Ungint.no – en innholdsrik nettside for ungdom!

Som person er jeg veldig interessert i hva ungdom driver med i dag og hva kommuner kan tilby av goder. Gjennom BondeLAN (NY nettside kommer snart) jobber jeg og gjengen med å arrangere diverse ting og tang som vi tror vil underholde de unge på best mulig måte med rusfrie arrangement.

Det finnes foregangskommuner rundt omkring i fylket her som i alle fall prøver å gjøre noe for de unge. Til og med Snåsa har flere tilbud, men som dessverre ikke har blitt like mye brukt som det egentlig burde. Her på Snåsa tenker jeg spesielt på @lfa som skal være et samlingspunkt for ungdom hvor de kan spille forskjellige brettspill, spille på konsoll, se TV, snakke sammen, spille musikk samt i grunnen gjøre mye forskjellig. Kun fantasien som stopper. For de yngre har Snåsa kommune en velfungerende fritidsklubb som går av stabelen hver onsdag fra klokken 19:00 til 21:30. Også her er det mye å gjøre for de unge og hvor de også kan treffes og ha det moro sosialt.

En annen kommune jeg har hørt mye bra om er Grong. Der har de også en velfungerende fritidsklubb samt at det er forskjellige aktiviteter som de unge kan bli med på. Grong kommune har også en hall og i den blir det mange treningstimer i forskjellige idretter for de unge.

Et organ som skal samle sammen det som skjer her i Nord-Trøndelag er Ungint.no. Dette er en nettside som skriver om forskjellige ting som opptar de unge. Her kan man lese om hva som foregår i fylket, man kan være med å bestemme diverse saker, som f.eks.nå kan man velge den kommunen som er best til å legge til rette for de unge. Det står også om flere arrangementer som er rettet mot unge, lese anmeldelser av spill, lese litt om politikk, hva som skal til for å komme seg ut i den store verden samt masse annet.

Om du er ung i Nord-Trøndelag, så gå inn på Ungint.no og se hva som finnes her i fylket av aktiviteter. For det er slettes ikke umulig at det er noe som vil interessere deg. Skribentene på nettsiden er kjempeflinke og gjør en god jobb, så ikke nøl, klikk deg inn og bli opplyst i hva fylket har å by på.

http://ungint.no/

Hvordan er det i din kommune? Finnes det et lignende organ og føler du at kommunen din gjør nok for at dere unge skal trives der du bor? Er det ting du savner som kommunen din kunne ha gjort bedre?Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top