Facebook viktigere enn å treffe venner ute!

At sosiale medier er blitt viktig er det ingen tvil om og mange ungdommer som voksne bruker mye tid på disse. Selv må jeg vel innrømme at jeg bruker litt tid på Facebook og føler det er et viktig sted å “treffe” familie og venner. Utrolig hvordan tidene har forandret seg. Før dro man ut og besøkte sine venner, mens at man nå treffer alle sammen via Facebook. 

Det har blitt kjørt en rekke undersøkelser og det viser seg faktisk at folk heller vil bruke Facebook enn å gå ut og treffe venner. Selv synes jeg nå det kanske bør finnes en mellomting her og det beste er nå å snakke med vennene øyne mot øyne. Faktisk er Facebook blitt like viktig som mat, drikke og tak over hodet for de unge (ifølge TA.no). Det sier litt hva vi mennesker synes om det sosiale mediet. Facebook har rett og slett blitt en del av livet.

Hvordan er det med deg? Mener du at det er like viktig å snakke med venner på Facebook som i virkeligheten eller er rett og slett dette helt på jordet?

   

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top