Noen får det før andre…

I spillverdenen er det ikke alltid at alle sammen får spill/tilleggspakker samtidig. Dette gjelder også tilleggspakken Aftermath til Battlefield 3. Først ut til å kunne kose seg med denne tilleggspakken er Playstation 3-eierne. De kan for noen dager siden nyte hva denne tileggspakken har å by på av snacks. For å feire dette har Electronic Arts sendt ut slippklippet fra Aftermath. Enjoy!

 

Jippi, i dag skjedde det!

Gjett om jeg er i syvende himmel og det vil nok ta litt tid før jeg lander på bakken igjen. I dag er dagen hvor Far Cry 3 slippes. Et spill jeg har sett utrolig mye frem til og spesielt med tanke på at dette ligner utrolig mye Far Cry som Crytek stod bak for noen år tilbake. Et spill som var langt forut sin tid spesielt på den grafiske biten. Det var helt unik og hadde en detaljrikdom ingen andre spill kunne fremdrive. Derfor fikk Far Cry en spesiell plass i mitt spillhjerte. Nå er altså Far Cry 3 her og jeg har sett alt av filmklipp, skjermiser, lest side opp og side ned om spillet og i dag så er det ute. Jubelen står høyt i taket i dag og vil selvsagt dedikere bloggen med dette slippklippet ovenfor til nettopp Ubisofts Far Cry 3.

Spillet kommer til å bli presentert på mine mange foredrag “Spill er sunt” i tiden som kommer.

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Skal du spille Far Cry 3?  

LittleBigPlanet Karting – bra barne og familiespill!

Nylig slapp Sony LittleBigPlanet Karting til Playstation 3. Selv har jeg og min yngste sønn fulgt med på spillets fremgang med å sjekke ut filmklipp og skjermbilder. Vi har gledet oss til å kunne ta del i den kjente spillfiguren Sackboy race og hvor vi kunne spille mot hverandre. For er det noe vi elsker, så er det nettopp å kjempe med nebb og klør om å vinne. Om det fotballspill, bilspill, partyspill, så blir det alltid kniving om hvem som er best. At jeg taper en del, kan jeg ikke legge skjul på og føler barna er flinkere, men moro er det uansett. mine foredrag “Spill er sunt” legger jeg veldig vekt på at foreldrene må bli flinkere til å delta i spillingen med sine barn enn å bruke spillene som barnevakter. Bruk noen timer i helgen (om det passer) og vær med på å skape en artig og underholdende tid fremfor skjermen på stua. Noe av det mest moro som finnes er nettopp å kunne spille sammen med barna. Det får frem gløden i dem og sørger for at vi alle får kvalitetstid sommen. Nedenfor
ser dere et klipp fra LittleBigPlanet Karting som kom for salg 7. november til Playstation 3. Om dere vil oppleve spillmoro sammen med barna, så kjøper dere spillet hvor man også i tillegg til kjøring av diverse kartbiler, kan designe og bruke sine kreative evner på baner, biler med mer. Rett og slett genialt!

Synes du spillet ser spennende ut?

 

Årets store julefilm!

Skal ærlig innrømme først som sist at jeg er stor fan av Ringenes Herre. Har sett trilogien utrolig mange ganger og legger merke til nye ting hver gang jeg ser filmserien. Nå er det ikke lenge til Peter Jacksons “nye” prosjekt har filmpremiere, nemlig Hobbiten. Selv gleder jeg meg som en liten unge til den kommer på kino og har forlengst bestemt at dette skal bli vår julefilm i år. 12. desember er for lengst markert av i kalenderen min og det er ikke så mange dager igjen til den store filmen har premiere på norske kinoer. Dette skal bli herlig! 

Vil du lese mer om filmen, så kan du gjøre det på SF Norges sin nettside.

Flere som er store fan av Ringenes Herre og som gleder seg til Hobbiten?

Crysis 3 – The Fields!

En av mine favorittutviklere er Crytek og helt siden de lagde Far Cry har jeg vært stor fan. Gjennom de siste årene har de kommet med Crysis-serien og jeg har alltid blitt veldig fornøyd, selv om jeg savnet friheten i Crysis 2 slik vi var vant med i Far Cry og Crysis. Innen april neste år kommer Crysis 3 til konsoll samt PC og jeg gleder meg enormt til spillet som for meg ser meget fett ut. Spesielt grafikken sikler jeg stort over og her er Crytek unike med tanke på deres evne til å fange opp detaljer for så å overføre dette i spillene sine. 

Les mer om Crysis 3 på Gamereactor.no

Her er et nytt filmklipp fra spillet og det er bare å sette seg tilbake og nyte. 

Hvilket spill liker du best med Crytek som utvikler?

 

Nytt herlig filmklipp fra SimCity!

Endelig! Det var søren meg på tide synes jeg. SimCity er et spill jeg gleder meg utrolig mye til og når det kommer nye filmklipp så blir jeg spikret til skjermen. Allerede nå har jeg sett dette nye filmklippet en rekke ganger. Den 7. mars neste år slippes SimCity til PC og Mac og for å slukke litt av ventetiden så anbefaler jeg deg å sjekke dette nye filmklippet. 

Under mitt foredrag “Spill er sunt” anbefaler jeg SimCity og presenterer filmklipp slik at mammaer og pappaer for se et spill som egner seg for ung som gammel. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no 

Gleder du deg til spillet?

Overlevende…

Hvem har vel ikke lest om spilldistributøren THQ sine økonomiske problemer den siste tiden. Jeg har lenge vært veldig redd for at distirbutøren skulle gå konkurs og at Metro: Last Light skulle gå til grunne. Heldigvis ser ikke problemene ut til å ramme utviklingen av spillet og at den går sin vante gang. Et tegn på at det skjer noe med utviklingen er dette filmklippet som jeg har sett et par ganger allerede. Skal ærlig innrømme å si at spillet ser bra ut. Innen april neste år er planen for at spillet skal dukke opp og da til konsoll og PC. 

Gleder du deg til Metro: Last Light?  

For et innhold!

Om noen kommer og sier at Far Cry 3 ikke har et variert innhold, ja så tror jeg de kommer fra en annen planet og ikke helt har satt seg inn i spillet. Etter å ha sett filmklipp på filmklipp, lest side opp og side ned om Ubisofts kommende storspill, så vet jeg en ting. Dette kommer til å bli enormt, altoppslukende og gi en herlig underholdning på mange plan. Allerede nå har spillet fått mange gode karakterer rundt omkring i spillmedier og Gamereactor.no ga det 9/10 noe jeg er bra sikker på er fullt fortjent. 

Far Cry 3 vil kunne prøves på foredraget “Spill er sunt”.

nå er det bare å sette seg godt til rette og nyte nok et nytt filmklipp fra Far Cry 3, spillet som kommer for salg til konsoll og PC den 29. november. Tenk, kun tre dager til…!

Gleder du deg til spillet kommer? 

 

Adventskos med Vennebyen!

For ikke mange dagene siden skrev jeg om en julekalender med Blåfjell som tema. Nå er det ikke mange dagene til julekalendere åpnes rundt omkring og mange barn og unge gleder seg. På den digitale fronten finnes det flere julekalendere, deriblant Blåfjell Julekalender, men det finnes en julekalender til som for øyeblikket ligger på førsteplass på game/kids under AppStore. Appen jeg nå vil anbefale er Vennebyens Julekalender. Selv har jeg lastet den inn på min iPad og barna har allerede begynt å “leke” litt med den og det å pynte det ene juletreet etter det andre. Selv om julekalenderen ikke åpner før den 1. desember, kan man som en teaser pynte et juletre med masse forskjellige julepynt. Dette treet som barnet har pyntet kan du faktisk sende som sms til de du ønsker skal få seg en førjulshilsen. Genial egenskap det.

Ellers kommer det til å bli mye å glede seg til når julekalenderen for fult åpnes etter hvert mot jul og her frister utvikleren Ravn Studio med 24 luker basert på barne-TV-suksessen Vennebyen. Her kan man telle ned til jul med Apa, Ted og Elfie. Det unike er at julekalenderen inneholder en julehistorie, småspill og morsomme aktiviteter og det med 3 forskjellige vanskelighetsgrader. Julekalenderen passer for barn mellom 2 til 8 år

 AppStore kan du finner mer om julekalenderen -> Vennebyens Julekalender

Spill er sunt anbefaler selvsagt julekalenderen og passer supert til førjulskos for barna i adventstiden. 

Du er nydelig som en diamant!

Da er det klart at Rihanna dukker opp to ganger med sin “Diamonds-turne” til neste år. Byene denne kjente og meget flinke artisten skal besøke er Oslo og Bergen. Selv liker jeg Rihanna veldig godt og denne låten har blitt spilt mye i det siste. Låta er catchy og ender fort opp i ditt sinn hvor du fort blir å nynne på den, noe som har skjedd meg. For øyeblikket ligger også “Diamonds” høyt på verdens hitlister og det skjønner jeg veldig godt. 

Liker du Rihanna og hvilken låt synes du er hennes beste? Hva synes du om denne? Skal du på konsert når hun kommer til Norge neste år?