Så skjedde det som ikke skulle skje…

 

Kommende lørdag hadde undertegnede med Spill er sunt tenkt og arrangere et heildundrende spillevent på Elkjøp Amfi Steinkjer. Slik ble det ikke etter at regjeringen proklamerte for flere tiltak som hindrer blant annet å være tett oppe i hverandre. Dette vil ikke kunne la seg gjøre med et spillevent som var planlagt. Er så irritert over at situasjonen er blitt som den er blitt, men ikke så mye å gjøre med. En får gjøre så godt man kan tenker jeg.

 

Snakket med varehussjefen på Elkjøp som igjen hadde snakket med kommuneoverlegen på Steinkjer og sammen bestemte vi oss for å utsette spilleventet til neste år. Kanskje får vi bukt med den økte spredningen slik at vi igjen kan leve tilnærmet normalt uten så mange restriksjoner. Da vil vi på nytt planlegge nye spillevents sammen med Spill er sunt og SureFire. For de som gjerne kunne tenkte seg å vinne premier så vil jeg i tiden fremover legge opp konkurranser som en kan delta i og hvor det vil være flotte premier å vinne.

 

 

Hvor man kan vinne gamingprodukter fra blant annet SureFire vil du innen kort tid få vite. Så inntil da er det ikke annet enn å smøre seg med enda mer tålmodighet. Plutselig som lys i fra klar himmel blir det spillevent og gjett om vi gleder oss til det.

 

Med det vil jeg bare beklage at det ble slik. Elkjøp Amfi Steinkjer, Spill er sunt og SureFire kommer sterkt tilbake og da vil du få muligheten å kunne delta i FIFA 22 turnering, konkurranser i Mario Kart 8, Flåklypa Grand Prix samt quiz som gir deg muligheten å vinne virkelig flotte premier.

 

Stay tuned for more…

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top