Endelig Thunderbirds sesong 2 på NRK Super


 

Har du hørt om animasjonsserien Thunderbirds? Nå er endelig sesong to her og den blir sendt på NRK Super lørdager og søndager. Serien er tro det eller ei over 52 år gammel og er faktisk en av de seriene som er mest populære her i familien. Selv har jeg også sett noen episoder av denne serien sammen med barna noe vi liker godt. 
 

I serien følger vi Tracy-brødrene som med deres International Rescue alltid hjelper folk i nød til havs, til lands eller i luften. Serien begynte som skrevet tidligere for 52 år siden og ble i 2015 rebootet av et Britisk-New Zealandsk samarbeid under ITV. Av originalserien ble første episode sendt 30. september 1965 – en dag som nå blir kaldt for ?International Thunderbirds Day?.
 

Thunderbirds er en serie for hele familien og som selvsagt er dubbet til norsk. Flere Norske talenter deltar med voiceovers for de heroiske karaktene (og et par onde):

– John – Benjamin Helstad
– Scott – Henrik Plau
– Alan – Jon Arne Arnseth
– Gus – Scott Maurstad
– Gordon – Sigbjørn Solheim
– IQ – Jeppe Westerby
– Frøken Penelope – Jorunn A. Torsheim
– Kayo – Hedda Sandvig
– Parker – Espen Beranek Holm
– Bestemor Tracy – Ida Lind
– Hood – Bjørn Håkon Moan
– Mechanic – Jeppe Beck Laursen

 

Nå er altså sesong 2 i gang på NRK Super – som de første i Norden og om du vil vite mer om når serien sendes på lørdager og søndager så anbefaler jeg deg å sjekke ut tidspunktene på TV-guiden.
 

Har du sett denne TV-serien og hva synes du om den?
 


 

#thunderbirds #tvserie #tv #nrksuper #gamer #gaming #spiller #spill 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top