Titanfall 2 på billigsalg


 

er det ikke mange dagene til den store kjøpsdagen er her, det vil si Black Friday. Mange har spinket og spart nettopp til denne dagen og håper på å kunne slå kloa i diverse gullkorn til sterkt reduserte priser. Om du ennå ikke har spikret 26. november i kalenderen, så er det bare å gjøre det først som sist. I alle fall, vi som er gamere håper på mange gode tilbud på spill og spillprodukter. 
 

Et av spillene som ser ut til å ende opp som en het tittel på Black Friday er det nylig lanserte Titanfall 2 fra utvikleren Respawn Entertainment. Spillet har faktisk fått rimelige gode kritikker i spillpressen og hvor Anders hos oss i Spillmagasinet ga terningkast 6 for spillet. Som du sikkert også har lagt merke til så ble Titanfall 2 lansert i en tid med mange andre store lanseringer. Da tenker jeg på spill som Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare bare for å nevne et par. Disse spillene er i samme sjanger og som gjør at det skal mye til for å nå opp salgsmessig mot slike store titler som Battlefield og Call of Duty.
 


 

Dessverre for Respawn Entertainment så ser det ut til at spillet ikke klarer konkurransen mot disse titlene og som igjen sørger for at Electronic Arts må gjøre noe for å få fart i salget. Da vil en dag som Black Friday kanskje komme som et friskt pust og blåse liv her selv om prisen da blir halvert. Mange har opplevd få spillere på de mange serverne som er lagt opp for spillet og dette er slettes ikke bra. Derfor håper de på at å selge Titanfall 2 vil sørge for flere spillere på serverne og igjen kanskje skape ny gnist for andre til å kjøpe spillet.
 

En annen ting som en kan ha i baktankene er fortsettelsen videre for spillserien og spesielt med tanke på at spill må ha en viss inntjening for å kunne være lønnsom å satse på så er det viktig at det også selger godt. Utvikleren Respawn Entertainment går i alle fall en spennende tid i vente og jeg krysser fingrene for at de overlever og kan fortsette å lage gode Titanfall-spill i fremtiden også. For spillserien er bra og spesielt det siste spillet var det. Derfor krysser jeg fingrene for at Black Friday gjør oppsving for spillet, utvikleren og distributøren.
 

Gleder du deg til Black Friday? Har du allerede peilet deg ut spill og produkter du gjerne vil slå kloa i?
 

EXwdWuSuiYA

#titanfall #blackfriday #spill #games #gaming #gamer #game #respawnentertainment #electronicarts

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg