Hvordan få tid?

I disse tider er det hardt å være en hardcore gamer. Da tenker jeg selvsagt på de mange store spilltitlene som kommer i disse tider. Selv sliter jeg bigtime og jobber på spreng med å få satt av nok tid til spilling.

Battlefield 3 tar mye av spilletiden, men jeg prøver også å få tid til flere andre spill som Might & Magic: Heroes VI, Forza Motorsport 4, The Elders Scrolls V: Skyrim (som krever veeeeldig mye spilletid), Call of Duty: Modern Warfare 3, Rage og til slutt etter hvert Need for Speed The Run når jeg får skaffet meg det. Alle disse spillene er store titler og som krever sitt av tid.

Så nå er mitt spørsmål til dere, hvordan i heiteste huleste får dere tid til å spille alle disse? Hvilke store spill har du nå kjøpt hittil i høst og hvilket spill spiller du mest? Er det spill du har kjøpt som blir forsømt og ikke spilt?

Bildet nedenfor stammer fra Battlefield 3!

2 kommentarer
  1. For min del så e d umulig å få me sæ alt som kjæm ut i den her tida. Å kombiner alt d der me en helt syk eksamenstid på en mastergrad e umulig. Så æ har begrensa mæ t et spæll, The Elders Scrolls V: Skyrim. D her e et spæll som e et must have for all som har en forkjærlighet for RP-games, dærfor va d et enkelt valg når man mått velg et. Har fortsatt ikke tid t å spæll så my, satse på at æ får brukt juleferien fornuftig. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg