Vinn fete spill på Elkjøp Steinkjer og Boligmessa i Trondheim!

 

Er det noe jeg virkelig liker godt så er det å arrangere gaming events. Spesielt det å se gleden til alle de som møter opp og til de som stikker av med premier. Dette er noe av det beste jeg vet. Derfor er det ekstra moro nå før jul å arrangere diverse gaming events blant annet sammen med Jotunheimen E-sport, Retrospillmessa og sist men ikke minst Elkjøp Stormarked Steinkjer. Selvsagt vil det være mulig å vinne fete premier. Selvsagt vil man kunne delta i konkurranser og mot den tiden vi går i mot, nemlig julen, håper jeg det også blir noen gode stunder for de som dukker opp.

 

Det første eventet som nå er på trappene er Boligmessa i Trondheim Spektrum som går av stabelen 19. til 21. november. Her vil Spill er sunt sammen med Jotunheimen E-Sport ha egen stand hvor det vil vil bli mulig å vinne meget fete premier både i form av hardware og spill. Når det kommer til hardware sponser blant annet SureFire Gaming produkter. Her kan man vinne headset, gamingmus, musmatte pluss t-skjorter.

 

 

Ellers har vi også klart å få med en stor sponsor, nemlig Pan Vision. Det beste av alt, her sponser de en haug med spill hvor vinneren får en kode slik at det er bare å laste ned spillet. Okei, nå lurer du sikkert på hvilke spill man kan vinne på disse kommende gaming eventene. Her er en aldri så liten “foreløpig” liste:

 

 

 

 

 

For å kunne vinne noen av disse spillene må du enten delta i konkurranser eller bli trukket ut som en heldig vinner. Er ikke dette bra så et ikke vi. 

 

 

Her er en liste over når og hvor gaming eventene foregår: 

19. til 21. november: Boligmessa Trondheim SpektrumJotunheimen E-Sport

27. november: Retrospillmessa i Sandefjord

27. november: Elkjøp Stormarked Steinkjer – Amfi 

11. desember: Elkjøp Stormarked Steinkjer – Amfi

 

Fra tidligere erfaring kommer det til å samles tusenvis av deltakere på disse eventene og hvor vi som arrangører gleder oss stort til dette. Mer info rundt hver enkelt event kommer etter hvert så hold øye her med det som skjer. Kanskje er du en heldig som stikker av med fete premier. 

 

Velkommen skal du være sammen med Spill er sunt, Jotunheimen E-Sport, Microsoft, Pan Vision og sist men ikke minst SureFire Gaming

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top