Vinn gaming headset, mus og musmatte fra SureFire!

 

Hva sier du til å kunne vinne fete gamingprodukter fra SureFire? I premiepotten ligger det litt av en premiebunke. Her finner du Harrier 360 surround sound USB gaming headset, Condor Claw 8 knappers gamingmus pluss den fete musmatten Silent Flight RGB stor størrelse. Har du hørt om varemerket SureFire? Om du ikke har gjort det så er det Verbatim som står bak. De har litt av produktsortiment å by på. Her finnes alt fra gaming headset, diverse muser, musmatter, laptopkjølere, høytalere, SSD-er og HDD-er. 

 

Facebooksiden til Spill er sunt kan du nå frem mot jul vinne headset, mus og musmatte. Alt du skal gjøre er å svare på et meget enkelt spørsmål og du er med i trekningen. Konkurransen blir lagt ut en rekke ganger. Om du deltar flere ganger vil dette gi deg større sjanse for å vinne disse fete premiene. One winner takes it all!

 

 

 

Om du føler du vil vite mer om SureFire så kan du lese flere omtaler som blant annet er gjort av Barnevakten.no.

SSD Bunker 1TB: Surefire Gaming Bunker SSD er enkelt å koble opp. Man behøver ikke å installere eller knote noe særlig for å få dette til å fungere. Enheten kobles til datamaskiner og spillkonsoller via USB-kabel som medfølger. Man slipper også å tenke på ekstra tilkobling for strømforsyning.

 

Harrier 360 surround sound USB gaming headset: Actionspill gir også en helt annen effekt med headsett enn uten. Lyden omgir spilleren på en annen måte og surround-effekten gir en opplevelse av at eksplosjoner og skudd kommer fra ulike retninger. Harrier gjør en god jobb med å levere et kraftig lydbilde, uten tvil. Når det gjelder stemmeopptak og kvaliteten på mikrofonen er den rett og slett imponerende. Det finnes mange ulike headsett også i høy prisklasse som av ulike årsaker ikke klarer å levere gode og klare opptak.

 

 

Condor Claw 8 knapper gamingmus + Silent Flight RGB stor størrelse: Verdens kuleste musematte byr på god bredde og knalltøff RGB-belysning. Gaming-musen fra Surefire har også god komfort, RGB-belysing og 8 programmerbare knapper.

 

Hva venter du på, hiv deg med å delta i denne fete julekonkurransen på Facebooksiden til Spill er sunt og vinn fete produkter fra SureFire! 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top