Nytt herlig filmklipp fra SimCity!

Endelig! Det var søren meg på tide synes jeg. SimCity er et spill jeg gleder meg utrolig mye til og når det kommer nye filmklipp så blir jeg spikret til skjermen. Allerede nå har jeg sett dette nye filmklippet en rekke ganger. Den 7. mars neste år slippes SimCity til PC og Mac og for å slukke litt av ventetiden så anbefaler jeg deg å sjekke dette nye filmklippet. 

Under mitt foredrag “Spill er sunt” anbefaler jeg SimCity og presenterer filmklipp slik at mammaer og pappaer for se et spill som egner seg for ung som gammel. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no 

Gleder du deg til spillet?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top