For et innhold!

Om noen kommer og sier at Far Cry 3 ikke har et variert innhold, ja så tror jeg de kommer fra en annen planet og ikke helt har satt seg inn i spillet. Etter å ha sett filmklipp på filmklipp, lest side opp og side ned om Ubisofts kommende storspill, så vet jeg en ting. Dette kommer til å bli enormt, altoppslukende og gi en herlig underholdning på mange plan. Allerede nå har spillet fått mange gode karakterer rundt omkring i spillmedier og Gamereactor.no ga det 9/10 noe jeg er bra sikker på er fullt fortjent. 

Far Cry 3 vil kunne prøves på foredraget “Spill er sunt”.

nå er det bare å sette seg godt til rette og nyte nok et nytt filmklipp fra Far Cry 3, spillet som kommer for salg til konsoll og PC den 29. november. Tenk, kun tre dager til…!

Gleder du deg til spillet kommer? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top