Livet er mer verdt enn et tastetrykk…!

Akkurat nå sitter jeg med skikkelig ståpels etter å ha sett en meget sterk filmsnutt lagd av Trygg Trafikk. For å si det rett ut, jeg skjelver faktisk litt med tanke på hvordan ting kan gå om man ikke er forsiktig og følger med på det som skjer i trafikken.

Å skrive melding på mobilen mens man kjører bil er noe som ikke under noen som helst omstendigheter bør skje. Etter å ha sett denne filmsnutten, så blir jeg mer og mer motstander av generell bruk av mobil under kjøring. Huff a meg for et sterkt virkemiddel Trygg Trafikk har brukt her.Hva synes du om denne filmsnutten. Tar Trygg Trafikk i bruk alt for sterke virkemidler eller tror du det må til slikt for å få bilfører til å forstå at man ikke skal tukle med verken mobil, steroanlegg eller andre ting mens man kjører?

Et lite tastetrykk kan koste deg livet!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top