Heldig…

Da er helgen over og for en helg. Jeg har hatt barna hos meg i hele helgen og som har vært noe av det beste jeg har opplevd på lange tider. Er det noe jeg savner etter samlivsbruddet så er det definitivt barna. Barna er de som betyr mest her i verden. Min sønn kunne fortelle at han håpet at tiden gikk sakte slik at de kunne være hos meg lengst mulig.  
 

Det beste med helgen er at jeg mer eller mindre har vært off the grid. Har vært dårlig med å oppdatere sosiale medier, til og med tatt meg fri fra jobben. Det har vært en skikkelig kvalitetstid og hvor vi har spilt kort, spilt Monopol, vært ute på Pokemon Go jakt, spilt diverse spill på dataen og mobilen og vi har kost oss godt. 
 

Er det noe jeg unner mine barn så er det at de kan spille spill. Det beste er når jeg kan være med å spille sammen med dem. Denne helgen har det blitt litt spilling og hvor det har gått i spill som The Sims 4, Mobile Legends og sist men ikke minst Overwatch. Alle disse spillene har samlet oss på en fin måte. Når det er glatt ute og ikke noe snø til aking, så blir det litt gaming i stedet.  
 

Å spille med barna er noe jeg anbefaler andre foreldre å gjøre også. Man trenger ikke å sitte på timesvis, men en liten stund nå og da er bare sunt for dere og familiens harmoni når det kommer til gaming. Barna mine er flinke gamere og som takler mange forskjellige spill, men er det noe de liker godt så er det når jeg blir med og spiller sammen med dem. Tiden fremover skal jeg blant annet spille mer Mobile Legends (mobilspill), Overwatch og sist men ikke minst også Minecraft. Perfekte spill å kunne kose seg sammen med barna det. 
 

nå er det bare å legge opplevelsene fra helgen bak i minnedisken og se fremover til flere besøk hvor det blir mer Pokemon Go, gaming, kort og brettspill. Det viktigste for meg er at barna har det godt og så får en gjøre det beste ut av tingenes tilstand slik at de trives hos meg. 
 

Hva har du gjort i helgen? Har du gamet noe? 
 


 

#familietid #gaming #gamer #games #game #spill #familieunderholdning #spillersunt

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

5 thoughts on “Heldig…

  1. jeg enig 100% med deg, spille spill med barn er uvurderlig. jeg leste noe på internett i dag, og funnet noe veldig interesant til meg og antar jeg for mange litt eldre spillere. jeg snakker om et spill som heter MiniDOOM, og dette er 2D simple platformer fra GameMaker Studio basert på mega populær spillet DOOM fra 1994. Så kanskje kan være interessant for yngre til å se en delen av spillhistorien. Spillet er helt gratis og kan lastes ned på den lenken http://calavera.studio/en/games/minidoom/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top