X7 Esports satser friskt sammen med SureFire!

 

Før jul i fjor arrangerte X7 Esports en veldig populær Boot Camp hvor flere fikk møte sine idoler innen esport-miljøet. X7 Esports har bygget opp et meget godt lag spesielt innen League of Legends (LOL) og har flere gode meritter i diverse ligaer og turneringer. X7 Esports spiller League of Legends i NLC som dekker alle nordiske land og Storbritannia/Irland/øyene. Jeg vet ikke om du ser fotball, men hvis du gjør det, kan det sammenlignes med en andre/tredje i tyske Bundesliga, ettersom de største lagene spiller i separate ligaer (LEC, NA LCS, etc.).

 

 

X7 knuste NLC-ligaen sin og kvalifiserte seg direkte til å være en del av EU Masters Tournament. Her konkurrerer de beste lagene fra alle europeiske ligaer (unntatt den profesjonelle franchiseligaen “LEC”) mot hverandre. X7 er nå i gruppespillet med tre andre lag:

– “Karmine Corp” fra Frankrike

– «GamerLegion» fra Tyskland

– «Team Phantasma» fra Hellas

 

 

De spiller to kamper mot begge lag. De vant allerede første runde mot alle tre lagene og spiller de tre neste kampene fredag 22. april, det vil si i dag. Etter dette vil de fortsette til knockout-stadiet og spille om tittelen i European Masters. Det beste av alt, det er SureFire som sponser dette fremadstormende esportlaget.

 

“I etterkant av X7s svært vellykkede bootcamp og NLC-prestasjoner, er SureFire stolte av å fortsette sponsingen og støtten til X7 Esports-teamet i deres forsøk på å konkurrere og forhåpentligvis vinne Amazon European Masters League of Legends-turneringen denne våren.” sier Marco Alisch som er Markedssjef i Verbatim Europe.

 

 

“Jeg er veldig spent på å fortsette dette forholdet med SureFire som vår partner fremover – spesielt på en så viktig del av reisen vår. Amazon European Masters-turneringen er det høyeste nivået vi kan konkurrere på som organisasjon før vi må være en del av LEC-franchisemodellen. Å ha SureFire til å støtte oss langs denne veien har betydd at vi har vært i stand til å gi mer til spillerne våre; produsere større innhold for våre følgere; og har bidratt til å presse laget til et høyere nivå totalt.” sier Josh Kingett som er grunnlegger og administrerende direktør for X7 Esports.

 

 

X7 er et nytt lag grunnlagt i 2021 og har mange flotte spillere. En meget utmerket spiller og som er lagets frontkarakter er “Haru” fra Korea, som vant et League of Legends verdensmesterskap tidligere. Det er spennende å følge gjengen i X7 Esports som virkelig tar kvantesprang med deres meritter i LoL og hvor i tiden fremover kommer til å høre mye om dem i Esport-verden. 

 

 

Da vil jeg ønske gjengen i X7 lykke til i dag mot deres mål å vinne Amazon European Masters! Om du ønsker å følge med på kampene så kan du se det hele HER.

Spiller du aktivt i en klan, epsortlag og satser du stort på å komme i toppen?  

 

 

 

Nedenfor ser du en av kampene til X7 Esports mot GamerLegion og her får du også høre kommentarer fra kampen; 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top