Herlig å være på date med Lara Croft

Det har blitt noen stevnemøter i det siste. Skal ikke legge skjul på det. Det har til tider vært veldig så eksotiske dater og hvor jeg virkelig har fått kjørt meg godt. Sommerfugler i magan har ført til flere nervøse steg. Hjertet har til tider dunket hardt. Er dette normalt har jeg tenkt, men med en så eksotiske dame, så hadde nok hvem som helst følt det samme. Vi har utforsket utrolig mye sammen og fått frem mange ubeskrivelige følelser som gjør at jeg har smeltet helt. Kan egentlig ikke tro at jeg skriver dette her, men Lara er ikke som andre jenter. Hun er smart, sterk og utrolig akrobatisk. Hun har sansen for å utforske ting og tang uansett hva det måtte være om det er store eller små skatter. Hun har en sensuell kropp som kan få hvem som helst til å smelte. Herlig hår som vaier i vinden og alltid en løsning på lur. Jeg er rett og slett solgt til en jente som gjør alt for meg. Det kan ikke bli stort bedre. 

Lara Croft har en posisjon i spillverden som mange andre “helter” og “heltinner” kan missunne. Hun har vært på mange spennende oppdrag og gitt oss utrolig mye underholdningsmessig. Millionvis av spillere verden rundt har garantert vært solgt til denne jenta og som nå i sitt siste spill virkelig viser oss sitt sanne jeg. Mystisk, men også åpen som en låvedør. Lara er unik på mange måter og sørger for at vi blir spikret til en historie som får oss hekta fra første sekund. Utvikleren Crystal Dynamic har lagd et spill som drar med oss og Lara tilbake til røttene. Spillet er rett og slett en perle i mine øyne. Alt fra oppgraderingene, lydene, stemningen, musikken, stemmeskuespillet, grafikken og spillbarheten er i ypperste klasse og treffer meg med stor kraft. Selv om det er litt linjært til tider, så gjør det ikke noe når historien drar deg så enormt inn i spillet at du føler deg selv om Lara. Da vet du at utvikleren har gjort en meget god jobb. Jeg er hekta og kommer til å være det en god stund til. 

Nei nå kan jeg ikke skrive noe mer. Jeg lengter etter Lara og håper på å kunne komme meg ut på nye oppdrag med denne lekre skjønnheten som gjør alt jeg vil hun skal gjøre. Både jeg og henne skal til bunns i spillet og gjennomføre det til ti i stil. Om du ennå ikke har fått tak i spillet, så anbefaler jeg deg det. Er du fra før av en stor fan av Tomb Raider og Lara Croft og ikke har skaffet deg spillet, så vet du ikke hva du går glipp av. Kjøp Tomb Raider og kom deg på dates med en av spillhistorien lekreste jenter. Nå skal jeg ut på en ny date…

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg