Vinn fete premier i påskequiz!

Om du er interessert i å vinne fete premier? Da bør du ta turen innom facebook-siden til BondeLAN. For der kan du faktis vinne ganske så fete premier. I premiepotten ligger en CM Storm Inferno spillmus og en CM Storm Speed-RX musmatte. Alt du skal gjøre er å svare på noen ganske så enkle spørsmål. Føler du deg fristet, så ta turen innom facebook-siden til BondeLAN og delta på påskequizen og kanskje er det du som kan stikke av med noen fete premier.

Sjekk ut påskequizen her! – lik siden for å delta i quizen!

Lykke til!

 

Herlig å være på date med Lara Croft

Det har blitt noen stevnemøter i det siste. Skal ikke legge skjul på det. Det har til tider vært veldig så eksotiske dater og hvor jeg virkelig har fått kjørt meg godt. Sommerfugler i magan har ført til flere nervøse steg. Hjertet har til tider dunket hardt. Er dette normalt har jeg tenkt, men med en så eksotiske dame, så hadde nok hvem som helst følt det samme. Vi har utforsket utrolig mye sammen og fått frem mange ubeskrivelige følelser som gjør at jeg har smeltet helt. Kan egentlig ikke tro at jeg skriver dette her, men Lara er ikke som andre jenter. Hun er smart, sterk og utrolig akrobatisk. Hun har sansen for å utforske ting og tang uansett hva det måtte være om det er store eller små skatter. Hun har en sensuell kropp som kan få hvem som helst til å smelte. Herlig hår som vaier i vinden og alltid en løsning på lur. Jeg er rett og slett solgt til en jente som gjør alt for meg. Det kan ikke bli stort bedre. 

Lara Croft har en posisjon i spillverden som mange andre “helter” og “heltinner” kan missunne. Hun har vært på mange spennende oppdrag og gitt oss utrolig mye underholdningsmessig. Millionvis av spillere verden rundt har garantert vært solgt til denne jenta og som nå i sitt siste spill virkelig viser oss sitt sanne jeg. Mystisk, men også åpen som en låvedør. Lara er unik på mange måter og sørger for at vi blir spikret til en historie som får oss hekta fra første sekund. Utvikleren Crystal Dynamic har lagd et spill som drar med oss og Lara tilbake til røttene. Spillet er rett og slett en perle i mine øyne. Alt fra oppgraderingene, lydene, stemningen, musikken, stemmeskuespillet, grafikken og spillbarheten er i ypperste klasse og treffer meg med stor kraft. Selv om det er litt linjært til tider, så gjør det ikke noe når historien drar deg så enormt inn i spillet at du føler deg selv om Lara. Da vet du at utvikleren har gjort en meget god jobb. Jeg er hekta og kommer til å være det en god stund til. 

Nei nå kan jeg ikke skrive noe mer. Jeg lengter etter Lara og håper på å kunne komme meg ut på nye oppdrag med denne lekre skjønnheten som gjør alt jeg vil hun skal gjøre. Både jeg og henne skal til bunns i spillet og gjennomføre det til ti i stil. Om du ennå ikke har fått tak i spillet, så anbefaler jeg deg det. Er du fra før av en stor fan av Tomb Raider og Lara Croft og ikke har skaffet deg spillet, så vet du ikke hva du går glipp av. Kjøp Tomb Raider og kom deg på dates med en av spillhistorien lekreste jenter. Nå skal jeg ut på en ny date…

Grovis kake – advarer på forhånd…

Mange av dere vet hvor god dama mi er til å lage kaker i forskjellig former og fasonger. For noen dager siden fikk dama mi en real utfordring. For en som kjenner dama mi lurte på om hun kunne lage en skikkelig grovis kake til en femtiårsdag. Selvsagt tok dama mi utfordringen på strak arm og lagde en meget grov kake. Faktisk ble den såpass grov at jeg advarer sarte sjeler om å se den og hoppe ut av bloggen med en gang (selvsagt om du ikke tåler bildene nedenfor). 

Å lage kaker er noe dama mi alltid har likt og hvor hun tar på seg litt oppdrag nå og da. Dette oppdraget ble litt spesielt, men resultatet ble kjempebra, synes nå jeg da. 

Hva synes du om kaken? 

Mørket nærmer seg!

Metro: Last Light er det et spill som heter og som er under utvikling hos 4A Games. Jeg har sett alt av filmklipp og alt av skjermbilder fra spillet og gleder meg bare mer og mer til spillet kommer. Har alltid hatt sansen for slike mørke, skumle spill og etter å ha sett dette siste filmklippet fra spillet, så får chills nedover ryggen med tanke på hva jeg har i vente her. Som du sikkert også skjønner er det snakk om et FPS-spill (first person shooter) og det gjelder å overleve på best mulig måte. Brent av skyldfølelse og drevet av håp er det jeg som sitter på nøkkelen til at jorden skal overleve – det siste lyset i vår mørkeste tid har kommet. 

22. mars kommer spillet og det er ikke annet enn å stålsette seg for et spill som kommer til å kreve psykisk styrke, for jeg er bra sikker på at jeg kommer til å sette mange avtrykk i taket etter å ha blitt skremt…

Les mer om spillet på Gamereactor.no

 

17 minutter i himmelriket!Da
er “katten” sluppet ut av sekken og jeg sitter her med følelsen av å befinne meg i himmelriket. Som en STOR fan av Battlefield-serien, så har jeg fått opplevd noe av det råeste på lang, lang tid. For på et event i Stockholm hvor utvikleren DICE og spilldistributøren Electronic Arts var verter, fikk de spesielt innbudte og vi oppleve noe unikt i Battlefields historie. Vi fikk se skjermiser og et 17 minutter langt filmklipp fra spillet som viser gameplayet i Battlefield 4Med
en helt ny grafikkmotor, Frostbite 3 kommer vi til å oppleve en grafikk vi aldri før har sett i et krigsspill. Om ikke konkurrentene nå kommer på banen, vil de nå virkelig bli akterutseilt med det DICE presterer med sitt Battlefield 4. I løpet av eventet ble det også sagt at spillet vil komme ut for salg i løpet av høsten og da tipper jeg at november kommer til å være den måneden som er smartest å slippe spillet, med tanke på julesalget. Selvsagt hadde jeg håpet spillet ville dukke opp før og da i oktober, men håper nå DICE bruker ekstra tid på å få spillet så opmialisert som mulig slik at vi unngår de litt irriterende bugsene som har vært i de andre Battlefield-spillene. I tillegg håper jeg DICE bruker enda mer tid på å gjøre det så vanskelig som mulig med juks, selv om det kanskje vanskelig, men det er lov å håpe. 

da er det ikke annet å gjøre enn å nyte dette fete filmklippet og vente på at Activison kommer med et motstikk til Battlefield 4 med sin Call of Duty-serie. Om du vil lese mer om Battlefield 4, så klikk deg inn på Gamereactor.no

Hva synes du om dette filmklippet. Frister det med Battlefield 4? 


Bruce Willis på filmpremiere i kveld!

I alle fall på det store lerret. I kveld har nemlig filmen G.I. Joe 2 Retalitation premiere på norske kinoer. En av de best mannelige skuespillerne jeg liker best er uten tvil Bruce Willis. Han har vært med i mang en actionfilm og best kjent som den personen som alltid var på feil sted til feil tid. Da tenker jeg selvsagt på Die Hard-filmene. Nå er altså denne suksessfulle skuespilleren snart klar for en ny film og nok en gang er det massiv action som står på planen. Selv om den første filmen ikke fikk all verdens av gode kritikker, så kommer film nummer to altså nå.

Jeg skal nok ikke på kino i kveld å se filmen, men vi får se hva påsken bringer. Om ikke det blir kino, så skal jeg se den når den dukker opp på Blu-ray. Er veldig spent på hvordan Bruce Willis fanger oss i denne actionfilmen og om den blir bedre enn den første.

Skal du på kino i kveld og se denne filmen? Hva synes du om Bruce Willis som skuespiller og hvilken film liker du best med han i hovedrollen? 


Battlefield 4 – kommer til høsten?Om 
du er en trofast leser av Gamereactor og er inne på nettsiden og sjekker daglig, så vil du i dag kunne lese at det er faktisk mulig at Battlefield 4 slippes til konsoll og PC allerede i høst. vi vet fra før av at betatesten vil foregå i løpet av høstmånedene. Om jeg skal få tippe, vil mulig Battlefield 4 komme for salg rundt midten av november. Det hadde i alle vært ufattelig bra. En annen ting som det nå går rykter om er at Battlefield 4 vil bli kjørt med DICE sin flunkende nye grafikkmotor Frostbite 3. Om dette er tilfelle, kan vi forvente enda bedre grafikk enn det vi opplevde i Battlefield 3. Om det er mulig, er jeg søren meg ikke sikker på, for grafikken i Battlefield 3 var sinnsyk bra om man sammenligner med andre spill i samme sjanger. Da tenker jeg spesielt på Call of Duty: Black Ops II og Call of Duty-serien som ikke har forandret seg så mye grafikkmessig de siste årene. 

nå retts blikket mot Stockholm og eventet som finner sted der i morgen med DICE og Electronic Arts. Jeg er veldig spent både på å se en skikkelig gameplayklipp samt vite mer om når Battlefield 4 lanseres og sist men ikke minst hva spillet vil inneholde av godbiter. For jeg kan ærlig innrømme at jeg er bortskjemt med Battlefield 3 og hvordan det spillet ble med både grafikk, gameplay og muligheter. Kun en ting som til tider overskygger det positive med spillet og det er alle de som jukser. Her føler jeg at både DICE og Electronic Arts kan gjøre enda litt mer for å stoppe de såkalte “cheaterne”. Disse ødelegger oppelvelsen vår med blant annet å spille Battlefield 3. 

Det er ikke lenge til vi får høre mer om Battlefield 4 og jeg gleder meg bare mer og mer nå. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Gleder du deg til å høre mer om Battlefield 4 eller er det andre krigsspill som heller frister deg? 

 

Føler meg 22!

Okei da, kanskje ikke jeg, men Taylor Swift synger at hun føler seg som en 22 åring i sin nye og meget populære single med den enkle tittelen “22”. Akkurat nå ligger låta på en 11. plassUK Top 20 og tipper den kommer til å klatre oppover listen både der og i andre land. Det virker som alt artisten Taylor Swift synger ut blir til gull og skjønner det godt når man hører på denne låten som fenger fra første sekund. Blir spennende å se hvor høyt denne låta blir å komme på hitslister rundt omkring i verden.

Hva synes du om Taylor Swift og hva synes du om denne låta? 


I morgen skjer det!I
morgen kommer et av årets store spill som jeg for lengst har siktet meg inn på. Et spill som allerede har fått full score i verdens spillpresse, deriblant Gamereactor med karakteren 10/10. Da er det kanskje ikke så merkelig at jeg også gleder meg noe utrolig til spillet dukker opp. Spillet er selvsagt Bioshock Infinite og som kommer ut for salg i morgen, tirsdag. Tipper mange kommer til å bruke påsken til å spille. Selvsagt kommer jeg også til å gjøre det de stundene jeg har mulighet, men skal også bruke mye tid på familien som seg hør og bør. Så nå er det altså snakk om timer til vi får muligheten til å slå kloa i et nytt Bioshock-spill og en hel gamingverden holder pusten. 

Nedtellingen nærmer seg slutten og om ikke lenge får vi oppleve Colombia på nært hold og byen som befinner seg langt, langt oppe i skyene. Jeg gleder meg.

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Gleder du deg til Bioshock Infinite? 


Spill skaper psykopater!


Helt motsatt i det Kristina Djarling mener, for spill er også sunt på mange måter…

Hvilken innflytelse har spill på barn og unges sinn? Kristina Djarling sier følgende “På grunn av den fiksjonsverden som spillene fører dem inn i, mister de den naturlige reaksjonsevne ved en eventuell og reel fare fordi de blir hjernevasket til at alt kan la seg gjøre i den verden uten at det kommer en konsekvens”. Denne frasen har jeg tenkt litt på og for meg virker det mer motsatt. På grunn av at jeg spiller, føler jeg heller at jeg får mer “energi” til å tenke nytt, prøve å komme meg ut av farlige situasjoner kjappere og mer resonert. Jeg har lest at de som spiller, faktisk er flinkere til å komme seg ut av pressede situasjoner enn de som ikke spiller. Under spillingen er man hele tiden satt under press og må i enkelte tilfeller tenke flere trekk fremover. 

At man fort kan bli spillavhengig er ikke noe man kan legge skjul på og dessverre finnes det sjeler der ute i verden som bruker mer tid på spill enn andre aktiviteter og familiære ting. Her har vi en utfordring og må prøve på best mulig måte forebygge mot at dette skjer. Vi foreldre har her et ansvar på lik linje som det offentlige. Det er viktig å legge til rette “sunne” spilletider for våre barn og unge. At Kristina Djarling kan påstå at de som spiller voldelige spill blir psykopater er jo helt bak mål. Spill kan påvirke på lik linje som film, musikk og andre elementer som finnes i samfunnet, men ikke alene spill. Det er mange andre ytre ting som kan påvirke og ikke bare spill. 

Personlig spiller jeg voldelige spill og spesielt skytespill, men jeg kan ikke ta meg selv i å være en psykopat. Heller tvert motsatt. Når jeg spiller, går jeg inn i en boble og blir værende der til spillingen min er over. Når jeg er ferdig går jeg ut av boblen og tankene kommer fort over på noe annet. Spill kan faktisk brukes som terapi både helsemessig og for de som sliter litt i samfunnet. Det er viktig å kunne få tankene på noe annet enn livets hardkjør som det kan være for noen. Spill får tankene bort fra virkeligheten og man sitter i sin egen lille verden og nyter det spillene har å tilby. 

Som pappa prøver jeg med best mulig måte å introdusere spill og teknologiske dippe dutter for mine barn slik at de kan takle den teknologiske verden de vokser opp i. Dette er veldig viktig og jeg mener bestemt at alle foreldre skal la sine barn få prøve spillmaskiner eller andre elektroniske “leketøy” slik at de lærer seg hvordan teknologiene er bygd opp. Dessverre finnes det i dag fortsatt foreldre som er helt i mot dette og det blir feil. Alt i dag er styrt av en eller annen form for datamaskin og da er det viktig å kunne få denne lærdommen allerede i tidlig alder. 

Nedenfor har dere et klipp hvor Kristina Djarling tar skikkelig avstand fra voldelige spill og hvor lett vi kan bli psykopater av disse spillene. Hun er veldig bastant i sine meninger, men kanskje ikke så rart heller i og med at hun er med i en kristen sekt. Se klippet og si din mening.

Er det slik at man blir psykopater av å spille? Er det flere negative sider med spillingen enn positive?