Det nærmer seg med stormskritt!

Nå er det ikke mange dagene igjen til et spill jeg har ventet lenge, veldig lenge på dukker opp. Som dere alle vet, så er jeg stor fan av bilspill og har på hundrevis av timer med bilspill i mitt liv som gamer. Den 7. mai lanseres bilspillet Project CARS. Et bilspill som egentlig skulle ha vært ute før jul, men som ble utsatt noen ganger. Nylig ble spillet ferdig utviklet og sendt til trykkeriene. I dag har det blitt lagt opp en helt ny trailer fra spillet og denne kan du selvsagt se her i min blogg.

Spill er sunt anbefaler spillet og har en PEGI på 3 år

Hvem gleder seg til Project CARS?  

#projectcars #slightlymadstudios #trailer #bilspill #racingspill #racing #pcgamer #pcgaming #pcspiller #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #spillersunt 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top