Watch_Dogs 2 selger ikke så godt…

Da er det bare å innse at Watch_Dogs 2 ikke selger like godt som originalen som ble lansert i 2014. Det er konklusjonen etter at oppfølgeren har vært i salg siden den 15. november, men så skal det sies at Ubisoft også under det første spillet kjørte en massiv annonsering og hyping rundt spillet og skapte skyhøye forventninger til verdens gamere. Watch_Dogs var et av de spillene jeg likte godt og som ble gjennomført.
 

Watch_Dogs 2 har også fått gode kritikker rundt omkring i verdens spillpresse og blitt godt mottatt spesielt med tanke på at det er bedre og inneholder mer av det som ble godt likt i det første spillet. Derfor tror Ubisoft at spillet kommer til å selge godt med tiden og at kurven for salget vil stige jevnt og trutt.
 

En annen ting som vi også må tenke på er at spillet ennå ikke har blitt lansert til PC samt at onlinedelen ennå ikke er oppe å gå. Når disse elementene er med så tror jeg salget kommer til å gå oppover for Watch_Dogs 2, et spill jeg selv gleder meg stort til og hvor forventningene er store til. Jeg venter med spenning til spillet dukker opp til PC om ikke så alt for mange dagene.
 

Spiller du Watch_Dogs 2 og hva liker du i så fall best med spillet?
 

zflWoDjo8uY

#ubisoft #watchdogs2 #spill #gamer #gaming #games #game  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg