Watch_Dogs 2 selger ikke så godt…

Da er det bare å innse at Watch_Dogs 2 ikke selger like godt som originalen som ble lansert i 2014. Det er konklusjonen etter at oppfølgeren har vært i salg siden den 15. november, men så skal det sies at Ubisoft også under det første spillet kjørte en massiv annonsering og hyping rundt spillet og skapte skyhøye forventninger til verdens gamere. Watch_Dogs var et av de spillene jeg likte godt og som ble gjennomført.
 

Watch_Dogs 2 har også fått gode kritikker rundt omkring i verdens spillpresse og blitt godt mottatt spesielt med tanke på at det er bedre og inneholder mer av det som ble godt likt i det første spillet. Derfor tror Ubisoft at spillet kommer til å selge godt med tiden og at kurven for salget vil stige jevnt og trutt.
 

En annen ting som vi også må tenke på er at spillet ennå ikke har blitt lansert til PC samt at onlinedelen ennå ikke er oppe å gå. Når disse elementene er med så tror jeg salget kommer til å gå oppover for Watch_Dogs 2, et spill jeg selv gleder meg stort til og hvor forventningene er store til. Jeg venter med spenning til spillet dukker opp til PC om ikke så alt for mange dagene.
 

Spiller du Watch_Dogs 2 og hva liker du i så fall best med spillet?
 

zflWoDjo8uY

#ubisoft #watchdogs2 #spill #gamer #gaming #games #game  

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top