Vinn Osmo Coding Starter Kit til iPhone og iPad!

 

Hva sier du til å kunne vinne Osmo Coding Starter Kit til iPhone og iPad? På Facebooksiden til Spill er sunt skjer det igjen. Ikke nok med at man kan vinne fete gamingprodukter fra SureFire, men nå får du altså muligheten til å vinne denne meget så flotte premien med Osmo Coding. Er ikke det fantastisk så vet ikke jeg. For å være med i trekningen er det ikke rare greiene du trenger å gjøre. Uansett, stikk inn på Facebooksiden til Spill er sunt og delta da vel.

 

Med Osmo Coding Starter Kit (målgruppen er barn fra 5 til 10+ år) blir det morsomt å lære programmering. Barna bruker både fysiske deler og kommandoer på iPad for å styre figuren Coding Awbie og få ulike elementer til å utføre handlinger. Det er en utmerket introduksjon til koding og føles mer som et morsomt eventyr enn som læring. Barna kan også bruke kodeklosser til å lære mer om det kreative ved koding samtidig som de får større forståelse for rytmikk, melodier og harmonier. Coding Jam gir tilgang til over 300 lyder, mønstre og looper man kan lage egen musikk med, og musikken kan deles med familie og venner samt resten av Jam-fellesskapet. Man kan også løse avanserte side-ved-side-programmeringsoppgaver alene eller sammen med andre, alt tilpasset ulike nivåer. Og ved å samarbeide og legge gode strategier kan man låse opp nye verdener og programmere over 60 oppgaver.

 

https://www.youtube.com/watch?v=albgYhYepLQ
Vil du vite mer eller kjøpe Osmo Coding Starter Kit finner du inn på Elkjøps sine nettsider.
Hva venter du på? Kanskje er det du som vinner denne flotte premien. 
Lykke til! 
 
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top