Si hei til denne søtnosen…

 

Nå er det en stund siden vi fikk oss en hund, men like fullt og helt så får dere se han lille tøffingen her nå. Å ha hund er ikke bare, bare og krever sitt. Spesielt om det er en valp. Da krever det virkelig sitt. Hunden vår som har navnet Rocky er “heldigvis” ikke en valp, men en hund som er ni år gammel. God og kosen til gangs og kan gjerne ligge i armene, som på fanget. Han elsker å kose, men inn i mellom når det blir for mye av det gode, kryper han under sofaen for litt fred og ro. 

 

Vi har også en katt. De er ikke supergode venner, men det funker. Inn i mellom når vi er ute å går så hender det at katten blir med på tur. For å terge Rocky løper katten like fremfor han for så å gjemme seg rundt neste sving. Hun vet jo at hunden er i bånd så da kan hun terge litt. Rocky er god som bare det. 

 

Her er Rocky og som blir godt tatt vare på. Vi er alle glad i Rocky og som fortjener all verdens av kos. 

 

Har du kjæledyr og hva har du i så fall? 

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top