Flo Rida invitasjon!

Det er herlig å ha kontakter i musikkbransjen og spesielt når man selv er så interessert i nettopp musikk. I løpet av døgn blir det en del musikk som surer på PC-en, iPad-en, iPod-en og MP3-spilleren. For er det noe jeg er avhengig av så er det nettopp musikk og som skaper en flott sinnstemning.

I går fikk jeg en mail fra Warner Music om at jeg var bedt på konsert med selveste Flo Rida og du husker sikkert låten Right Round som blant annet lå på de norske hitlister lenge. Flo Rida har produsert en rekke hitlåter som har florert på diverse hitlister rundt omkring i verden og en låt som nå gjør det bra på diverse hitlister er Club Can’t Handle Me hvor David Guetta blant annet er med. Denne låten har ligget lenge på diverse hitlister rundt omkring i verden og det skjønner jeg godt, for låten er råbra og blitt flittig spilt her i huset.

da må nesten jeg og dama mi vurdere å dra ned til Oslo på eksklusiv konsert med Flo Rida onsdag 23. november og dagen etter bærer det til Oslo for å møte mine mange kunder. Det er NRJ, Warner Music og Emil & Samuel som inviterer og jeg er supertakknemlig for det.

Hva synes du om Flo Rida? Liker du musikken?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg