Bruk cheats, mist tilgang til spillene!

Det er mange som er irriterte på de som jukser i spill som Battlefield, Call of Duty eller andre spill hvor man konkurrer mot hverandre. Vet ikke hvor mange ganger jeg har hoppet ut av en server hvor det har blitt jukset mye til en server med ÆRLIGE spillere og fått en helt annen spillopplevelse, men det har skjedd en god del.

Det finnes mange former for juks og fanteri. Alt i fra å treffe uansett hvor du står på brettet, øke din beholdning av magi, penger til å se gjennom vegger for å finne ut hvor fienden befinner seg. Håpløst at noen velger å jukse og om man jukser, kan man ikke kalle det for skills.

Electronic Arts kommer i fremtiden til å slå hardt ned på slik juksing og jeg jubler høyt for det. Om du skulle føle deg fristet med å jukse i en eller annen form, vil Electronic Arts nå sørge for at du mister tilgangen til alle dine spill. Om du ikke tror meg, kan du lese alt om dette i EA/Origin Terms of Service.

Jeg jubler høyt og synes at jukserne nå en gang for alle skal tas og knebles for godt. Er det noe som irriterer meg mest så er det juksing i onlinespill. Selv har jeg aldri jukset i spill som Battlefield, Call of Duty eller andre spill. I mine “barndomsdager” kunne det hende om jeg virkelig stod fast, at jeg brukte en kode for å komme meg videre, men aldri har jeg jukset online og aldri kommer jeg til å gjøre det heller. En annen ting, man får ikke skills av å jukse!

Hva synes du om dette? Er Electronic Arts vel harde når det kommer til juksing eller synes du det er helt rett ovenfor de som ikke jukser? Har du noen gang jukset i spill og hva synes du om at spillere jukser?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg