Kan ikke klage!

Da har jeg lagt opp et usminket og uredigert klipp på min Youtube-kanal som jeg startet opp for ikke så lenge siden. Denne Youtube-kanalen kommer til å presentere litt fra livet mitt som gamer, familiefar og familiemann. Her blir det servert litt av hvert i tiden fremover av klipp. 

I dagens klipp får du se hvilke produkter jeg bruker når jeg spiller. Disse produktene er meget gode og gir meg akkurat det jeg er ute etter og skal selvsagt ikke klage. Er godt fornøyd. 

håper jeg inderlig at du vil følge min Youtube-kanal og jeg lover dere mye interessant i tiden fremover som en aktiv gamer jeg er. 

Hvilke produkter bruker du når du spiller? 

#youtubekanal #gamer #pcgamer #gamersparadise #ilovegaming #pcgaming #gaming #qpad #coolermaster #roccat #beyerdynaimc # benq #youtubechannel #followme #følgmeg #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top