Hvem hadde trodd det?

For et par dager siden skrev jeg et innlegg om min nye jobb på Rusta her i Orkanger. Mange ble positivt overrasket over det noe jeg selvsagt også er veldig glad for. Å ta valg er i livet er noe vi hele tiden gjør. Et av valgene jeg har vært litt bastant til er ikke å tatovere meg. Det valget har jeg hatt siden jeg var en liten gutt, men har gitt etter der. Når man først skal ha litt inc på kroppen så var det viktig for meg hvilken tattoo det skulle være.

 

Det var mange tanker i hodet på meg, men det hele falt på stjernebilde til min mor som gikk bort i 1994. Hun var helt unik og ja, selv den dag i dag savner jeg henne noe enormt. Nå er hun i tankene mine hver gang jeg ser på tatoveringen like over hjertet mitt. Bedre enn det kan det ikke bli. Tatoveringen var også en gave fra dama mi og gud som jeg setter stor pris på det. Ellers har jeg også andre planer med flere tatoveringer, men det får bli når den tid kommer. 

 

Har du tatoveringer som betyr noe eller har du valgt å aldri tatovere deg? 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top