Flo Rida invitasjon!

Det er herlig å ha kontakter i musikkbransjen og spesielt når man selv er så interessert i nettopp musikk. I løpet av døgn blir det en del musikk som surer på PC-en, iPad-en, iPod-en og MP3-spilleren. For er det noe jeg er avhengig av så er det nettopp musikk og som skaper en flott sinnstemning.

I går fikk jeg en mail fra Warner Music om at jeg var bedt på konsert med selveste Flo Rida og du husker sikkert låten Right Round som blant annet lå på de norske hitlister lenge. Flo Rida har produsert en rekke hitlåter som har florert på diverse hitlister rundt omkring i verden og en låt som nå gjør det bra på diverse hitlister er Club Can’t Handle Me hvor David Guetta blant annet er med. Denne låten har ligget lenge på diverse hitlister rundt omkring i verden og det skjønner jeg godt, for låten er råbra og blitt flittig spilt her i huset.

da må nesten jeg og dama mi vurdere å dra ned til Oslo på eksklusiv konsert med Flo Rida onsdag 23. november og dagen etter bærer det til Oslo for å møte mine mange kunder. Det er NRJ, Warner Music og Emil & Samuel som inviterer og jeg er supertakknemlig for det.

Hva synes du om Flo Rida? Liker du musikken?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

3 thoughts on “Flo Rida invitasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top