Teenage Mutant Hero Turtles er populært her i huset…

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg selv har sett en god del episoder med Teenage Mutant Hero Turtles opp igjennom årene og har alltid likt de spreke, akrobatiske og pizzaspisende skilpaddene Leonardo, Raphael, Michelangelo, og Donatello. I starten var de slettes ikke noen flinke “ninjaer”, men da de kom i kontakt med deres sensei, Master Splinter, ble de til slutt profesjonelle ninjakrigere i kampen mot den ondskapsfulle Shredder. Det spesielle med de fire skilpaddene var at de hadde forskjellige egenskaper og personligheter. Selv om de til tider fomlet litt og havnet i uføre, klarte de alltid å komme seg ut av farlige situasjoner. 

Har alltid likt seriene som har blitt sendt på diverse TV-kanaler. Det har utrolig men sant hengt med siden 1984 da tegneserien var et faktum og skapt av Kevin Eastman og Peter Laird, men de havnet ikke først på TV før i 1987. Der hadde de tilholdsted i flere hundre episoder til sammen, noe som er veldig imponerende og er den dag i dag like populære i den nye 3D animerte TV-serien som blir sendt på Nickelodeon. Husker
godt at jeg også hadde leker med denne gjengen og som var veldig populær en periode for mitt vedkommende. Figurene var stilige og ble fort en samlesak for meg og vennene mine. I dag finnes det fortsatt leker til denne serien og sammen med at TV-serien nå går for full guffe på Nickelodeon, så kommer stadig nye leker som mine barn har fått smaken på. Til og med min minste datter digger skilpaddene. ingen tvil i hva barna helst vil leke med for tiden. Det går nemlig i Teenage Mutant Hero Turtles og som har blitt veldig populært her i huset.


Leker som finnes…

I disse tider har det altså blitt sett en del Teenage Mutant Hero Turtles hos oss som går på TV-kanalen Nickelodeon i sin nye 3D animerte TV-serie. Hver søndags morgen klokken 09:30 sitter mine barn forventningsfulle og klistret til skjermen, for da kommer nye episoder den nye 3D animerte TV-serien. 

Om du vil vite mer, kan du sjekke ut nettsiden Nickelodeon.no

Faktisk har jeg også spilt flere spill med de fire skilpaddene, men kvaliteten her har vært veldig variert og til tider slettes ikke bra. Spillene har blant annet blitt sendt ut til både NES, Arcademaskiner, Game Boy, PS2, Xbox 360, Wii, GBA PC og hvor kvaliteten dessverre har variert en god del. Har faktisk kost meg mer å se de fire spretne skilpaddene på TV.

I juni neste år kommer også en helt ny film på kino med de fire skilpaddene og tipper barna vil se den.  

nå er det Teenage Mutant Hero Turtles for alle penga…

Har du vårt fan av disse skilpaddene og hadde du leker med gjengen som du lekte med? Har du fått sett den nye TV-serien på Nickelodeon? 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top