt kidnappet av Bowser i sitt store fete luftskip hvor han vil gifte seg med prinsessen. Dette vil jo selvsagt ikke Mario skal skje så nå er det opptil deg å forhindre at dette skjer. Reisen dit er lang, utfordrende og sist men ikke minst utrolig underholdende.
 

Er det noe gjengen i Nintendo er flinke til så er det å få oss hekta på spill og gang på gang biter vi på som om vi har blitt hypnotisert. De klarer det hver bidige gang. Jeg blir så til de grader hekta og sitter time etter time for å hjelpe Mario på sin ferd og med Super Mario Odyssey er intet unntak.
 


 

Oppskriften som brukes er tradisjonell, men denne gangen har gjengen hos Nintendo tenkt litt utenfor boksen. Vi er stort sett vant med Mario i 2D, men denne gangen får vi alt i ren og pen 3D og det funker helt fantastisk godt. Okei, vi har tidligere også spilt Mario i 3D og da i Super Maio 64. Jeg, kjæresten og barna er helt forelsket i spillet og kniver om hvem som skal spille. Det beste, vi kan alle sammen spille. Det vil si, to og to kan spille sammen noe som funker perfekt.
 

Mario får alltid hjelp av sine venner når han må ut å redde prinsesse Peach og det gjør han også i Odyssey. Denne gangen gjennom en magisk hatt ved navn Cappy. Denne hatten har helt unike egenskaper og gjør at du som spiller ved å sende hatten i retning fienden er som igjen gjør at du kan ta kontroll over fienden.
 


 

Så å si alt som finnes i Mario-universet kan man få kontroll over med Cappy. Med de egenskapene som du da får med å ta over fienden gir det mulighet til å åpne opp nye veier som igjen gir deg nye muligheter. Det som gjør dette enda mer interessant er de enorme verdenene og uten de ulike egenskapene kommer du ikke langt. Derfor er du avhengig av Cappy for å nå langt i spillet.
 

alansen mellom det å spille som Mario og det å bruke Cappy er utrolig bra og du må hele tiden tenke på hvordan du kan utnytte de fiender som dukker opp på din vei. Gjennom å samle opp forskjellige halvmåner sørger du for at ditt luftskip får kraft til å ta deg med til de mange ulike verdener. Samling av mynter er også som vanlig med og som gjør at du hele tiden er på hugget etter å få med deg alle. I alle fall er jeg slik. Kan ikke la noe gå til spille selv om jeg sliter med å nå frem til myntene eller halvmånene. Gjennom de forskjellige verdener møter du også bosser som må tas ut og her må du bruke din list for å klare dette. Nintendo har som vanlig klart å balansere denne biten bra og som sørger utfordringer, men ikke umulige utfordringer.
 


 

Verdenene er helt utrolig godt oppbygd og hvor jeg flere ganger har stoppet opp og studert de mange herlige detaljer i spillet. Alt er så godt sammensatt og utrolig godt lagd. Jeg elsker brettdesignet, jeg elsker måten spillet fanger meg med sine mange spennende utfordringer, jeg elsker måten Cappy kan brukes på og jeg elsker muligheten å kunne spille sammen med en venn.
 

Sistnevnte er spesielt moro og gir spillet en ny dimensjon. Det vil si en spiller tar seg av krumpsringene til Mario og en spiller tar seg av Cappy og styrer hatten. Dette gjør at man hele tiden må samarbeide og sørge for at man følger med på det som skjer. Faktisk synes jeg dette samarbeidet ligner det som er med i Super Mario Galaxy-spillene hvor den ene styrte Mario, mens den andre fanget stjernene som dukket opp rundt omkring.
 


 

Super Mario Odyssey er et så godt sammensatt spill at jeg ikke får sagt det. Det treffer både ung som gammel. Det er underholdende, utfordrende og meget lekkert å se på. Det har alt man kan drømme om av innhold. Til og med har gjengen i Nintendo sneket inn mulighet å spille Mario i 2D og dette er sykt moro og gir spillet et aldri så lite retropust.
 

Alt i alt er jeg meget imponert over spillet. Både jeg, barna og kjæresten har brukt en del timer på spillet og vi storkoser oss alle. Selv om det kan være litt vanskelig til syvåringen, så med litt hjelp så kommer han seg videre stolt som bare rakkern. Om det er et spill jeg virkelig vil anbefale som julegave så må det bli dette. Super Mario Odyssey er fantastisk og et spill jeg vil anbefale alle som har en Nintendo Switch. Om du ikke har det så kjøp både konsoll og spill så kan jeg love dere mange timer med god underholdning i Mario-universet som vi alle liker så godt.
 

Har du skaffet deg spillet og hva synes du om Super Mario Odyssey? 
 

KNwldds7Ns0
 

#supermarioodyssey #nintendo #julegave #familiespill #nintendoswitch #spill #gamer #gaming #game #games 

Råkule HyperX Alloy Elite spilltastatur

*Reklame*​

*HyperX influencer*
 

HyperX er en aktør som virkelig har vokst å bli stor i verdenssammenheng blant spillere. Kingston Technology har gjennom flere år bygget opp skikkelig rundt deres gamingmerke HyperX og i fjor lanserte de nye produkter på løpende bånd. Det ene kvalitetssterke produktet etter det andre kom spradende ut av produksjonshallene til HyperX vel vitende at de ville få gode kritikker av spillere verden rundt.
 

I år har HyperX satset enda mer og har lansert en rekke spennende produkter både i form av tastaturer, headset og gamingmus. Det ser ut til at Kingston med HyperX virkelig har kommet i siget noe vi forbrukere kan være glade over. Etter det jeg har hørt vil HyperX komme med veldig mye spennende i 2018 og at vi bare har sett toppen av isfjellet over hva vi kan glede oss over fra denne kanten.
 

Nå har jeg hatt det nye HyperX Alloy Elite i hendene og fått både spilt og skrevet med dette herlige tastaturet en god stund. Å si at jeg ikke nyter bruken er som å banne de mest groteske nordnorske glosene i kirka. Alloy Elite er i tro stil med Alloy bortsett fra at dette har mye flere egenskapet enn det Alloy hadde.
 


 

Jeg kan innrømme at jeg liker litt bling bling når det kommer til spillutstyr. Jo flere muligheter og egenskapet utstyret har jo bedre er det. Det er nettopp her HyperX også glitrer til med sitt Alloy Elite hvor man får mer av det gode og som igjen gjør tastaturet til noe spesielt og unikt.
 

Innpakningen og utseende er ikke å legge under en stol at det ser likt ut som mange andre spilltastatur og her har ikke HyperX funnet opp kruttet på nytt igjen. De har heller satset på å lage sin egen vri og det har de klart på en god måte. For selv om merkene ser helt like ut så er det små variasjoner som skiller merke for merke.
 

Designet for meg betyr mye og for å være helt ærlig har HyperX Alloy pr. i dag det beste designet både når det kommer til look og sist men ikke minst brukergrensesnitt. Tastaturet benytter seg av Cherry MX-røde brytere og sørger for en optimal sensitivitet som funker godt i alle sammenhenger om man spiller eller skriver så tastene skvetter til alle kanter.
 


 

Som du sikkert da skjønner så er det igjen snakk om et mekanisk tastatur og det kjenner du fort om du prøver å løfte Alloy Elite. Gubben Noa så tungt. Et av de tyngste tastaturene jeg har kjent og litt av et slagvåpen om man skal finne på å bruke det som det. Når et gamingprodukt er tungt så sier det litt om kvaliteten. For her har ikke HyperX spart på noe og om jeg skal tro rett så skal det en god del til før at du klarer å ødelegge dette tastaturet med vanlig bruk.
 

Når det kommer til bling bling så har HyperX utstyrt Alloy Elite med 18 LED lys bar og som sørger for den klareste rødfargen du kan tenke deg. Med diverse lysfunksjoner så får du det du trenger og litt til. Her finnes alt fra pulserende lys, ghost-funksjon, bølgende lys til statisk sterk klart lys. Alt etter hvilket humør du er i. På dataparty lyser tastaturet opp godt og det skal søren meg godt gjøres om du ikke ser det blant de andre tastaturene som er der.
 

Videre har HyperX-gjengen puttet inn en egen Game Mode, anti-ghosting og N-Key rollover funksjoner som gjør dette til et high end e-sport-tastatur. Helt fantastisk sensitivitet sørger for at spillingen min går som en lek om jeg spiller spill som Battlefield 1, Call of Duty: WWII, Destiny 2 eller Cities Skylines. I alle spill så funker tastaturet helt perfekt og gir meg alt det jeg trenger av støtte fra et produkt som dette.
 


 

Øverst på venstre side av tastaturet finner du knapper for lysinnstillinger og øverst på høyre side finner du medieknappene pluss et hjul som styrer volumet opp og ned. På ca. midten bak på tastaturet finner du en USB-inngang for headset, gamingmus, minnepenne eller hva det måtte være du trenger å koble til.
 

En annen ting jeg digger er en skikkelig håndleddstøtte og endelig kommer HyperX med det. Selv om det enkle ofte er det beste, så vil jeg tørre å påstå at en håndleddstøtte er noe som bør være på alle tastaturer og spesielt med tanke på at den virkelig støtter opp om håndleddene. Håndleddstøtten på Alloy Elite har et gummilag som gjør at hånden ligger godt plantet ned på den. Den føles ikke like billig ut som de som kommer i ren plast. Selvsagt kan du enkelt og greit ta av håndleddsstøtten og slik blir det litt opp til hver enkelt om man vil bruke den eller ikke.
 

Sammen med tastaturet har HyperX (som ved Alloy) sendt med ekstra taster og i dette følger tastene «A,S,D,W, 1,2,3,4» med metallook. Tasteutseende gjør at man lett fanger opp disse viktige gamertastene.
 


 

Etter å ha vært vitne til denne lekkerbisken av et tastatur fra HyperX så er jeg råfornøyd. Kjenner jeg meg rett kommer dette til å bli godt brukt både av meg, kjæresten min og barna. For meg håper jeg det blir en god del spilling av det herlige Call of Duty: WWII, Destiny 2 og sist men ikke minst Battlefield 1 som nylig har fått nytt innhold. Selv om det kommer til å bli en del spilling så setter jeg også stor pris på tastaturet når jeg skriver tekster på det. For meg er et gamingtastatur viktig både til gaming og til annet bruk. I alle fall, HyperX har klart mesterstykket igjen og kommer her med et knakende godt tastatur som oser av kvalitet. Nå vil jeg anbefale deg dette og se om du klarer å heve deg enda noen hakk oppover i spillingen din med dette heftige våpenet av et tastatur. Good luck!
 


 

Vil du vite mer om HyperX Alloy Elite så klikk deg inn på deres nettside.
 

Har du hørt om HyperX før og visste du at det er Kingston Technology som eier merket? Hvilket tastatur bruker du når du spiller?
 

ikhN_DykvQs

#hyperxalloyelite #hyperx #spilltastatur #spillutstyr #gaming #gamer #game #spill Spilling #games #kingstontechnology #tastatur #keyboard

Diggbare Forza Motorsport 7

*Reklame*
 

Turn 10 er konger når det kommer til bilspill. De har gjennom deres meget populære bilspillserie Forza Motorsport virkelig befestet seg som en stor aktør innen bilspillsjangeren. Turn 10 har betydd mye for denne sjangeren og hvor jeg gang på gang har blitt fanget inn i deres nett med god, spennende og intens underholdning. Bilspill for meg er stort og jeg elsker sjangeren.
 

Microsoft har Forza og Sony har Gran Turismo og disse to kamphanene har kjempet hardt for å være den beste. Personlig liker jeg best Forza-serien og litt på bakgrunn av at jeg kan spille Forza-serien på PC. For bunn og i grunn er jeg en PC-spiller og liker best å spille på min dyrebare PC.
 

Vet ikke hvor mange timer jeg har med Forza-serien, men det er mange og for hver gang et nytt spill annonseres jubler jeg. Nå er altså Forza Motorsport 7 ute og jeg har den siste tiden fått mulighet til å spille dette heftige bilspillet.
 


 

Allerede fra introen av ser du at dette kommer til å bli bra. Herlige vibes, fet grafikk og sykt herlige biler sørger for at jeg kommer i god stemning. Turn 10 gjør alt for å få meg hekta og innbitt på å spille, noe de så til de grader klarer. Det oser kvalitet.
 

Er det noe jeg elsker så er det simulatorspill og det kan man trygt si at Forza Motorsport-serien er. Her gjelder det å lære seg bilene å kjenne fra første sekund og sist men ikke minst lære seg de mange banene som er med. Klarer du dette i tillegg er nøye med hvilke innstillinger bilene skal ha så er mye gjort for at du skal lykkes som racerbilkjører.
 

Hva er det som gjør at Forza Motorsport-spillene slår så godt an blant racingspillentusiastene? For det første så har Turn 10 lagt lista høy når det kommer til variasjon i spillene sine. For det andre er kjørefølelsene så til de grader godt gjennomført noe som gjør at du kjenner de forskjellige bilenes temperament og kjøreegenskaper.
 


 

Gjennom et godt samarbeid med de forskjellige bilmerkene har Turn 10 utviklet en spillserie som virkelig gir deg følelsene av å kjøre superbiler, buggybiler, trekkvogner pluss masse andre forskjellige biltyper. Kjøreegenskapene til de forskjellige merkene betyr enormt mye og som gjør at spillserien så til de grader kan settes inn i simulatorsjangeren.
 

Kjører du som om du har sett mannen med ljåen og ikke enser at rett frem kommer en skarp kurve, så kan du banne på at du etter hvert mister styringen på bilen og hvor det bærer rett inn i et rekkverk, fjellvegg eller i en av konkurrentene dine mens bitene flakser til alle kanter. Simulatordelen sørger for at g-kreftene jobber mot deg og at du hele tiden må være på hugget og styre etter bilens bevegelser på banen.
 

Som om ikke det er vanskelig nok i perioder så har Turn 10 også kostet på et skikkelig værsystem. Dette gjør at kraftige regnskyll plutselig kan inntreffe og da blir veien såpeglatt om du ikke har dekk som egner seg til kjøringen. Da gjelder å kjøre varsomt, men også tilpasse kjøringen slik at man vinner over konkurrentene.
 


 

Selv om Forza Motorsport-serien er i simulatorens verden så er det en ting jeg alltid har savnet og det er ødeleggelser på bilene man kjører. Et spill jeg har spilt mye er Grid Autorsport og om du er så uheldig der og havner inn i rekkverket, så kan det få katastrofale følger for bilen din. Massive ødeleggelser sørger for at kjøreegenskapene ikke blir optimale og hvor man faktisk i verste fall må kaste inn håndkleet og må gi seg. I tillegg vises det meget godt på bilene man kjører i Grid Autosport at du har vært og hilst på rekkverket. Det hender inn i mellom at bilene ikke er til å kjenne igjen. Dette skjer ikke i f.eks. Forza Motorsport 7. Om du er uheldig å kjøre hardt inn i en bergvegg så ser man bare glassene på bilene er knust og at det er mindre skavanker på bilens utseende. Her kunne Turn 10 tatt steget og sørget for en bedre skademotor spesielt på det som har med utseende på bilene. Det er ikke bare jeg som savner dette, men mange. Håper at utvikleren etter hvert sørger for at man med det blotte øyet ser skadene på bilene om man kjøre som en gal og kræsjer i alt som dukker opp på veien.
 

En annen ting som jeg ikke synes er helt bra i Forza Motorsport 7 er flerspillerdelen. Her kan man virkelig kjøre som en gal og ødelegge for andre uten at man blir straffet for det. Du kan vinne mye om du er frekk og skviser andre bort i fra deg eller hvor du presser på bare for å få det beste sporet. Ikke bra og her kunne man ha gjort som i Grid Autosport at man får straff om man f.eks. kjører snarveier og ikke følger veien. En snarvei kan utgjøre tap eller vinn. En annen ting, større skader på bilene burde det også være i flerspillerdelen slik at det ikke lønner seg å kjøre røft.
 


 

Nå når jeg har skrevet litt om det negative, så har spillet mange positive sider og som gjør at jeg liker det godt. Gjennom pokaler og kreditt så tjener du deg frem til nye biler og som igjen gjør at du kan delta i nye race og klasser. Dette systemet er veldig godt bygd opp og funker som en drøm. En annen ting som du får tilgang til om du kjører godt er «loot-kasser». Dette er bonuser du kan benytte deg av og som igjen gir deg ekstra gevinst i form av mer kredit. Nye biler vinnes og erobres og nye baner låses opp. Her funker balansen svært godt i spillet og som gjør at man får følelsen av å måtte kjempe for å vinne, men likeledes er det ikke for vanskelig slik det er oppnåelig igjen.
 

Alt i alt er Forza Motorsport 7 et herlig spill som jeg uten å blunke vil anbefale alle kjøregale gamere. Det er har sin sjarm og hvor jeg tiltrekkes av et variert, good looking og innholdsrik spill. Turn 10 har gjort det igjen og gir oss et fett spill med godt værsystem, god balanse mellom lett, vanskelig og supervanskelig. Du vet om du ikke er god nok til kjøringen og når du må trene for å komme deg opp i klassene. Du vet når du har klart en god kurve og skyter fremover som en rakett før de andre og du vet når du bare må legge inn håndkleet og starte all over again. Alt dette gjør at Forza Motorsport 7 er og blir et knakenes godt spill som anbefales alle og enhver bilspillelskere. Om jeg skulle ha kastet en trening for spillet så ville jeg nok ha gitt det en femmer og hvor det fortsatt er mulig for Turn 10 å strekke seg litt for å nå tak i terningkast seks. I alle fall, et herlig bilspill er det.
 


 

*Jeg har spilt Forza Motorsport 7 på PC og det flyter godt*
 

Liker du bilspill og hva er ditt favorittbilspill for tiden? Hvilken plattform spiller du spillene dine på?
 

QITXLdS3eW0

#forzamotorsport7 #turn10 #microsoft #bilspill #spill #gamer #gaming #games #game 

Moro med Anki Overdrive Fast and the Furious bilbane

*Reklame*
 

Julen kom tidlig her på Orkanger i år. Selv om jeg er 45 år så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg enda er litt «barnslig» og digger bilbaner. Noe av det beste jeg vet er å bygge opp en bilbane og deretter kjøre enten mot venner eller mine barn. Konkurranseinstinktet er på topp og det gjelder å vinne med god margin.
 

Det unike med Anki Overdrive er at bilbanene er bygd opp med «robotbiler» og som styres via nettbrett eller mobiletelefonen. Last ned appen og du kan gjennom den oppleve historien bak spillet og hvor du bygger opp dine karakterer og biler. Rett og slett fantastisk måte å spille på.
 


 

Da jeg for noen måneder siden fikk vite at gjengen bak Anki Overdrive utviklet en helt ny bilbane og med tema fra den siste Fast and the Furious-filmen stod jubelen i taket. For en av mine favorittfilmserier er uten tvil Fast and the Furoius. Har sett dem alle og håper selvsagt på flere i årene som kommer.
 

Med den aller første banen med Anki Overdrive har jeg og mine barn hatt utrolig mye glede av og da jeg fikk dem på besøk ble det kjørt innmari mye. Med Anki Overdrive Fast and the Furious Edition har jeg fått anledning til å kunne presentere dette via min «nye» familie og hvor jeg, kjæresten og barn har spilt en god del. Det har blitt noen durable kamper på banen og blitt sendt ut det ene skitne trikset etter det andre. Stuen har vært fylt av jubel og glede når vi har kjørt med hverandre. Barna har kjørt like godt som oss voksne og hvor de har bygd den ene spennende banen etter den andre.
 


 

Anki er et stort selskap og har spesialisert seg på roboter (Cozmo som også er ute til salgs nå) og bilene er på en måte roboter som styrer litt av seg selv og skanner det du har bygd opp. Det vil si, bilbanen som bilene kjører på har ikke spor og hvor bilene faktisk leter det beste sporet til enhver tid. Genialt rett og slett og gjør at kjøringen får en helt ny dimensjon.
 

Å bygge opp en bane er også utrolig enkelt og barn helt ned i fire fem års alderen kan klare det lett. Gjennom magneter klipses banebitene seg sammen. I tillegg til at banebitene er bøyelige så gjør det at du uten problemer kan bygge banene dine over dørstokker eller over andre objekter som dukker opp i veien. Kun en ting du bør passe på er at banen ikke bør bli for bratt. Da sliter bilene med å komme seg opp, men passer du på det så er det bare å bruke fantasien og lage de mest utrolige banene. I tillegg så krever ikke banen strøm og du kan faktisk ta den med å bygge ute (ikke nå på denne tiden av året, men når sommeren kommer. A anbefaler deg at du fjerner skitt på banen om den skulle ha det). Bilene har innebygd batterier og hvor de lades opp på et lite øyeblikk og i tillegg kan kjøres i flere timinutt. Dette er fantastisk og spesielt for barn som har lite tålmodighet.
 


 

Barna har hele tiden fått frie tøyler når det har kommet til bygging av diverse varianter av baner og jeg har flere ganger blitt imponert over deres fantasi. I tillegg til selve banen som vi fikk teste, så var det med et hopp og dette har vært midtpunktet for bilbanebyggingen.
 

I pakken med bilbanen, var også to av de mest kjente bilene fra Fast and the Furious. Det vil si, bilen til Dom Toretto og sist men ikke minst Hobbs sin svære doning. I tillegg kan du også kjøpe bilene til Letty og Tej. Alle bilene har sine unike egenskaper og når jeg mener egenskaper, så vil du gjennom kjøringen via appen på mobilen eller nettbrettet bygge opp xp-poeng som du igjen bruker til å kjøpe nye spennende oppgraderinger. Her kan du kjøre alene i singleplayer eller be med deg venner og kjøre imot. Uansett så er det moro og jeg har selv kjørt en del alene noe som er moro. Artigst er selvsagt å kjøre med mine barn og sist men ikke minst kjæresten. Hatt mye moro med Anki Overdrive Fast and the Furious Edition.
 

Når man kjører så flyr tiden av gårde og man enser ikke at en time eller to har gått. Det er så herlig at Anki via appen på mobilen oppgradere bilene og hvor de får nye egenskaper. Det gjør at kjøringen blir mye mer interaktiv og som igjen gjør at man føler seg fristet til å spille mer. At Anki har gjort det mulig med oppgraderinger sørger for at du hele tiden er på hugget og som videre gjør at kjøringen blir enda mer intens. Skyt hverandre, send ut impulser som får bilene til å spinne, kjøre motsatt vei eller rett ut av banen. Alt dette gjør det hele til en meget spennende og underholdende affære.
 

Alle som har vært på besøk hos oss og som har prøvd Anki Overdrive Fast and the Furoius Edition har falt pladask for den. Barn som voksne synes det er supermoro å kjøre og spille. De har sågar lastet inn appene på sine egne mobiler og nettbrett for så å ha det liggende til neste gang de har kommet på besøk.
 

Om du ønsker å overraske dine barn med noe unikt og spesielt som ikke bare underholde den enkelte, men også venner og familie så anbefaler jeg Anki Overdrive Fast and the Furious Edition. Konseptet er fantastisk og veldig underholdende. Vi har brukt utrolig mange timer på spillingen og mange flere blir det garantert. Jeg digger Anki Overdrive og kan liksom ikke få nok. Nå står flere biler og flere bilbanebiter på ønskelisten slik at man kan utfordre fantasien enda mer i tillegg til oppgraderinger av bilene. Akkurat nå finnes bilbanen på tilbud rundt omkring i diverse butikker og jeg anbefaler deg å sjekke det ut. Nye bilbaneopplevelser venter deg og som gjør at underholdningen tas til nye høyder. Anki Overdrive Fast and the Furoius Edition er den perfekte julegaven og som gir mange, mange timer med god underholdning.
 

Vxknm9X4UqI
 

 

4Yni4SqvS2M

#ankioverdrive #fastandthefurious #bilbane #spill #gaming #gamer #games #game #omtale #anmeldelse #familieunderholdning #familie #underholdning